facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villa kakelbont Peize

Villa kakelbont Peize

Info

Villa kakelbont kinderzorg b.v is een kinderopvangorganisatie

Geschiedenis

Bij Villa Kakelbont werken we met een uit Scandinavië afkomstige visie waarbij het gezin en de huiselijkheid centraal staan. Wij willen het verlengstuk zijn van uw gezin. Tegelijkertijd willen we ook een opvang bieden waar ieder kind zich kan ontwikkelen in zijn eigen tempo en naar eigen behoeften. Een plekje bieden waar ieder individueel kind veel plezier heeft.

Kwaliteit
Als ouder en/of verzorger weet u waar u aan toe bent met Villa Kakelbont. We communiceren op basis van vertrouwen en respect. We bieden opvang die aansluit bij uw vragen aan de ene kant en nieuwe ideeën op pedagogisch en organisatorisch gebied aan de andere kant. Kwaliteit staat daarbij voorop. Op alle locaties van Villa Kakelbont is een pedagogisch beleidsplan en een pedagogisch werkplan aanwezig, deze kunt u uiteraard inzien wanneer u dat wenst.

Villa Kakelbont heeft zelfs een 7 tot 7 dagarrangementen award ontvangen van de Provincie Drenthe!! (juni 2008)

Flexibel
Villa Kakelbont is een flexibele instelling waar de kinderen en hun ouders centraal staan. Dat betekent dat we proberen aan al uw opvangvragen te voldoen. Wisselende dagdelen, verlengde opvang, extra opvang en ook thuisopvang is in overleg mogelijk. U vraagt en in principe draaien wij. We hebben een groot aantal flexplaatsen (zonder meerprijs) en zeer ruime openingstijden. Dit is ideaal voor mensen die in onregelmatige diensten werken of die zelfstandig ondernemer zijn.

Adres: hoofdstraat 54a, 9321CG Peize
Telefoonnummer: 0592309609
Stad: Peize
Route: hoofdstraat 54a
Postcode: 9321CG


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:30
Dinsdag: 07:00 - 18:30
Woensdag: 07:00 - 18:30
Donderdag: 07:00 - 18:30
Vrijdag: 07:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: BSO Peize, Zorgkind kinderopvang
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kidz Thoes Kidz Thoes 481 meter Gastouderopvang in Peize
A3 speelhoekie,nl A3 speelhoekie,nl 672 meter www.a3 speelhoekie.nl
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid