facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villa Heidetuin

Villa Heidetuin

Info

Aan de zoom van landgoed Lievensberg met als uitzicht de heidetuin voor koffie,lunch,borrel.trainingen,vergaderen en kleine feesten. B&B en huisjes

Adres: Balsedreef 4 , Bergen op Zoom 4624 RA, NL
Telefoonnummer: 0164 655 094
ue.niutediehalliv@moklew
Stad: Bergen op Zoom
Route: Balsedreef 4
Postcode: 4624 RA


Openingstijden

Maandag: 10:00-17:00
Woensdag: 10:00-17:00
Donderdag: 10:00-17:00
Vrijdag: 10:00-17:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: villa heidetuin menukaart, villa heidetuin op tv, lunchkaart villa heidetuin, openingstijden villa heidetuin bergen op zoom, villa heidetuin openingstijden, balsedreef 4 bergen op zoom, villa heidetuin high tea, restaurant de heidetuin
Recensies
Mooie locatie maar hier is ook alles mee gezegd. De high tea was volledig in duigen gevallen. We moesten heel lang wachten op de gerechten en werden ook niet op de hoogte gesteld hiervan. We moesten continue zelf om water voor de thee vragen want dit werd helemaal niet bijgehouden door het personeel. Ook werd er bij de gerechten totaal geen informatie verstrekt, we hadden duidelijk aangegeven dat er 5 personen geen vis lusten en dat er ook iemand zwanger is die veel visgerechten dus absoluut niet mag eten. Toch is hier jammer genoeg heel weinig rekening mee gehouden. Wat ik eigenlijk nog het ergste van alles vond is dat je het personeel onder elkaar met de ogen ziet rollen naar elkaar en dat we naderhand van een andere groep moesten horen die tevens dezelfde ervaring als ons hadden! Dat er werd gesproken over een " moeilijke groep ". Zeer onprofessioneel als je het mij vraagt. Voor mij nooit meer villa heidetuin, beter maar een thee in mijn eigen achtertuin!
Deze recensie gaat over een andere babyshower als waar al meerdere recencies over geplaatst zijn , was wel op dezelfde dag en ongeveer dezelfde tijd! Wat een gezellige lekkere babyshower hightea moest worden zaterdag 27 mei is een middag vol ergenis geworden. Wij hadden om 12.30 uur gereserveerd voor 7 personen. Dan zou je toch denken dat ze moeten weten dat er uit twee kannetjes water maar 6 glazen gaan maar helaas dus nog voor iedereen thee had moesten we gaan vragen om nieuw water . Op de site stond dat we toch wel 2 uur moesten uitrekken voor de high tea ..... ze waren er alleen vergeten bij te zeggen per gang denk ik . Na een lauw smaakloos soepje kregen we na een uur 3 gamba's , we hadden drie zwangere dames bij ons en dit ook netjes aangegeven ,hun kregen een geitenkaas salade. Na nog eens 1,5 uur wachten en het zelf binnen gaan vragen kregen we dan eindelijk de volgende gang , waar totaal geen logica in zat , 14 broodjes met kaas ... 1 broodje eisalade ... 5 mini quiche ..5 empaladas...5 wraps met de geitenkaas die over was van de salade erg onhandig ,dit waren bolletjes en die vielen er al tussenuit als je er naar keek 5 wraps met tonijnsalade...5 broodjes gerookte zalm. Oftewel er zat totaal geen logica in dus uiteindelijk bleven er 6 broodjes kaas en 3 wraps met geitenkaas liggen. Dit ook aangegeven en ervanuitgaande dat we eerder al hadden aangegeven dat het veel te lang duurde toch weer om de laatste gang moeten vragen die kwam uiteindelijk om 16.45 uur! Dit duurde allemaal veel te lang en was duidelijk niet over nagedacht heel erg jammer , toen we weg lielen kwamen we een groep andere gasten tegen die net weggingen en ja hoor , die hadden dezelfde slechte ervaring , heel erg jammer , vooral voor de a.s mama.
Vandaag werd ik verrast met een babyshower en een high tea op deze locatie. Om 12.30 kwamen we aan en rond 13.00 kregen we het 1e rondje thee, we waren met 9. Ze zette 2 kannen heet water neer en was daarna weer vertrokken. Die 2 kannen waren genoeg voor 6 kopjes ongeveer. Dus 3 man zonder thee. Gelukkig checkte ik de potjes, op veel potjes stond aan de onderkant: voor zwangeren, alleen in overleg met arts. Hier werd van te voren niks over gezegd. Afijn. Rondje 1 kwam om 13.30 en was een wortel soep. Erg smakeloos, en als je niet van wortel houdt, zoals de helft van de tafel, is dat een weggegooid iets. Jammer dat er geen opties waren hierin, of iets gebruikelijkers, zoals tomaat of kip. Ik heb het laten staan. Bij het afruimen werd er ook niet gevraagd van, smaakt het niet? Of zo. Weinig interesse. Toen ze het hadden over gerecht 2, zei ze gamba’s. Waarop mijn vriendinnen zeiden, we hebben aangegeven dat het om een babyshower gaat, en er ook 5 man geen vis eet/lust, dus er gaat iets fout. Oké, alternatief; geitenkaas. Hier moet je wel van houden. Ik vond het wel lekker, maar mijn vriendinnen hebben het wederom laten staan, net als het soepje. Om 15.00!! kwam eindelijk de volgende ronde, ondertussen was ons gezelschap regelmatig binnen gaan vragen waar het eten bleef. Om 14.00 hebben we trouwens de laatste pot thee gekregen, na zelf vragen of we nog wat konden drinken. 
Van 14.00 tot 16.30 hebben wij NIETS meer te drinken gekregen, ook niet de vraag of we iets anders wilde. Afijn, die ronde van 15.00 werd op tafel geknald zonder uitleg wat dit was, als zwangere zijnde is dit niet fijn. Er lag dus een laag met zalm tussen, en ook wraps met iets van tonijn, wat ik eerst niet eens door had. Toen ik ging vragen waarom er zoveel vis op lag, wat een zwangere niet mag, en terwijl via de mail was gecommuniceerd dat er 5 man geen vis lusten, moest ze me toch gelijk geven, en ging ze dit vragen. Toen kwam de kok/eigenaar. De beste man vond dit eigenlijk wel normaal, anders zou de zwangere aan een apart tafeltje moeten zitten met een eigen bordje, en dat is niet de bedoeling. Als het om een allergie zou gaan, dan is dat toch het zelfde? 
Een eigen bordje is helemaal niet zo vreemd, aan een aparte tafel was gewoon een vreemde uitspraak. Afijn nadat ze van die ronde weer minimaal de helft weg konden gooien, kwam om 16.30 wederom nadat we er om gingen vragen dan eindelijk het toetje: een aardbei, een framboos, een blauwe bes, een chocolaatje, een koekje en een soort mousse. Lekker, daar niet van. Hierbij miste sommige een lepel, we vroegen om lepels, die zijn nooit gekomen. We hebben lepels van elkaar gepakt. Wij konden dus eindelijk vertrekken, om 16.45! We waren het al lang beu. Het meisje kwam met de rekening en zei: ik weet dat het lang duurde, ik kan jullie nog een kan siroop aanbieden. Wij hadden enorme dorst, maar we wilde daar geen minuut langer meer blijven. Bij de uitgang liepen we tegelijk weg met een andere groep, ook een babyshower met 3! zwangere, met precies dezelfde ervaring. 
Veel te veel vis, het duurde een eeuwigheid, en die groep heeft de bediening ook nog horen zeggen dat we een moeilijke groep zijn. 



Wij zijn niet moeilijk, maar ik vind het niet nodig om van 12.30 tot 16.30 te moeten zitten met maar 2 kopjes thee, smerige soep, een salade, een plateautje met vooral veel vis, en een toetje van niks. De bediening kwam een keer vragen of alles naar wens was, waarop mijn moeder zei, nou, maar het water is al weer op hoor. Waarop zij zei “ja dat gebeurd hè”……. En we kregen alsnog GEEN nieuw water voor de thee. Daarmee sluit ik hem af. Een high tea raad ik in ieder geval niet aan.
Vandaag een high tea voor een babyshower gehad hier. Het enige wat goed was, was de locatie. Het personeel was niet vriendelijk en over het eten waren we helemaal niet te spreken. Duidelijk aangegeven dat 6 van de 9 mensen geen vis lustte/mocht en alsnog was meerendeel van het eten iets met vis. We moesten heel lang wachten op de gerechtjes die geserveerd werden en de laatste 2 uur werd er niet eens gevraagd of we nog warm water voor de thee, of überhaupt iets te drinken wilde. Ruime tijd nadat we het derde gerecht hadden gehad ben ik naar binnen gelopen om te vragen voor de rekening, en toen stond het laatste gerecht binnen 5 minuten op tafel. Ik ga hier geen 2e keer naartoe, dat is één ding wat ik zeker weet.
Super slecht : ongeïnteresseerd en niet kundig personeel. Tuin is een mooie locatie maar niet onderhouden en overwoekerd door onkruid. Lange wachttijden om te bestelling te plaatsen en nog langer voordat er iets daadwerkelijk op tafel komt. Salade geitenkaas bestaat uit een uitgedroogd stukje geitenkaas en een droge salade zonder dressing voor 16€. Na klacht komt een soortgelijke salade terug maar nu volgegooid met goji bessen en drijvend in de balsamico azijn. Echt niet te eten. Villa Heidetuin is vergane glorie.
High tea gehad, 13.00 afgesproken, tegen 17.00 uur maar om de rekening gevraagd, toen kwam ineens de laatste gang binnen 5 minuten. Behalve dat ze niet met warm water kwamen, alleen wanneer we er om vroegen, kreeg ik als antwoord op mijn opmerking dat ze na 1 rondje leeg waren “ dat kan gebeuren”. De kok kwam ook nog geagiteerd uitleggen wat we kregen en was ook totaal niet geïnteresseerd in onze suggesties om iets anders te doen dan ze gewend waren. Afijn, veel geld voor heel weinig service en onvriendelijk personeel. Ik ga in ieder geval nooit meer daar iets doen. Reactie op de reactie van de kok, er waren zeker te weten geen 18 broodjes 9 kaas en 9 zalm/eisalade dat zou al een volle etagere geweest zijn. We hadden voor hij kwam een aantal keren gevraagd om uitleg, zo ook meerdere keren om theewater wat naar mijn idee gewoon constant aangevoerd moet worden bij een high tea, we zijn na 3 keer vragen er maar mee gestopt vanwege de chagrijnige gezichten waar het mee gebracht werd nog niet gesproken over de laatste gang die vanaf de hoek van de tafel voor mijn neus gegooid werd voor mijn nichtje langs die naast mij zatWe vroegen niet om apart eten, maar eventueel voor de zwangere een aparte etagere, hoe leuk kan dat niet zijn met bv een beschuit met muisjes erbij of een opgerold pampertje wat slingertjes etcetera. Onze ideeën over een high tea en die van de Heidetuin liggen duidelijk te ver uit elkaar, dus voor onze groep een No Go voor in het vervolg. Activiteiten in de buurt: Het appeltje, kun je lekker eten.
Wij hadden een babyshower, maar er werd weinig rekening mee gehouden. We hebben vanaf 13:00 - 17:00 gezeten voor een High tea. Moesten continue om nieuw water vragen voor de thee. Als we zeiden wat er mis was werden we tegen gesproken. Zelfs de eigenaar probeerde zijn hachje te redden. We hadden via de mail doorgegeven dat er iemand zwanger was, we kregen mega veel vis. Slechte ervaring!
Bord aan de weg: Wij zijn open van 9-17.30, dus hup naar het terras waar ons kort werd meegedeeld dat het GESLOTEN was wegens een bruiloft. Heel raar, open/dicht? Nee op de website kon zeeigenaresse niet gaan zetten want ja dan kon je dat wel met alles doen, kortom geen nette behandeling, geen goede reklame!!! Eten en drinken: Kregen dus gewoon niets, werd ook niet in oplossingen gedacht
High tea voor een babyshower Lauwe soep..weinig smaak...geen peper en zout op tafel. Te weinig heet water om iedereen tegelijk van thee te voorzien..en geen voldoende theezakjes..ontzettend lang wachten op eten Geen uitleg wat er geserveerd word. Een chef-kok die geen empathie heeft........hele slechte ervaring
Geluncht hier. Was leuk. Erg veel bediening alleen ze hadden meer aandacht voor vriendinnen dan de gast. Wel vriendelijk. Eten was goed, alleen iets of wat hoog geprijsd. Wel leuke sfeer en omgeving.Service: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid