facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villa Grenszicht

Villa Grenszicht

Info

Villa Grenszicht is een vakantiehuis voor 8-10 personen in Megchelen



"Wilt u genieten van Achterhoekse gastvrijheid en gemoedelijkheid? In onze rustig gelegen groepaccommodatie, met ruimte voor 8 tot 10 personen, kunt u grenzeloos genieten van de rust en privacy in de landelijke omgeving. Onze volledig gerenoveerde villa biedt alle comfort en luxe, zoals sfeerkachel, sauna en buitenverblijf met houtgestookte hot tub. Voor de liefhebbers zijn er veel grensoverschrijdende fiets- en wandelroutes, maar ook mogelijkheden voor andere gezellige of actieve uitstapjes. Kortom, genoeg te beleven bij groepsaccommodatie Villa Grenszicht als u een weekje of weekendje wilt genieten!"
Adres: Megchelen, Gelderland, Netherlands
Stad: Megchelen


Recensies
Wij verbleven in het grote huis met 4 koppels en kinderen tussen 1 en 6 jaar. Het is een mooi groot huis met een hele ruime keuken! De speelkamer en de pooltafel zijn leuk voor bij slecht weer en we hebben heerlijk in de jacuzzi gezeten. Ook buiten kunnen we kinderen leuk spelen. Ik zou deze plek zeker aanraden, we hebben een heerlijk weekend gehad!
We zijn met ons gezin in Hoeve Grenszicht geweest! Een echte aanrader!Schoon -Groot-Mooi-familie huis!Of met meerdere gezinnen! Van alle gemakken voor zien!een echte aanrader.
Geweldige ..rustige accomodatie...veel privacy en alles er op en eraan . Heerlijk vertoeven
Een prima woning op een mooie locatie. Verder zijn de eigenaren zeer vriendelijk. Ik zou het iedereen aanraden!
Ontzettend fijn verblijf gehad. Snelle communicatie met eigenaar. Goede bedden, gezellig en schoon huisje. Heerlijke hottub.
Zeer mooie en nette woning in een mooie omgeving
Gewoon helemaal af
Vertaald door Google Geweldige rustige locatie met prachtig uitzicht. Het huis was zeer gastvrij, het verblijf was echt aangenaam en ontspannend. Origineel Amazing peaceful location with beautiful views. The home was very welcoming, the stay was really pleasant and relaxing.
Vertaald door Google Super ingerichte gezellige woning met tuin. Had een geweldig weekend hier! Origineel Super ausgestattetes gemütliches Haus mit Garten. Hatten hier ein tolles Wochenende verbracht!
Vertaald door Google Echt heel goed! Origineel Sehr sehr gut!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid