facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villa Esser

Villa Esser

Info

Ben je op zoek naar een betaalbaar appartement in Boxmeer hartje centrum? Dan is Villa Esser misschien wel iets voor jou.



"Proef bij ons meer dan 150 Speciaal bieren; waarvan 8 van de tap,10 verschillende Wijnen en Cocktails,Met een heerlijke Pub Food kaartBurgers, Saté, Spareribs, Nachos'sGeven wij jou het ideale avondje uit.We hebben ruimte voor pool, darts en 6 tv-schermen met sport.Onze zaal is beschikbaar voor elke feest groot en klein,"
Adres:
Stad: Boxmeer


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Appartementencomplex Sassehof te Boxmeer Appartementencomplex Sassehof te Boxmeer 437 meter Comfortabel wonen midden in het centrum van Boxmeer!? Appartementencomplex Sassehof t...
Recensies
Wat een gezellige locatie! Leuk café met veel keus uit speciale biertjes en hapjes. Wij hebben in de zaal aan de achterzijde een geweldig feest gehad. Een topteam verzorgd alles wat je kan wensen. Bedankt voor alles en tot ziens op het gezellige achterterras.
Gezellig cafe pub met veel verschillende bieren op de tap maar ook op de fles. Op de tap oa guinness. En natuurlijk wisselende bieren van het vat. Ze hebben hier ook Gezellige evenementen met dj's of live muziek en dagaanbiedingen van een pitcher bier tot snacks voor leuke prijzen. En heerlijk terras waarvan een gedeelte overkapt. Binnen ook veel tv's om sport te kijken. Een aanrader om eens binnen te lopen.
Ik ben 73 jaar en woonde vroeger in die hoek van Boxmeer, toen was het hotel Esser en ik ken het niet anders dan oud. Maar een mooie gelegenheid in het centrum van Boxmeer, die zeker behouden moet blijven.
Gezellig sportcafe. Tevens de stamkroeg van de metworstkoning 2023. De zaal achter is tevens geschikt voor een eigen lokaal feestje of iets heel anders, een overleg of vergadering
Lekkere hamburgers gegeten met zalig bier!! Gezellige sfeer op het terras
Een gezellige oude kroeg, met een goede bierkaart waar voor ieder wel wat op staat.
Leuk cafe. De barman had alleen iets teveel behoefte om te schenken en bleef ons de hele avond in de gaten houden.
Altijd gezellig! Goed personeel dat veel weet over de 200 verschillende bieren!
Gezelligste kroeg van Boxmeer, met een ruime collectie speciaalbieren.Eten: 5/5
Grote keuze goede bediening tegen normale prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid