facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villa Copera

Villa Copera

Info

Welkom op de Facebook pagina van Villa Copera.

Geschiedenis

Restaurant Villa Copera heeft zo zijn eigen streken.



"Restaurant Villa Copera - Heeft zo zijn eigen streken Gelegen aan de Rijn en kenmerkend door zijn fantastische tuin, ligging en schitterende uitzicht. Met het jonge gedreven personeel willen wij er graag voor zorgen dat iedereen zich thuisvoelt. Nuttig een drankje in de lounge met een klein hapje of geniet van een heerlijk diner met geselecteerde wijnen uit onze wijnkelder."
Adres: Spijksedijk 2, 6917AC Spijk, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0316542816
ln.arepoc-alliv@ofni
Stad: Spijk
Route: Spijksedijk 2
Postcode: 6917AC



op zoek naar gerelateerd: villa copera facebook, villa copera recensies, villa copera menukaart, villa copera openingstijden, villa copera spijk, villa copera weer open, eigenaar villa copera, villa copera te koop
Recensies
Super lekker proefmenu: veel verschillende voorgerechten, goede porties verschillende hoofdgerechten, en als je dan al aardig vol zit nog leuk bord met piepkleine toetjesvariatie waardoor je dat dus niet hoeft over te slaan. Vriendelijke bediening, schitterende entourage. Wij hadden tafeltje bij het raam. Zelfs savonds in het donker zicht op voorbijvarende boten.
We zijn hier vandaag wat gaan drinken omdat we met het Pieterpad hier langs kwamen. De bediening was vriendelijk en we werden snel geholpen. Verder alles in orde.
Update: zoals gezegd kerstproeverij besteld..echt erg leker en avondvullkend. Met de duidelijje handleiding voor beetje thuiskok makkelijk klaar te maken..de 1ste 6 foto's zijn van kerstproeverij.. Update: na succes van 3 gangenproeverij op de 11.11.2020 zie beneden weer gekozen voor variatie, kwaliteit en gemak! Net de 3 gangen Kerstproeverij besteld voor 1ste Kerstdag. Mooi op tijd...zodat we zeker zijn van levering...want denk dat het "storm loopt". Vanavond, 11.11.2020, 3 gangen proeverij voor 2 personen laten bezorgen. Wauw ..echt top! Alles op tijd, netjes verpakt en met duidelijke handleiding afgeleverd. Alle gangen zijn zo ver voorbereidt dat ze met maximaal 10 minuten af zijn te maken.. Enige wat je zelf moet doen zijn dingen als het verse brood afbakken, wat dingetjes opwarmen en garen in oven of pannetje. Een ware smaaksensatie. Overwegen ook met Kerst bestelling te plaatsen. Complimenten!
Fantastisch gegeten van de kwalitatief zeer goede proeverij. Perfecte diversiteit en je proeft de eerlijke top ingrediënten. Heel knap gedaan hoe je met de handleiding het gerecht perfect zelf af kan maken. Dit getuigd van echte passie en vakmanschap.
Voor herhaling vatbaar, we hebben daar een proeverij gegeten...begon met een allerlei hapjes van voorgerechten, daarna een proeverij van hoofdgerechten en desserts na... het was heerlijk en kom snel weer terug daar
Alles klopte, sfeer, persoonlijke aandacht en het héérlijke surprise menu van de chef. Persoonlijk vind ik het jammer dat de eerste vraag wat ik wil drinken, ik liever een keuze kan maken van een wijnkaart. Dat is overigens in de meeste restaurants dat er geen kaart is bij die eerste vraag . Dan had ik ook het bob wijn arrangement gezien en gekozen bij de verrukkelijk en smaakvolle gerechtjes.
Heerlijke proeverij in een mooie locatie. Update: Nu ook een drie gangen proeverij thuis laten bezorgen dec 2020. Werd precies op tijd bezorgd, netjes verpakt en het uitpakken en klaarzetten was al een feest! Het smaakte heerlijk en de warme gerechten zijn eenvoudig gereed te maken met een duidelijke handleiding. Porties zijn prima en al met al was het net teveel voor ons tweeën. Met Kerst laten we het Kerstmenu komen, heerlijk ontzorgen!
Heerlijk proeverij menu dat aangepast kon worden naar vegetarisch en zelfs veganistisch. Vriendelijke vlotte bediening. Huiswijnen prima. Mooi uitzicht en prettige inrichting vh restaurant.
Heerlijk gegeten! Op een zwoele, warme avond lekker in de tuin gezeten en een proeverij voor twee personen genomen. Live muziek erbij, super avond gehad. Zeer vriendelijke bediening.
Geweldig restaurant, gelegen aan de Rijn. Heerlijke gerechten met onverwachte smaakexplosies en fantastische bediening! Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid