facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vikingseats

Vikingseats

Info

Stoffeerderij/zeilmakerij voor het maken of repareren van autobekleding,bootkappen,buddyseats,cabriokappen,tenten/voortenten, huifen en vele andere zaken.



"Stoffeerderij /zeilmakerij"
Adres: Kelvinstraat 22, Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0622461848
Stad: Dedemsvaart
Route: Kelvinstraat 22


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Motorzadel aanpassen zwolle, Motorzadel bekleden zuid holland, Motorzadel bekleding, BMW zadel bekleden, Buddyseat bekleden Noord holland, Motorzadel maken, Zadel bekleden kosten, Buddyseat bekleden
Recensies
Versleten zadel binnengebracht van een Kawasaki z650 van 1977. Prima gerestaureerd. Bij ontvangst bleek de print echter niet 100% te zijn. Zadel teruggestuurd en eventjes later kreeg ik het met een nieuwe perfecte overtrek thuisgestuurd. Prima service .
Het is tenminste iemand die mee denkt, zijn ervaringen deeld. Juiste advies geeft echt top. Kan mijn bestelling 15 Juli ophalen.
Zadels van mijn motor laten maken hier. Ik vertelde dat hij zijn eigen draai eraan mocht geven...... dat is gebeurd. Nu durf ik er niet op te zitten zo mooi ze zijn
Man met oog voor detail, denkt met je mee en levert schitterend werk. Mijn motorzadel zat niet goed en hij heeft een compleet nieuw zadel op maat gemaakt met een zacht stukje in de vulling voor een pijnlijk stuitje. ;- Mooi gestikt in stijl en ik zit als een koningin!! En dat alles voor een hele goede prijs.
Via via ben ik terecht gekomen bij Viking Seats, omdat ik op zoek was naar een passend zadel voor de loopfiets van mijn vader die slecht ter been is. Er werd geduldig geluisterd, meegedacht en creatief bedacht. Er werd met liefde en veel expertise een zadel op maat gemaakt. een prachtig zadel dat onze verwachtingen overtrof! Een knap staaltje vakmanschap én service!
René levert vakwerk voor een keurige prijs.
Het heeft even geduurd door de drukte,maar wat verschrikkelijk mooi geworden. Top vakmanschap.!!!!! Zeer aan te bevelen .
Zeer professionele zadelmaker. Hij had 16 weken wachttijd, maar heeft voor mij tijd vrij gemaakt. Binnen 2 weken was m'n zadel klaar en zit super! Heel erg bedankt!
Een vakman met plezier in zijn werk. Ik kocht een andere motor waar een door Viking Seats aangepast zadel op zat. Maar hij zat voor mij niet lekker omdat de vorige eigenaar nogal wat speciale wensen had en een totaal ander postuur. Na wat telefonisch contact een afspraak gemaakt, ondanks zijn wachttijd ivm de drukte kon ik snel tussendoorterecht. Er werd ter plekke bekeken hoe ik op de motor zat en geluisterd naar mijn ervaringen. Aan de hand daarvan werden er aanpassingen gedaan. Daarna moest ik proefzitten, en toen alles naar wens was ging het leer er weer omheen en kon ik weer op weg met een prefect zittend zadel.
Een echte Vakman. Superstrak werk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid