facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Viking Brothers

Viking Brothers

Info

WE DON'T STOP WHEN WE ARE TIRED! WE STOP WHEN WE ARE DONE!!

~ Viking Brother's



"Founded by two brothers with a great passion for fitness. We offer you the very best guidance. Personal attention and honest advice."
Adres: Jeugrubbenweg 20, 6431 DH Hoensbroek
Telefoonnummer: 0621873654
Stad: Hoensbroek
Route: Jeugrubbenweg 20
Postcode: 6431 DH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00
Zondag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: valhalla cross-lifting, VIKING PT, Sportschool Brunssum, Sportschool Heerlen, CrossFit Limburg, CrossFit Parkstad, Arties gym openingstijden, Art Eggen
Recensies
PT gehad van Samantha, echt top! Super resultaat gehad en weet nu precies hoe ik zelfstandig verder kan gaan. Sportschool hang een super fijne sfeer. Alle mensen daar stuk voor stuk toppers!
Ik ben een jaar geleden begonnen aan mijn revalidatie training na aanleiding van een auto ongeluk. Doormiddel van personal training die hierop is aangepast. Want ja je leest het goed ook dit is mogelijk bij de viking brothers. Dit nu bijna afgesloten te hebben kan ik zeggen dat ze je niet alleen fysiek maar ook mentaal helpen om sterker te worden. De persoonlijke band en het goede advies plus een community maken dit de beste gym die je maar kan vinden. Dit is trainen met een visie op jou persoonlijke groei op fysieke en mentale basis en waarop echt persoonlijk naar jou word gekeken.
Niet zomaar een sportschool, maar het is een echte community, wat deze gym onderscheidt van andere gyms, is dat deze gym je tweede thuis wordt zeg maar. Positieve sfeer, vakkundige mensen, oprechte medewerkers die tevens een goed luisterend oor bieden. Wat jouw doelen ook mogen zijn, die zullen behaald worden vanwege de adequate begeleiding die je daar krijgt. Deze top-gym kan ik iedereen aanbevelen van jong tot oud, met of zonder beperking, en man en vrouw.
Hallo beste lezers . Sinds 4 weken werk ik samen met Aaron aan mijn Fysiek. 2 3 keer in de week Persoonlijke Training. En 2 keer in de week ga ik zelf. Het fijne aan De viking Gym is dat iedereen je groet en helpt stel dat iets niet lukt of je miss tijdens een oefening niet de juiste houding aan niemand. Want ja wie wilt er nu blessures. Je word niet alleen lichamelijk geholpen om beter ik je lijf te zitten maar persoonlijk vind ik het contact met Aaron ook zeer motiverend... Mocht je nog twijfelen na het lezen van deze review dan stap er zelf eens binnen die 2 viking broeders bijten je echt niet !. Groetjes Jeffrey
Top sportschool waar iedereen welkom is! Fijne apparaten en leuk personeel!
Ik ben hier binnengekomen als volledig groentje en het voelde meteen aan als thuiskomen. Wat een superleuke trainers en een supergezellige omgeving om je hoofd leeg te maken en nieuwe inspiratie op te doen! Een echte aanrader voor de beginner en professional!
Mooie locatie, super mensen. Goede sfeer. Kan het iedereen aanraden
Klasse accommodatie om fit te worden Goede sfeer
Fijne sportschool, alleen jammer van de ‘Viking Sister’. Vroeger gepest geworden door de Viking ‘sister’, bodyshaming was haar sterkte kwaliteit. Jammer, dit houdt mij en menig ander behoorlijk tegen. Maar buiten dat hebben de jongens het goed voor elkaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid