facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vijverbenodigdheden.nl

Vijverbenodigdheden.nl

Info

www.vijverbenodigdheden.nl is dé website op het gebied van vijver- en visproducten. 24 uur per dag online!

Geschiedenis

Vijverbenodigdheden.nl is dé website op het gebied van vijver- en visproducten!

Adres: Philipshoofjesweg 90, 3247XS Dirksland
Telefoonnummer: 0187-605099
Stad: Dirksland
Route: Philipshoofjesweg 90
Postcode: 3247XS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Vijverbenodigdheden winkel, Vijver winkel in de buurt, Vijverbenodigdheden Limburg, Vijverbenodigdheden belgië, Afdekzeil vijver, Vijverfilter grote vijver, Vijver aanleggen, Filterdoek vijver
Recensies
Enkele dagen geleden kennisgemaakt met deze website. Intussen had ik mij al uitvoerig geïnformeerd over kwaliteit en prijzen van folies en vijvertoebehoren, maar nergens een 'juist' gevoel bij gehad. Deze site overtuigde mij meteen. Correcte informatie, heel degelijke producten en eerlijke prijzen. Op een avond alles besteld folie, manden, bescherming, aarde, substraat en toen ik 's anderendaags naar het werk wou vertrekken, was alles al netjes geleverd op de oprit. Intussen alles geïnstalleerd, prima materiaal om mee te werken. Voor volgende aankopen zien ze mij er zeker terug!
Zeer tevreden, alles zoals beschreven tegen een zeer goede prijs. Levering was zoals de op website stond "de dag erna", dit was effectief zo door een eigen bezorger die me op voorhand een mailtje stuurde of het paste en of het op een veilige plaats mocht gelegd worden bij afwezigheid. TOP !
Uitstekende service ! Overzichtelijke website, een eerlijke verhouding prijs/kwaliteit, en alle spullen geleverd door een hele vriendelijke leverancier die zijn werk nog met plezier doet. Daarom 5 sterren waard.
Zeer tevreden, het telefonisch contact en de levering is correct verlopen.Een adres om in mijn contacten te plaatsen.
Heel snel geleverd , en aardige chauffeur , service top.
Slecht verpakt, maar het filter was voor de rest niet beschadigd gelukkig, en werkt prima.
Correcte levering met foto wanneer we niet thuis waren.
Top service ! Doen wat ze beloven !
Ik had een Oase Aquarius Universal 600 pomp die na enkele jaren begon te rammelen. Op de website van vijverbenodigdheden vond ik reserve-onderdelen voor deze pomp. Op mijn e-mail aan de klantenservice met de vraag of vervanging van onderdelen deze klacht zou kunnen verhelpen kreeg ik snel antwoord. Ik kreeg de suggestie om eerst een onderdeel te demonteren en schoon te maken om te zien of dit de klacht zou verhelpen. Dit hielp inderdaad en dus geen nieuw onderdeel nodig. Ik vind dit topservice: niet direct proberen een nieuw onderdeel te verkopen maar eerst proberen te herstellen zonder nieuwe onderdelen: geen weggooicultuur maar reparatie/hergebruik.
Tevreden met bestelling en perfecte levering!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid