facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vijfnulvijf

Vijfnulvijf

Info

vijfnulvijf is een nieuwe urban streetfood hotspot in Amsterdam. In het hart van de Indische buurt lekker loungen borrelen en genieten van funky vibes.



"In the centre of hectic East, we’ve started Vijfnulvijf; the new ‘Asian urban Streetfood’ hotspot in Amsterdam. With our minimalistic interior design and ‘living-room’ feel, you’re invited to have fun and relax, on the hectic intersection of Insulindeweg / Molukkenstraat. Being the sole collector of the highlights of street-food from all over South East Asia, you’ll always find something on our menu that you’ve never eaten before."
Adres: Insulindeweg 505 , Amsterdam 1094 MK, NL
Telefoonnummer: 020 358 5388
ln.fjivlunfjiv@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Insulindeweg 505
Postcode: 1094 MK


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-22:00
Woensdag: 12:00-22:00
Donderdag: 12:00-22:00
Vrijdag: 12:00-22:00
Zaterdag: 12:00-22:00
Zondag: 12:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: vijfnulvijf bestellen, insulindeweg 505, vijfnulvijf bezorgen, restaurants amsterdam oost, vijfnulvijf openingstijden, sushi amsterdam, vijfnulvijf thuisbezorgd, sushi amsterdam oost
Recensies
Mijn peet kindje had dit restaurant uitgekozen voor haar verjaardag door de mooie inrichting van het restaurant en de lichtjes die haar aanspraken! Het eten was fantastisch, het duurde helaas alleen best wel lang voor het op tafel kwam en alles kwam per gerecht inplaats van alles tegelijk. Drankjes werden maar ergens op tafel neergezet, als of het niet uitmaakte wie wat dronk. Maar goed laten we het houden op dat het een vrijdag avond was en een vol restaurant. Nadat we onze laatste ronde hadden besteld en nog aan het wachten waren op een gerecht. Kwam een Engelse serveerster naar ons toe met de vraag: kan ik nog wat voor jullie doen… misschien de rekening ??? Het gevoel dat je ons weg wilt hebben was zeker daar. Een dessert voor de kleine jarige die graag in dit restaurant wilde eten kreeg daar de kans niet voor. We hebben onze laatste gerechten maar inlaten pakken en de rekening betaald. Het eten was echt heerlijk, maar de service van de twee meiden die vrijdag avond hadden gewerkt daar komen we niet meer voor terug!
Super leuke tent! Een goede plek voor lekkere cocktails en goede sushi in Amsterdam. Daarnaast is het vriendelijke personeel echt een plus, aanrader dus.
Ook weer zo'n goede aanwinst voor de buurt. Nu al enkele jaren een goed lopend Asian fusion restaurant op een plek waar voorheen een klassieke Chinees zat van het uitstervende soort... Heerlijke hapjes van verschillende Aziatische keukens, net als curry maaltijden of sushi en attent personeel. Het enige "nadeel" is dat het niet heel goedkoop is. Maar zeker het bezoeken waard. Ik kom er nu al jaren met veel plezier. Mijn favoriet is de Peking eend. Crunchier krijg je het bijna nergens anders!
The food was delicious but extra undisclosed charge for tap water. Het eten was heerlijk, maar extra geheime kosten voor kraanwater.
Hele leuke inrichting. De gerechten kwamen snel op tafel binnen 15 min en er liep regelmatig iemand langs, mocht je bij willen bestellen. Heel vriendelijk personeel en het restaurant oogt schoon. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ik ben hier gister geweest vrijdag en het was aardig druk. Het aantal mensen dat geholpen moest worden was dan ook best hoog en duurde het ongeveer een kwartier om alleen onze drankjes te krijgen. Na het krijgen van de drankjes hebben wij maar meteen besteld in de hoop dat het dan minder lang zou duren, maar helaas het duurde iets langer dan 20 minuten om het eerste gerecht en dus niet de hele bestelling op tafel te krijgen. Naast de wachttijd zijn er natuurlijk nog meer mensen en dus kan het best moeilijk zijn om rlkaar te verstaan. Het eten zelf was van goede kwaliteit en kwam ook altijd heet onze kant op. De service was vriendelijk en voor nieuwe mensen kwam er meteen een uitleg van de menukaart. De prijzen waren best hoog vergeleken met normale sushi/Asian restaurants maar ik zou zeker aanraden dit restaurant een keer te proberen.
Heel goed eten en vriendelijke bediening. Een van de betere Aziatische restaurants in de buurt. De Shanghai Duck is een aanrader!
Bijna 40 euro betaald voor supermarkt sushi. Zeker niet de moeite waard. Sushi was zeer klein, slecht gerold en smaakloos.
The cozy asian fusion restaurant met kleine hapjes met in mijn ogen een te dure kaart voor de buurt waarin zij zich bevinden. De beef of ossenhaas was te dik gesnrden waardoor je lang moest kauwen.
Aardige personeel. Goede bediening en heel lekker eten!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Vijfnulvijf.

Amsterdam aziatisch fusion

openingstijden, locatie, vervoer. Insulindeweg 505 amsterdam cafés kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Vijfnulvijf adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Vijfnulvijf. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Vijfnulvijf delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eastside Eastside 289 meter Eten was lekker. Jammer dat degene in de bediening meer aandacht had voor de muziek e...
Joost Joost 330 meter Een oude Duitse legerambulance uit 1988 is omgetoverd tot mobiele bar. Met een dubbel...
Buurthuis Archipel Buurthuis Archipel 351 meter Leuk buurthuis , die zomer activiteiten organiseert! Hiervoor hebben zei afgelopen zo...
Studio/K Studio/K 447 meter De gemoedelijke zaal met heerlijke stoelen, een echte filmhuisfilm, Rodeo en toe aan ...
Bar Botanique Bar Botanique 644 meter Zeker een aanrader! Een heerlijk terras in de zon, onwijs vriendelijk personeel en go...
Sweet Asia Sweet Asia 723 meter Heerlijk eten, ook prima voor de lunch!
Snackbar Ernos Snackbar Ernos 740 meter
Café Leuten Café Leuten 754 meter Eigenaar wel vriendelijk maar bezorgde verkeerde drankjes en serveerster was erg onha...
Q-Factory Q-Factory 766 meter Hele fijne repetitie ruimte en vriendelijk personeel bij de bar op de begane grond. ...
Grandcafè Genieten Grandcafè Genieten 815 meter Nog zelf geen 1 ster waardig. We komen binnen en worden al vrij snel geholpen en aan ...
Café Kuijper Café Kuijper 952 meter Ben niet zo een fan van 3wo horeca maar Kuijper heeft een top terras en goed personee...
Café Dorst Café Dorst 965 meter De gastvrouw was zeer onaangenaam, waardoor wij met een naar gevoel vertrokken. Dacht...
Knus Knus 966 meter Nieuwe naam. Heerlijk gegeten met een verrassend en vernieuwend menu. Het was geniete...
SPAR9O SPAR9O 999 meter Erg gezellig... wel hanger dat er een kaart rond loopt een de stoelen onder de katten...
De Biertuin De Biertuin 1 km De Biertuin Linnaeusstraat is een bar met een groot en gezellig terras in de zon wat ...
The Cottage The Cottage 1 km Met 4 personen genoten van heerlijke Engelse gerechten. Sweet Potatoe Pie, Shepherds ...
Stoop Stoop 1 km
Mojo Mojo 1 km Mojo is dé plek in Amsterdam Oost voor een goede borrel, diner, lunch en heerlijke ko...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid