facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Viisi

Viisi
"Viisi biedt maatwerk hypotheekadvies aan. Ga je je eerste woning kopen, wil je je huidige hypotheek oversluiten tegen een lagere hypotheeklast of ga je een nieuwe woning betrekken? Wij vergelijken meer dan 30 banken voor je en geven voor elke situatie maatwerkadvies, afgestemd op jouw woonsituatie, toekomstbeeld en wensen. Viisi vergelijkt meer dan alleen de scherpste rente. Alle voorwaarden die voor jou van toepassing zijn, worden meegenomen in het advies, zodat je een weloverwogen besluit voor een hypotheek kunt nemen. We zijn trots op alle reviews die klanten ons geven."
Adres: Piet Mondriaanplein 13 , Amersfoort 3812 GZ, NL
Telefoonnummer: 033 201 5810
Stad: Amersfoort
Route: Piet Mondriaanplein 13
Postcode: 3812 GZ



op zoek naar gerelateerd: Viisi tarieven, Viisi Amsterdam, Viisi inloggen, Viisi hypotheek, Viisi Utrecht, Viisi rotterdam, Viisi afspraak, Viisi Den Haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Advieskeuze.nl Advieskeuze.nl 2 km Altijd weer even goed om de werkwijze en ervaringen door te spreken met Jamie Lee. Go...
Recensies
Nadat Viisi ons heeft geadviseerd en geholpen bij de aankoop van onze woning, hebben we ditmaal ook de ervaring bij de hulp van een bouwdepot. De deskundigheid en gedrevenheid van Viisi is top. Er wordt tijd voor je gemaakt, alle vragen worden beantwoord, en het advies is helder en transparant. Ook het team achter de eerste contactpersoon zit bovenop alle details en benodigde documenten. Kortom; erg prettig.
Ik ben ontzettend blij met mijn keuze voor Viisi! De begeleiding bij het kopen van een nieuw huis kan niet beter. Het contact verloopt snel en soepel, de informatie wordt duidelijk en visueel uitgelegd en je ziet in je mails precies bij welke stap je bent. Viisi houdt het proces in de gaten en laat weten wat er op welk moment geregeld moet worden. De gesprekken kunnen telefonisch, online of fysiek plaatsvinden en zijn goed voorbereid. Na afloop ontvang je een uitgebreid verslag. Alle werknemers zijn vlot en kundig waardoor je met vertrouwen en rust het proces doorloopt. Ik raad Viisi bij iedereen aan!
En ja dan is het uiteindelijk toch gelukt om een woning te kopen, alleen nog even de hypotheek. Niet zelf gedaan, maar met hulp van Lotte van Viisi. Wat wij heel fijn vonden is dat er iemand meekijkt met verstand van zaken en met je meedenkt. Alles duidelijk uitlegt, alle vragen kan beantwoorden en niet onbelangrijk snel resultaat boekt. De hypotheek is geregeld!:
Visiie kan ik iedereen aanbevelen. Mijn ervaring is gebaseerd op het hypotheekadvies voor onze eerste koopwoning. Het team is deskundig, zorgvuldig, adequaat en zeer snel. De online omgeving zorgt ervoor dat je de vele aan te leveren documenten makkelijk kan uploaden. Onze adviseur was Robert Diemer. Hij was erg behulpzaam en heeft veel kennis en ervaring. Met advies ben je beter geïnformeerd over de mogelijkheden. Robert heeft naast het hypotheekadvies ook een aantal verzekeringen aangeraden en daarbij goed kunnen uitleggen wat de verschillen zijn per aanbieder. Al met al heeft Visii ons erg ontzorgd en was het sluiten van een hypotheek en een aantal verzekeringen simpel en overzichtelijk.
Robert Diemer van Viisi heeft ons geholpen en we zijn zeer snel door het process heen gelopen dankzij hem. Zeer tevreden over de dienstverlening en het snelle contact bij vragen of onduidelijkheden. Zeker aan te raden aangezien Viisi ook net zo duur is als een adviseur bij een bank alleen is Viisi dan onafhankelijk.
Beide adviseurs hebben ons zeer goed geholpen. Onze hypotheek was snel op orde. Voorafgaand de seminar over een eerste koopwoning bijgewoond die Viisi ook aanbiedt. Dit is zeker van meerwaarde geweest. Adviseurs zijn goed bereikbaar per mail en telefoon en reageren snel.
Ben heel tevreden over de service van Visii in Amersfoort.Robert heeft ons goed geholpen. In eerste instantie met de begeleiding en ondersteuning van onze eerste hypotheek, maar later ook in het advies over het vervolg verhogen van hypotheek ivm verbouwing. De service is persoonlijk en ongedwongen, dat gaf mij een prettig gevoel.
Robert en Deni van Viisi hebben ons uitstekend geholpen bij onze hypotheek. communicatie was snel, duidelijk en volledig. We hadden binnen no-time een geaccepteerde hypotheek die perfect aansloot bij onze wensen. Dat maakte het koopproces een heel stuk eenvoudiger. We kunnen hypotheekadvies via Viisi zeker aanraden
Maandag het eerste gesprek, vrijdag was de hypotheek rond. Het adviesgesprek met Robert Diemer was prettig, hij is vriendelijk en professioneel. Heel veel nieuwe dingen heb ik niet geleerd, aangezien ik me al goed had ingelezen en mijn situatie weinig complex is. Samen kwamen we tot dezelfde financieringsvorm als ik van te voren had bedacht, en we kozen de goedkoopste geldverstrekker die daarbij pastte. Ik ben onder de indruk van de snelheid van de interne kwaliteitscontrole en het aanvragen van de hypotheek bij de geldverstrekker. Binnen 30-60 minuten na het uploaden van een nieuw document werd al weer actie ondernomen. Ook op mailtjes met een vraag wordt snel gereageerd. Goed geprijsd en goed aansluitend bij mijn situatie.
Viisi heeft mij in ongeveer vier weken na het tekenen van de concept koopakte aan een hypotheek geholpen. Het proces ging vlot en er werd naar mijn voorkeuren geluisterd. Adviseur Myrthe is kundig en zat er bovenop bij het aanleveren van de juiste documenten. Ik beveel Viisi van harte aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid