facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Viisi

Viisi
"Viisi biedt maatwerk hypotheekadvies aan. Ga je je eerste woning kopen, wil je je huidige hypotheek oversluiten tegen een lagere hypotheeklast of ga je een nieuwe woning betrekken? Wij vergelijken meer dan 30 banken voor je en geven voor elke situatie maatwerkadvies, afgestemd op jouw woonsituatie, toekomstbeeld en wensen. Viisi vergelijkt meer dan alleen de scherpste rente. Alle voorwaarden die voor jou van toepassing zijn, worden meegenomen in het advies, zodat je een weloverwogen besluit voor een hypotheek kunt nemen. We zijn trots op alle reviews die klanten ons geven."
Adres: Vasteland 78 , Rotterdam 3011 BN, NL
Telefoonnummer: 010 313 3990
Stad: Rotterdam
Route: Vasteland 78
Postcode: 3011 BN


Openingstijden

Maandag: 08:30-18:00
Dinsdag: 08:30-18:00
Woensdag: 08:30-18:00
Donderdag: 08:30-18:00
Vrijdag: 08:30-18:00
Zaterdag: 09:00-17:30


op zoek naar gerelateerd: Beste hypotheekadviseur Rotterdam, Viisi Utrecht, Viisi hypotheek berekenen, Viisi Amsterdam, Viisi inloggen, Viisi tarieven, Viisi webinar, Viisi vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Quality4You Financiële Diensten Quality4You Financiële Diensten 2 km Buitengewoon goede service en expertise.
Financieel Bureau 10 Financieel Bureau 10 3 km Ongekende expertise op gebied van verzekeringen all round en hypotheken. Met een ger...
Woonvisie Makelaars en Financiele Diensten Woonvisie Makelaars en Financiele Diensten 4 km Woonvisie Makelaars heeft ons perfect geholpen bij zowel de verkoop als aankoop van h...
Financiële Meesters Financiële Meesters 4 km Op zoek naar eerlijk hypotheekadvies waar je echt iets aan hebt? Dan ben je bij Finan...
Finzie Finzie 4 km Humbert is een zeer goede adviseur in zijn vak en daarnaast een onwijs fijn persoon.....
Exclusief Advies Exclusief Advies 4 km Hypotheken waar wij voor jou in bemiddelen : Hypotheek voor aankoop nieuwe woning O...
De Vastgoedexperts De Vastgoedexperts 5 km Snelle service, met een oprecht advies. Vooraf erop gewezen dat het verstandig is om ...
Van Bruggen Adviesgroep Rotterdam-Oost Van Bruggen Adviesgroep Rotterdam-Oost 10 km Heldere informatie! Al meedenkend alles goed op een rijtje gezet.
Dutch Mortgages Dutch Mortgages 11 km Buying a house is a complex business involving a lot of areas of expertise.We love to...
Recensies
Na een mindere ervaring bij een bank, deze keer bij Viisi de hypotheek aangevraagd. Ondanks dat je wat meer betaald, is dit elke euro meer dan waard! Ze zijn erg kundig en snel. Ze regelen alles voor je en herinneren je als je actie moet ondernemen. Dit scheelt je een hoop stress tijdens het proces en je weet zeker dat je de laagste hypotheekrente krijgt!
Brent van VIISI heeft ons echt super goed en snel geholpen bij de aanvraag van onze hypotheek. Wij zijn zogenaamde 'doorstromers' en daarbij is de hypotheekaanvraag toch iets lastiger dan voor starters. Vandaag de sluitels mogen ontvangen van ons nieuwe huis, en van zowel de aankoopmakelaar als de notaris zelfs nog complimenten gekregen voor hoe snel en goed de hypotheekaanvraag en inschrijving bij ons geregeld was.
Door Marc zeer goed geholpen. Veel verstand van zaken en communiceerde snel en duidelijk. Alle documenten worden zorgvuldig vooraf bekeken waardoor de aanvraag bij de bank heel vlot ging. Binnen een week was de financiering rond.
Mijn vrouw en ik hebben recent een huis gekocht met hypotheekadvies van Viisi. We zijn zeer goed en door vriendelijke en adviseurs geholpen. Alle communicatie was duidelijk en helder, alle opties zijn op tafel gekomen in gesprekken en ondersteuning, telefonisch en per e-mail. Ook de tussentijdse rapportage van de voortgang van alle stappen vanaf het uitzoeken van de best passende financieringsvorm en verzekeringen, het kiezen uit de vele aanbieders, het aanvragen en aangaan van de hypotheek was uitstekend en prettig. Wij vinden het vooral fijn om persoonlijk advies te krijgen, in 1-op-1 gesprek, via telefonische ondersteuning en email en dat verliep altijd goed en nog steeds overigens. Grootste voordeel voor ons is dat Viisi vooral meegedacht heeft in een hypotheek die goed op onze situatie past en ons daarmee een zorgeloze toekomst biedt.
Wij zijn zeer tevreden over de snelle en professionele dienstverlening van Viisi. Het adviesgesprek was goed voorbereid zodat we na het gesprek en een goed advies verder konden en de aanvraag snel in gang konden zetten. Mijnviisi werkt goed. Op vragen via de mail of de telefoon wordt snel en adequaat gereageerd. Uitleg is geduldig en duidelijk, kortom een prettig contact. Ook het backoffice heeft de zaken goed voor elkaar waardoor de aanvraag bij de bank moeiteloos verliep.
Heel erg tevreden over de begeleiding van Viisi bij het kopen van ons eerste huis! Het was prettig om het eerste gesprek persoonlijk te kunnen voeren om wensen uit te spreken en duidelijke uitleg te krijgen over het proces. Vervolgens heeft het aanleveren van alle stukken digitaal plaatsgevonden, dit werkt prima via MijnViisi. Vragen per mail of telefoon werden snel en op een heldere manier beantwoord. Daar waar andere mensen vaak stress ervaren tijdens het aanvragen van een hypotheek is hier bij ons op geen enkel moment sprake van geweest.
Wij zijn zeer kundig, duidelijk geholpen en geadviseerd door Myrthe Romeijn. Viisi is ons aangeraden door vrienden en hier zijn we ze zeer dankbaar voor. Wij wonen zelf in Breda en hebben er voor gekozen de gesprekken en contactmomenten telefonisch en via skype te doen. Het gevoel, de mate van duidelijkheid in de procedure en informatie was van hoge kwaliteit. ++ online omgeving voor uploaden documenten ++ snelle service, bereikbaarheid en vriendelijkheid ++ Voortgang duidelijk -- Geen minpunten Viisi is zeer aan te raden voor de koop van een eerste huis.
Zeer professioneel en snel geholpen bij Viisi! Wij hadden een ‘ingewikkelde’ hypotheekaanvraag met meerdere uitzonderingen. Myrthe heeft ons hierbij uitstekend begeleid: heldere aanpak, met een efficiente online samenwerking na een persoonlijk gesprek, en altijd snelle acties om dossier vooruit te krijgen. Fijne samenwerking. Bij een volgend huis kom ik weer terug bij Viisi!
Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een onafhankelijk en betrouwbaar hypotheekadvies. Wij wisten echt niks van hypotheken e.d., en kwamen via via bij Viisi terecht toen we een huis op het oog hadden. Onze adviseur van Viisi heeft ons op een ontzettend transparante manier met alles geholpen, en heeft ons voorzien van goed advies op maat. Het grootste voordeel vonden wij dat je niet voor alles langs hoeft te komen, maar dat je veel zelf online kan/moet doen. Dit scheelt heel veel tijd. De communicatie per mail/telefoon met onze adviseur verliep top!
Super tevreden over Viisi! Het gratis seminar was verhelderend en heel toegankelijk. Myrthe was onze adviseur en ook zij was super toegankelijk, we konden alle vragen stellen en alles werd geduldig uitgelegd. Erg blij met hoe soepel alles is verlopen, alle hulp en het persoonlijke contact. Zeker aan te raden om via Viisi je hypotheek af te sluiten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid