facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vietfoods Deventer

Vietfoods Deventer
Adres: Brink 45, 7411BT Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570865691
Stad: Deventer
Route: Brink 45
Postcode: 7411BT



op zoek naar gerelateerd: Vietfoods menu, Kai Vietnamees Deventer, Brink 45 Deventer, Kai Deventer, Thai Deventer, Mekong Deventer, Restaurant Deventer, Bistro Deventer
Recensies
Wat een verrassing was dit! Alles wat ik over Vietfoods Deventer en over het Vietnamees eten in het algemeen heb gelezen triggerde mijn smaak. Vietfoods heeft deze verwachtingen overtroffen. Smaaksensatie! Heerlijk gegeten. Ben geen fan van loempia's perse, maar na alle aanbevelingen deze wel gekozen als "starter". Absoluut een aanrader! Smaak en textuur, niets wat ik verwachte....alles wat ik heb gehoopt! Helaas niet op de foto, waren al op; Wel op de foto; Po met drie soorten rund en " cuttlefish" . Heerlijke verse kruiden apart geserveerd toevoeging naar keuze. Maar minstens zo belangrijk: vriendelijke medewerkers, erg "humble", geen poespas. Complimenten voor de chef!!! Dank!!
Best wel lekker gegeten hier. Eten zag er best authentiek uit en was goed gekruid. Restaurant was schoon en hygiënisch. Personeel ook aardig. Leuke locatie in het centrum van Deventer. Achter in de tuin zitten is wel leuker dan binnen. Binnen lijkt eerder op een afhaalrestaurant. Prijs/kwaliteit verhouding ook redelijk.
Absoluut met stip het beste Vietnamese restaurant: by far! Ik ga hier zeker terugkomen. Niet alleen het eten, vooral de gastheer maakte het plaatje compleet!
Onze eerste keer Vietnamees gegeten. Heel aangenaam verrast. Kip was beetje spicy maar smaakte wel goed. Was een stevig bordje, kregen we met ons 2 niet op. Heel vriendelijk personeelEten: 5/5
We kregen eten best snel. Pho met drie zorten vlees was heerlijk en mensen waren vriendelijk.Eten: 5/5
Het eten is hier voortreffelijk. Het gaat wel in een behoorlijk snel tempo
Lekker eten zoals altijd. Goede prijs. Vriendelijke bediening, maar ze spreken wel alleen Engels. Het is vaak druk, reserveren voor weekenden is noodzakelijk.
Was goed, maar geen haute cuisine. Vegetarische menuopties: Genoeg met groenten.
Wij hebben vanavond bij Vietfoods gegeten. Het was de eerste keer Vietnamees eten voor ons. Wij waren heel erg verrast, op een positieve manier. Als voorgerecht namen we de kip en de gamba's van de starters. Als hoofdgerecht hadden we de gegrilde kip en de beef niet die met de soep of de dancing :-. Van alles was meer dan voldoende. Wij zaten op het buitenterrasje aan de achterkant van het pand. Dat was lekker met het warme weer. Ik zou niet gauw aan de voorkant gaan zitten. Binnen is het mooi ingericht en daar was airco. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Wij kregen uitleg en advies over de gerechten waardoor we een goede keuze konden maken. De reden waarom ik 4 sterren heb gegeven, is dat ik vond dat het hoofdgerecht te snel na het voorgerecht kwam. Ik had het fijner gevonden als er iets meer tijd tussen had gezeten. Waarschijnlijk kwam dat omdat wij bijna de enigen waren rond dat tijdstip maar toch. Verder vond ik de nasmaak in mijn mond waarschijnlijk van de koriander niet heel lekker. Tot slot heb ik een tip. De menukaart is in het Engels. Misschien goed om er wat te hebben in het Nederlands. Kortom: we hebben weer een prima restaurant ontdekt in Deventer en gaan hier zeker nog een keer heen om er te gaan eten of om eten af te halen, want die mogelijkheid is er.
Écht Vietnamees eten; ga hier niet naartoe als je een loempiaatje zoekt. Fantastisch vers bereid, enthousiaste bediening en enorm gepassioneerde kok / eigenaar. Voor de beste introductie kies het menu van de chef en ervaar een culinaire reis door het noorden van Vietnam! Let op: niet goedkoop, maar nergens mee te vergelijken dus elke euro waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid