facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vier Seizoenen

Info

Sinds 14 februari 2018 zit onze winkel Vier Seizoenen in hartje Leeuwarden. Voor mooie kinderkleding & accessoires of kado's kunt u bij ons terecht!



"Wij zijn Vierseizoenen, bij ons kunt u terecht voor de mooiste mode en spulletjes voor kinderen. We zijn een echte stenen kinderwinkel in het hartje van Leeuwarden. We willen mensen graag inspireren met de spulletjes die wij verkopen. Iedereen, jong en oud vindt in onze winkel wel iets leuks. Op ieder plankje staat iets anders, voor iedereen is er een cadeautje te vinden.De naam Vierseizoenen is ontstaan door de kinderen van Anyke, ze zijn alle vier in een ander seizoen geboren. Tijdens de feestelijke opening op 20 februari mochten zij de ballonnen kapot prikken. Vierseizoenen werd toen officieel geopend! We zijn trots op onze prachtige winkel en hopen u daar of in de webshop snel te verwelkomen!"
Adres: Nieuwestad 119, 8911 CP Leewarden, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0627222748
ln.neneoziesreiv@ofni
Stad: Leewarden
Route: Nieuwestad 119
Postcode: 8911 CP



op zoek naar gerelateerd: vier seizoenen kinderkleding, menukaart de vier seizoenen, vier seizoenen leeuwarden, de vier seizoenen van het jaar, vier seizoenen lisse, vier seizoenen vivaldi, vier seizoenen twello, de vier seizoenen lisse menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Online een bestelling geplaatst. De volgende dag lag er een onwijs mooi pakket in de bus. Heel erg mooi verpakt, echt een feest op dit uit te pakken. Leuke kleurplaten voor de kids er bij. Echt heel leuk! Complimenten!!
Via Instagram heb ik bij Vierseizoenen regenlaarzen besteld was soort een actie Krijg ik na afloop een bericht dat ze de laarzen al aan iemand hebben verkocht, terwijl het voor mij was gereserveerd!!! Schandalig dat jullie zo met klanten omgaan!! Heel slecht dit!! Ik kreeg dan ook geen verontschuldiging aangeboden. Voortaan koop ik elders kleding, waar service wel voorop staat. Slechte aftersales, slechte service en communicatie .Kortom een bagger bedrijf!
Super mooie winkel! Hopelijk snel weer in Leeuwarden om al het moois te bekijken. Tot die tijd speur ik in de webshop.
Deze superfijne winkel verkoopt ongeveer al mijn lievelingsmerken voor kinderen, ik wil alles wel hebben. Altijd vriendelijk en behulpzaam, en staan open voor feedback. Wat ik ook leuk vind, is dat ik soms niet degene ben die aangesproken wordt maar mijn zoontje. Hij voelt zich heel volwassen dan en dat is leuk, echt aandacht voor wie het kind is en wat daarbij past. Er worden regelmatig leuke acties gehouden en de collectie wisselt voldoende. Er worden vaak nieuwe merken of producten aan het assortiment toegevoegd. De openingstijden zijn ruim, regelmatig zijn ze ook op zondag open dus dat past lekker bij een rondje slenteren op je vrije dag. Let op: gevaar voor je portemonnee! Heerlijk!
Vier Seizoenen is een ontzettend mooie, unieke winkel in hartje Leeuwarden! De verschillende kleding, accessoires, home-artikelen zijn met zorg geselecteerd en de kwaliteit is uitstekend. Personeel is niet alleen erg vriendelijk, maar heeft ook veel kennis van de producten die in de winkel te koop zijn. De winkel is een heel mooi, oud pand met enorm veel karakter. Alleen daarom al de moeite waard om een kijkje te nemen!
Wat een enige winkel en wat een gezellige verkoopster! Ze aarzelde niet om een kerstpapiertje te pakken voor het kadootje dat we in Juni kochten! En zo mooi ingepakt dat het gelukkig nog even ingepakt mag blijven tot 1e kerstdag!
Een bijzondere winkel met een zeer uniek aanbod, geschikt voor elke portemonnee! Leuke baby- en kinderkleding, speelgoedjes, cadeau artikelen en praktische artikelen zoals leuke rugzakjes! De moeite waard om te bezoeken!
Prachtige winkel, zoek je hippe kinderkleding of kinderspeelgoed dan moet je hier zeker langs. Leuk team en een goede webshop
Super leuke winkel daar vertrek je nooit zonder iets.
Super leuke kledingwinkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid