facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ViefCompany

ViefCompany

Info

Voor vrouwen die zich graag fit,
krachtig en energiek willen voelen.
- Actieve workouts
- Personal training en Leefstijlcoaching
- Workshops
- Wellnessmassages
- Zwangerschapsmassages



"Bewegingstherapeut gespecialiseerd in zwangere en pas bevallen vrouwenPersonal TrainerZwangerschapscoachWellnessmasseur"
Adres: Laan van Henkenshage 2, 5492 BH Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 06-83676332
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Laan van Henkenshage 2
Postcode: 5492 BH



op zoek naar gerelateerd: Sporten na bevalling Uden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huiskens Optiek & Horen Huiskens Optiek & Horen 375 meter Meerdere keren binnengelopen als lastige klant. En word keer op keer netjes geholpen....
Gcdemeierij Gcdemeierij 648 meter Hoge kwaliteit zorg, veel zorgdisciplines die goed met elkaar samenwerken en de patië...
Marleen Delisse Energetisch coach Marleen Delisse Energetisch coach 1 km Als energetisch coach ga ik samen met jou op zoek naar de blokkade die zorgt voor het...
Recensies
Hele fijne en persoonlijke begeleiding tijdens de zwangerschapsyoga gehad! Ook positieve ervaring met het starten met sporten na de zwangerschap: Sanne is gedreven, professioneel en betrokken.
Ontzettend fijn om onder professionele begeleiding te sporten tijdens en na je zwangerschap. Sanne maakte mij op een prettige manier bewust van wat belangrijk en goed voor mijn lijf is. Bij alle drie de zwangerschappen en kids veel geleerd. Niet denken ‘oh dat lukt wel’ of ‘pijntje hoort erbij’ maar naar mijn lichaam luisteren en toch lekker buiten sporten. Zo fijn om fit te worden en te blijven. Lekker even wat tijd voor jezelf en een feest der herkenning tijdens het kletsen onder het sporten en tellen van je aantal squats ; door. Top!
Ik heb zwangerschapsyoga gevolgd bij Sanne. Dit was zo fijn. Hier heb ik veel van geleerd over zwanger zijn en bevallen en alles wat er bij komt kijken. De ontspanning- en ademhalingsoefeningen hebben me enorm geholpen bij mijn bevalling. Het is echt aan te raden om dit te gaan volgen wanneer je zwanger bent. Na mijn bevalling ben ik de core herstel training bij Sanne gaan volgen. Ze begeleidt je heel goed en duidelijk wat je wel en niet moet doen. En vooral ook op welke manier. Ze heeft voor iedereen persoonlijke aandacht. Sanne kijkt en luistert goed naar hoe het met je gaat. Ze is professioneel en heeft goede adviezen en tips!
De core herstel training gestart na het behouden van een diastase na zwangerschap en bevalling. Bij aanvang van de training weinig kracht in het buikgebied. Na 15 trainingen bij Viefcompany is mijn kracht weer flink beter. Waardoor ik duidelijk verschil merk in het dagelijks leven. Tevens ook geleerd hoe goed te tillen en andere tips die handig zijn in de praktijk! Een aanrader voor na de bevalling voor herstel van bekkenbodem en buikspieren op een passende manier!
Ik heb zowel de cursus zwangerschapsyoga gevolgd als de cursus bevallingsvoorbereiding. Laatst genoemde cursus was samen met mijn partner. Ik heb beide cursussen als zeer prettig ervaren om ons zo voor te bereiden op de komst van ons tweede kindje. De yogalessen waren voor mij een fijn rustmoment in de week om bewust even stil te staan bij de zwangerschap in combinatie met praktische oefeningen voor tijdens de bevalling. Ook de cursus bevallingsvoorbereiding die ik samen met mijn partner heb gevolgd was een succes. In een uur tijd kregen we praktische tips en deskundige adviezen van Sanne waardoor we er ons helemaal klaar voor voelden! Ik heb er enorm veel aan gehad en kan het echt aan iedereen aanbevelen!
Fijne, compacte zwangerschapscursus samen met partner gehad bij ViefCompany! Goede, praktische informatie zonder langdradig te worden en voldoende ruimte voor vragen. We waren ook met een klein groepje wat ik prettig vond. Daarnaast heb ik zwangerschapsyoga gedaan wat mij goed heeft geholpen om me te kunnen ontspannen en voor te bereiden op de bevalling. Sanne geeft goede, duidelijke uitleg en houd ook rekening met individuele behoeftes, zoals bij mij bij mijn bekken klachten. Ik kan zowel de yoga als cursus aanraden! Bedankt Sanne!
De zwangerschapsyoga van Sanne zou ik elke zwangere aanraden. Het is een fijn rustmomentje voor jezelf. Maar naast de ontspanningsoefeningen leer je ook wat er gebeurt in je lijf tijdens de bevalling. Doordat je beter weet wat er gebeurt en hoe je hiermee om kan gaan geeft je dat vertrouwen dat je lijf het aankan. De ademhalingsoefeningen en houdingen hebben mede gezorgd voor een bevalling zonder pijnstilling! Pluspunt is de individuele begeleiding in een groep.
Super fijne groepslessen met gerichte aandacht voor m.n. bekkenbodemspieren en rompspieren, zodat je tijdens de zwangerschap fit blijft en na je bevalling weer rustig onder begeleiding kunt opbouwen. Het heeft mij geholpen fit de bevalling in te gaan! Aanrader voor alle vrouwen die zwanger zijn!
Ik heb ruim 1,5 jaar getraind bij Sanne en ben echt blij dat ik haar gevonden heb. Tijdens mijn zwangerschap lekker kunnen meetrainen en in beweging gebleven, met echt aandacht voor beperkingen die af en toe opspeelde. En nu 14 maanden na mijn bevalling ben ik sterker dan ervoor. Zoals Sanne het mooi zei: je hebt het zelf gedaan! Maar zonder haar motivatie, aandacht voor hoe het met mij ging en trainingen op maat was ik nooit zover gekomen. Echt een aanrader voor iedere zwangere dame!
Het was voor ons heel fijn om met Sanne samen stil te staan bij het geboorteplan en samen te kijken naar de mogelijkheden om de bevalling zo aangenaam mogelijk te maken. Er was genoeg ruimte om de oefeningen door te nemen en vragen te stellen en we kregen alle 'oefeningen' ook nog op papier mee. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid