facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VieCuri

VieCuri

Info

Dit is de officiële Facebook-pagina van VieCuri Medisch Centrum. Hier laten wij meer zien van ons ziekenhuis. We zijn benieuwd naar jouw mening!

Geschiedenis

VieCuri Medisch Centrum is een topklinisch ziekenhuis, aangesloten bij de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). Mensen uit de regio kunnen met bijna elke zorgvraag terecht bij VieCuri, zowel in Venlo als in Venray. Daarnaast zijn er poliklinieken in Panningen, Reuver en Horst.

VieCuri heeft een verzorgingsgebied van ongeveer 280.000 inwoners. Binnen VieCuri zetten gemiddeld 183 specialisten samen met 70 arts-assistenten, ruim 2800 medewerkers en een groot aantal vrijwilligers zich elke dag weer in voor een kwalitatief goede behandeling, verzorging en begeleiding van de patiënten. Het ziekenhuis beschikt over 479 bedden.

Onze taak

Verstand van zaken, gevoel voor mensen. Dat is VieCuri, hét medisch centrum voor Noord-Limburg. Een medisch centrum waar uitstekende medisch specialistische zorg en klantvriendelijkheid samengaan.



"VieCuri Medisch Centrum is een Nederlands topklinisch ziekenhuis, aangesloten bij de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen STZ. Mensen uit de regio Noord-Limburg kunnen met bijna elke zorgvraag terecht bij VieCuri, zowel in Venlo als in Venray. Daarnaast zijn er regiopoli's in Panningen, Reuver en Horst. Het ziekenhuis biedt werk aan ruim 3.000 medewerkers."
Adres: Tegelseweg 210, 5912 BL Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 0773205555
ln.iruceiv@eitacinummoc
Stad: Venlo
Route: Tegelseweg 210
Postcode: 5912 BL



op zoek naar gerelateerd: viecuri venray, viecuri venlo contact, viecuri venlo adres, viecuri vacatures, viecuri panningen, viecuri venlo bezoektijden, viecuri inloggen, viecuri orthopedie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Geboortecentrum Noord-Limburg Geboortecentrum Noord-Limburg 169 meter Hele goede ervaring. Wat een top team van dames werken daar.
Venlo (gemeente) Venlo (gemeente) 1 km Venlo is a municipality and a city in the southeastern Netherlands, near the German b...
Kliniek Arenborghoeve Kliniek Arenborghoeve 4 km 14 jaar geleden borstvergroting laten doen door dokter Visser en vandaag op eigen ver...
Club Unique Club Unique 11 km Club Unique is een priveclub met leuke dames.
Roermond nieuws Roermond nieuws 21 km Nieuws & fotosite voor de regio Roermond. Heb jij nieuws en wil je het delen? Mooie f...
Recensies
"Recentelijk bracht mijn broertje een bezoek aan Viqurie Ziekenhuis na een flinke val van zijn fiets. Hij had overal schaafwonden en een diepe wond aan zijn kleine teen. Helaas was ik teleurgesteld over de zorg die hij ontving. Bij aankomst in het ziekenhuis werden de wonden alleen oppervlakkig gereinigd met gaasjes en werden er geen grondige reinigingsmaatregelen genomen. Bovendien werden er slechts drie hechtingen geplaatst, zonder verdere behandeling van de wonden. Wat me nog meer zorgen baarde, was dat mijn broertje de hele nacht niet kon slapen vanwege het lekken van de wonden. Het gebrek aan adequate zorg en behandeling heeft ons teleurgesteld en ongerust achtergelaten. Hoewel ik begrijp dat de kwaliteit van de zorg kan variëren, had ik gehoopt op een betere ervaring in Viqurie Ziekenhuis. Ik ben van mening dat er meer aandacht had moeten worden besteed aan het grondig reinigen en behandelen van de wonden om verdere complicaties te voorkomen. Ik hoop dat deze feedback zal helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van de zorg die wordt geboden in Viqurie Ziekenhuis, zodat toekomstige patiënten de juiste behandeling en zorg kunnen ontvangen."
Al een half jaar of langer werkt de website niet voor het maken van een bloedprik afspraak. En telefonisch niet altijd bereikbaar. Zeer slecht geregeld! Zoals alles gaan ze alleen maar achteruit. Capaciteit ehbo/huisartspost is dramatisch slecht, wanneer er 3 mensen tegelijk worden behandeld loopt alles al vast en kan je al gauw uitgaan van 2 a 3 uur wachttijd om vervolgens te horen dat je paracetamol moet nemen. Zeer slecht voorbereid op grotere calamiteiten dus. Ook zijn de telefonisten erop getraind om op alles te antwoorden met: “paracetamol”. Parkeerplaatsen zijn gewoon tekort, snap niet waarom hier niks aan gedaan word. Zo jammer dat het zo slecht is georganiseerd. Vraag me echt af wie dit allemaal aanstuurt. Schaamteloos. Vroeger kon je gewoon lekker spontaan bloedprikken, wat een ellende nu allemaal. En het werkt niet eens? Viecurie moet zich doodschamen om een website na halfjaar nog niet in orde te hebben. Zulke dingen horen binnen enkele uren geregeld te worden.
Voor bloedprikafspraak op locaties in de dorpen is afspraak maken nodig, bij voorkeur digitaal via digid inloggen. Telefonisch vaak langer aan de lijn . Dit is voor menig oudere lastig om te doen. In de viecuri ziekenhuizen kan je je kopje koffie niet meer contant betalen. Groot gemis.
Waardeloos ziekenhuis, geen goed woord voor over. Niet normaal hoeveel hier mis gaat en hoe hier met mensen wordt om gegaan.
Op de spoedpost hebben ze doktor's die geen Nederlands spreken, hoe moet ik in godsnaam verstaan wat die bedoelen. Daarnaast is het echt een ramp aan de telefoon al die vragen die ze stellen en proberen om je maar thuis te houden. Ramp ziekenhuis gewonden...
Met 35 weken zwangerschap ben ik ziek geworden en werd ik opgenomen. We zijn ontzettend fijn ontvangen en er is heel goed voor ons gezorgd. Iedereen even vriendelijk en ze hebben ons ontzettend goed geholpen. Ik voelde me erg op mijn gemak.
Op 30-01-2023 heb ik een schouderprothese gekregen. Het volledig traject van A tot Z is uitstekend verlopen. Alle betreffende medewerkers van Viecuri Venlo waarmee ik te maken heb gehad op de afdeling K3 zijn uiterst gemotiveerd, kundig, meedenkend, vrolijk en zeer behulpzaam. Echt top. Ook het OK team voor zover ik dat heb kunnen meemaken was erg betrokken. Ze stellen je gerust, communiceren duidelijk met je en leveren uitstekend werk. Complimenten voor deze club.
Mooie moderne ziekenhuis met vakkundige specialisten en verplegers. Doen er alles aan om iemand beter te krijgen en geven niet snel op. Parkeerplaatsen tegen betaling.
Voor de zoveelste keer zijn ze vergeten een afspraak in te plannen. Er is geen wachtlijst voor mijn behandeling volgens hun, maar wacht alweer 2 maanden voor een afspraak. Tussentijds op de polie geweest, en ze zouden het direct regelen. Dat is nu alweer 3 weken geleden! Ben al 2 jaar patiënt bij deze specialist. Enigste voordeel: ik moet binnenkort herkeurt worden, en dat zal voor de staat dus negatief uitvallen.
Dit jaar weer tweemaal in het ziekenhuis opgenomen geweest. IK heb een dwarslaesie en vanaf mijn middel verlamd en rolstoelafhankelijk. Maar het omgaan met deze handicap in de verzorging is blijkbaar niet bekend en of ook niet geleerd. Het werken met een tillift is al een probleem, een broek aantrekken lukt ook niet goed. Een mat gebruiken is niet goed geleerd om deze in een rolstoel te gebruiken. Mijn advies is vraag de wijkverpleging die dit op adequate wijze uitvoeren. Ik twijfel niet aan de deskundigheden van uw personeel, maar kennis van een dwarslaesie is blijkbaar niet aan de orde. Ik heb op verpleegafdeling van cardiologie gelegen en deze week nog op de Interne die was echter gebruikt voor de longafdeling. Piet Hovens 20.02.1943
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid