facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vidomes

Vidomes

Info

Wij zetten ons in voor mensen met onvoldoende kansen op de woningmarkt. Vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur.

Geschiedenis

Vidomes is een ondernemende woningcorporatie in de rand van Haaglanden. Wij zetten ons in voor het betaalbaar huisvesten van mensen met onvoldoende kansen op de woningmarkt. Samen met onze klanten en belanghebbenden nemen wij onze verantwoordelijkheid voor een goede directe woon en leefomgeving. Nu en in de toekomst.

Op dit kanaal vindt u allerlei informatie over wonen. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar wat u bezighoudt. Heeft u vragen, opmerkingen, klachten of berichten & foto’s die u wilt delen? We horen het graag! Dafne, Sheila en Dave zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur online.

Heeft u reparaties die niet kunnen wachten? Dan kunt u ook buiten kantooruren bij ons terecht via 088 – 845 66 00.

Adres: Postbus 390, 2600 AJ Delft
Telefoonnummer: 088 - 845 66 00
Stad: Delft
Route: Postbus 390
Postcode: 2600 AJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Vidomes huurwoningen, Vidomes contact email, Medewerkers Vidomes, Vidomes email, Vidomes huurwoningen Zoetermeer, E mailadres Vidomes, Vidomes huisregels, Mijn Vidomes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DUWO DUWO 2 km They charged me 57 euros just because I changed my moving out date even though it was...
Recensies
dit is toch niet de bedoeling
Eigelijk verdienen ze geen ster. Ik kan tijdens feestdagen 10 dagen niet koken en de afwas doen. Het is spoed vind ik want zo kan het niet! En we hebben meerdere malen om hulp gevraagd. Ze geven als antwoord leef er maar mee en zeggen ze dat we in de badkamer de afwas moeten doen. En maar eten bestellen. SMERIG!!
Slechtste klantenservice. Iedereen bepaald zelf zijn regels. Komen hun afspraken niet na. Reageren niet op e-mails.
Zeer slecht, mijn moeder het huis uitgooien omdat ze weinig thuis was en zogenaamd lawaai maakt???? Is al een tijdje geleden maar ik vind dit een enge , slechte, en geniepige woningbouw! De kk voor jullie stelletje tyfushonden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid