facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Videovoorjou

Info

Wij maken persoonlijke video's voor jou. In de vorm van een Trouwvideo of een Newborn-video. Neem gauw een kijkje op www.videovoorjou.com

Geschiedenis

Wij maken persoonlijke video's voor jou. In de vorm van een Trouwvideo of een Newborn-video. Neem gauw een kijkje op www.videovoorjou.com



"Videovoorjou heeft een passie voor het maken van mooie dingen. In ons geval zijn dat videoproducties. Als je die mooie dingen ook nog eens maakt op bijzondere momenten, dan ontstaat er iets waar je een goed van krijgt, of zelfs iets dat raakt. Een blijvende herinnering."
Adres: Emilia van Nassaustraat 20, 6602 GW Wijchen
Telefoonnummer: 0248909666
Stad: Wijchen
Route: Emilia van Nassaustraat 20
Postcode: 6602 GW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beeldwerk Beeldwerk 634 meter Video- & Photographer
HDV-Productions HDV-Productions 833 meter Zet uzelf, uw bedrijf, uw product of dienst in de spotlight met een mooie promotiefil...
Created By Pien Created By Pien 2 km Grafische vormgeving & videografie
De Moor Studios De Moor Studios 2 km De eerste keer dat ik daar binnenliep was ik meteen verkocht. Super gaaf pand met one...
Recensies
Heel erg blij zijn wij met de newborn video's van onze kinderen! Het is zo waardevol om deze beelden te hebben en af en toe eens terug te zien, want wat groeien ze hard! Peter is heel professioneel in zijn werk. Hij luistert goed naar je wensen en komt met advies en ideeën als dat nodig is. Tijdens het filmen heb je niet in de gaten dat hij er is, wat heel natuurlijke beelden oplevert. Wij raden hem iedereen aan, die ook zo'n video wil hebben!
We hebben een fantastische film van onze dochter Lore laten maken door Peter. Hij is flexibel, reageert snel en is heel "prettig afwezig" als hij bij je komt filmen. :- Hij weet zich zo op te stellen dat hij de juiste shots kan maken zonder dat je in de gaten hebt dat hij er is. We zijn heel blij met het resultaat en raden hem zeker aan!
Wij zijn super blij met onze newborn video van ons tweede kindje. Het was bij de eerste zo goed bevallen dat we het voor de tweede ook weer wilde. Kan niet anders zeggen dan dat dit een super ervaring was en de beelden spreken vanzelf dat peter een goed oog voor dit vak heeft!
Op 26 mei trouwden wij in Frankrijk op een fantastische locatie. Peter heeft tijdens ons driedaags huwelijk alles vastgelegd. Je merkt nauwelijks dat hij aanwezig is, maar ondertussen legt hij de mooiste beelden vast. Onze bruiloftfilm heeft alle verwachtingen ver overtroffen. Ik heb de film al minimaal 100 keer bekeken en ik krijg nog steeds keer op keer tranen in mijn ogen. Alle emotie heeft hij erin vastgelegd op een super gave manier. Dankzij Peter beleven we onze bruiloft steeds weer keer op keer opnieuw. Ook onze vrienden zeggen volmondig dat ze nog nooit zo'n mooie gemonteerde film hebben gezien. Ga je ooit trouwen? Twijfel dan vooral niet. Je zult geen seconde spijt krijgen als je Peter inhuurt.
Dat Peter mooie videobeelden maakte, dat wist ik... Daarom hebben we hem gevraagd de eerste ontmoeting van onze eerste dochter met onze tweede vast te leggen. En wat is dat een waardevolle video geworden!!! Bij ons beiden rolden de tranen over onze wangen toen we de beelden zagen... Peter neemt alle tijd voor de opnamen zelf. Daarna geeft hij je de mogelijkheid aan te geven wat je eventueel nog gewijzigd zou willen hebben. En in no-time ontvang je een berichtje dat de video klaar is. Wat zijn wij blij met het resultaat! Onbetaalbaar Peter, dankjewel!!!
Peter heeft bij ons 2 keer een newbornvideo gemaakt. Helaas wisten we bij onze eerste nog niet dat hij dit deed ;- Beide keren top gedaan! Thanks Peter!
We hebben met Peter een muziekvideo opgenomen. Hij is professioneel, heeft goede ideeen en is iemand bij wie je je snel op je gemak voelt, erg toegankelijk. Ik hoop nog n x met hem te mogen werken.
Je merkt bijna niet Peter er is. En toch weet hij een paar mooie eerste momenten van de kleine en de familie prachtig op beeld vast te leggen. Een zeer waardevolle blijvende herinnering. We zijn superblij dat we dit gedaan hebben.
Video voor jou heeft onze bruiloft gefilmd. Wat hebben ze het goed gedaan! ze waren een leuke aanwezigheid en we voelde ons meteen op ons gemak. Ze denken mee en geven goede tips. Video voor jou is een absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid