facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vida Vitaal

Vida Vitaal

Info

Voor deskundig voedingsadvies, gezond, snel en lekker afslanken en professionele coaching zit je hier goed! Kijk voor meer informatie op www.vidavitaal.nl en download mijn GRATIS e-book voor motivatie en afslanktips!

Geschiedenis

Voor deskundig voedingsadvies, gezond, snel en lekker afslanken en professionele coaching zit je hier goed! Kijk voor meer informatie op www.vidavitaal.nl en download mijn GRATIS e-book voor motivatie en afslanktips!

Adres:
Telefoonnummer: 0645300470
Stad: Woerden


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30

Recensies
Inmiddels ruim 2 jaar geleden fantastisch geholpen door Stijn en zijn team. Het is me toen eindelijk gelukt 20kg af te vallen. Niet makkelijk, maar de wekelijkse sessie’s hielpen mij gemotiveerd te blijven. En het beste nieuws: de kilo’s zijn er nog steeds af! Om dat zo te houden kom ik nog steeds 1x per 2 maanden bij Stijn: om even bij te praten, stok achter de deur, producten te kopen die ik op sommige dagen combineer met mijn grotendeels gezonde voeding. Ik kan Vida Vitaal en de coaching van Stijn van harte aanbevelen!
In februari 2022 ging de knop om. Na 2 kinderen voelde ik mij totaal niet meer lekker in mijn vel. Ik wilde graag weer op het gewicht komen waar ik mij lekker bij voelde. Ik maakte een afspraak bij Stein. Na een fijn gesprek tijdens de intake, ben ik de dag erna gelijk begonnen. Na het eerste weegmoment waren er gelijk al wat kilo’s af, dit geeft veel motivatie. Na 3 maanden was ik op het gewicht waar ik graag wilde zijn. Toen begon het opbouwproces met weer normaal eten. Heel fijn dat je elke week contact hebt met Stein. De begeleiding is heel fijn en je kan hem altijd bereiken voor vragen of als je er even doorheen zit. De producten zijn niet allemaal even lekker, maar je moet even voor jezelf kijken wat werkt en welke recepten je ermee kan maken. Ik ben erg blij met het eindresultaat, en met de handvatten die ik gekregen heb tijdens het gehele proces!
8 kilo kwijtgeraakt met Vida Vitaal, zonder eigenlijk al teveel moeite. Producten zijn lekker en je hebt weinig honger, dat is voor mij wel een plus. Ook de begeleiding van Stein heeft zeker geholpen: hij staat bijna 24/7 klaar tijdens vragen, problemen, zwakke momenten, enz. Ik zou dit iedereen aanraden, echt top!
10 juli begonnen met vida vitaal, onder begeleiding van Stein. Veel keuze in producten en de smaak is prima, ze zijn makkelijk te maken. Nu 17 kilo afgevallen, zonder hongergevoel. Dat wil toch iedereen!!
Zoooo blij met Stein! Zijn programma heeft mij geweldig geholpen om zo'n 25 kg af te vallen. Voor mij was het heel goed te doen met de goede maaltijdvervangers vooral de repen zijn gewoon lekker!!
In bijna 8 maanden 14 kilo lichter door Vida Vitaal. Ik vond het n prima manier om gewicht te verliezen; geen moeilijke recepten etc. Heel goed vol te houden en je gewicht gaat echt met sprongen naar beneden. Zeer tevreden!! Anke Driebergen
Het is heel erg fijn om een goede coach te hebben. Altijd goed bereikbaar, in voor een goed gesprek. Aller belangrijkste dat hij zelf ook heeft meegemaakt hoe moeilijk het kan zijn en dus weet waarover hij spreekt! Tijdens dit proces is hij eigenlijk je beste vriend!
Ik heb gedurende een aantal maanden het programma bij Stein gevolgd en met succes. 15 kilo lichter en geen seconde spijt van. De producten waren lekker en de wekelijkse weegmomenten waren mijn stok achter de deur. Naast alle tips die Stein je kan geven over voeding, is hij ook altijd bereid om naar je te luisteren als je ergens anders mee zit. Het opbouwen onder begeleiding na het afvallen was ook erg fijn, omdat het na zoveel afvallen best eng is om weer zelf te gaan eten.
Voor mij was het een hele fijne manier om af te vallen. Omdat het heel duidelijk is. De begeleiding van Stein is laagdrempelig en zonder oordeel, heel fijn! Ik heb veel afgevallen en mijn doel behaald, dan vraag je je natuurlijk af of dat er allemaal niet heel snel weer bij komt na dat ‘crashen’. Het antwoord is nee, als je het programma goed volgt gebeurd dat echt niet! Een ook als het programma helemaal afgerond is heb je genoeg handvaten om mee door te gaan of om het weer eens op te pakken want alles blijft verleidelijk lekker natuurlijk
Afvallen gaat niet vanzelf, maar alleen lukt het zeker niet. Stein doet er alles aan om samen tot een super resultaat te komen. Ook na het afvallen blijft hij motiveren. Wil je echt de knop omzetten doe het dan samen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid