facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vida Pura

Vida Pura

Info

Voor energetische behandelingen en bewustzijn



"Pura-voedingscoach is een orthomoleculaire gezondheidspraktijk. Op zoek naar oorzaak van jouw klachten.Wil jij je gezond en lekker in je vel voelen dankzij de manier waarop je eet en leeft? En dit voor de lange termijn? Wil je hierin begeleid worden door een orthomoleculair therapeut zodat je jouw leefstijl voor altijd kan veranderen.Pura helpt jou om een nieuwe richting in te slaan en je doelen te behalen."
Adres:
Stad: Leiden



op zoek naar gerelateerd: menu vida pura valkenswaard, vida pura valkenswaard gesloten, eigenaar vida pura, vida pura gesloten, vida pura kunstkeuken, eindhovenseweg 115 valkenswaard, vida pura portugal, pedro ferrao
Recensies
Stephanie is een livesaver!!! 4 jaar geleden heb ik een zware voedselvergiftiging opgelopen. Stilaan werd mijn leven een hel. Zware diarree, zwaar opgeblazen, buikpijn, constante druk in de buik, misselijk. Naar huisarts, naar specialisten, telkens weer, met uiteindelijke diagnose, PDS. Symptomen worden behandeld, pijnstillers, Imodium had ik aandelen moeten van kopen ;- Maar nooit echt naar de oorzaak gezocht. Het laatste jaar durfde ik niet meer buiten te komen, omdat een buikcrisis ineens kon opkomen en ik meer bezig was met een toilet in de buurt dan met leven. Eten durfde ik ook niet meer, omdat alles, maar dan ook echt alles nefaste gevolgen had. Volgens huisarts en specialisten moest ik er maar met leren leven. En dan via mijn zus sceptisch contact gezocht met Stephanie Van Der Linden, Pura Voedingscoach. Ze ging meteen heel professioneel en doorgrondelijk te werk met face-time gesprekken en een vragenlijst om u tegen te zeggen. Het labo waar ze mee samenwerkt is net zoals zij professioneel en doorgrondelijk. En voilà, met resultaten zoals ik nog nooit gezien heb van mijn huisarts of specialisten. Bleek dat ik een hardnekkige bacterie in mijn maag had. En met alle andere ondersteunende resultaten is Stephanie dan aan de slag gegaan. Het uiteindelijke resultaat is dat na amper 3 maanden tijd mijn klachten geheel verdwenen zijn. Mijn buikomtrek is van begin maart tot nu van 99cm naar 85cm gegaan. Ik voel me niet meer 6 + maanden zwanger :-. En mijn algemene gezondheid is ook met rasse schreden vooruitgegaan. Ik kan en durf weer te leven en weer eten. Bedankt Stephanie, heel simpel maar heel waar!!!
In februari’22 ben ik aan het traject weer gezond begonnen bij Stephanie. Ik heb meerdere onderzoeken gehad bij de huisarts en specialist voor mijn PDS darmklachten. Hier kwam altijd niets uit. Echter bleven de klachten wel. Denk aan een moeilijk stoelgang waarbij een toilet bezoek soms 1 uur duurde en pijnlijk waren, buikpijn en een rommelend gevoel na alle eetmomenten, laag in energie en een opgeblazen gevoel. Dit zorgde er voor dat ik slechter sliep en mijn lichaam continu in de stressmodus was. Ik sport meerdere keren per week, at al redelijk gezond daar kon het niet aan liggen. Na de intake adviseerde Stephanie mij om een maand bepaalde voedingsmiddelen te vermijden en een klachtendagboek/ voedingsdagboek bij te houden tot de uitslag van de EMB test er was. Hiervoor mag je gebruik maken van een voedingsapp. Na deze maand dit gedaan te hebben merkte ik al zoveel verbetering. Mijn stoelgang werd steeds beter, de pijnklachten en de lange toilet bezoeken namen steeds meer af. Uit de EMB test bleek dat ik meer intoleranties had en wat vitamine tekorten en was de vertering van voedsel niet zoals het hoorde. Vervolgens ben ik begonnen met supplementen en het vermijden van de producten waar ik intolerant voor ben. Nu eind april kan ik zeggen dat ik weer een normale stoelgang heb. Dit geeft zoveel meer rust en levensgeluk. Tevens is mijn dagelijkse buikpijn weg en heb ik veel meer energie. Komende maanden gaan we onderzoeken na de probiotica welke producten ik wel weer zou kunnen eten eventueel in kleinere hoeveelheden. Ik ben Stephanie erg dankbaar voor de adviezen, mental support en haar kennis. Ze heeft met haar behandelplan mij weer een hele hoop rust en plezier in het leven terug gegeven. Ik kan het traject zeker aanraden. Je merkt dat ze weet waar ze het over heeft en ze altijd bereid is om met je mee te denken. Nog belangrijker dan dat ik nu zelf heb mogen ervaren wat het voor resultaat geeft. Ik ben benieuwd wat komende maanden mij nog gaan brengen.
Telefonische contact gehad met Stephanie en dat voelde gelijk goed en vertrouwd. Onderzoeken gehad en de juiste uitleg gekregen. Nu aan de slag met de adviezen! Ontzettend fijn dat ik door pura-voedingscoach gericht aan mijn gezondheid kan werken.
Ik heb via Pura Voedingscoach een EBM bloed onderzoek laten doen, ik had daarvoor veel huidproblemen en veel darm problemen. Bij de uitslag van dit onderzoek is naar voren gekomen dat ik niet overal tegen kan, waarvan ik dacht dat het goed voor mij was. Met advies en voedingssupplementen ben ik aan de slag gegaan. Ben nu 2 werken bezig, mijn huid is al stukken rustiger en ben al 2 kilo kwijt! Voel mij stukken beter. Ik ga nu fase 2 in en ben heel benieuwd wat die fase doet met mij, zal pittig worden maar ik weet waarom ik het doe. Erg dankbaar en blij met dit advies!
Stephanie is een open en positieve vrouw, waardoor je je snel op je gemak voelt. Mijn doel was om meer inzicht te krijgen in wat ik precies eet, daar ben ik een stuk verder mee geholpen. De applicatie waarmee de voedingsmomenten kunnen worden gepland, werkt erg gebruiksvriendelijk. Deze blijf ik dan ook nog een tijdje doorgebruiken.
Ik was te zwaar en zat niet lekker in mijn vel. Altijd een opgeblazen gevoel en last van mijn darmen. Ik was het zat en wilde het roer omgooien en kwam terecht bij Stephanie, Pura voedingscoach. Gelijk al bij de telefonische kennismaking een heel fijn gevoel en een goed gesprek. Ik voelde me begrepen. Dus een afspraak gemaakt voor 'het weer gezond traject' waarbij ook de EMB test zit inbegrepen. Die EMB test was zo'n goede zet. Wat veel inzichten heb ik gekregen in hoe het er voorstond in mijn 'lijf'. Ik bleek diverse voedingsintolerantie's te hebben en ook kwamen er tekorten van vitamines enz uit. De vitamines weer aan kunnen vullen met voedingssupplementen. Daarbij voelde ik me al gelijk een stuk lekkerder in mijn vel. Maar ook het weglaten van de producten die niet goed voor mij zijn deden me heel goed. Nadat ik al jaren problemen had om gewicht kwijt te raken lukte dit nu wel. Mijn opgeblazen gevoel is weg en ik voel me weer een stuk fitter. Het voelt niet als lijnen waarbij je weinig mag eten. Het is vooral anders eten, maar wel heel lekker! Daarbij heb je dan hulp van een app waardoor ik ook heel goed inzicht kreeg in wat ik op een dag kan eten en hoeveel. Ik ben zeer blij dat ik deze stap heb genomen en met Stephanie die mij daarin goed geadviseerd heeft. Ze is laagdrempelig in contact. Buiten de consulten om kun je tussendoor vragen per app stellen en je krijgt snel een antwoord terug. Zo fijn! Ik zou zeggen ga er voor en Stephanie helpt je op de goede weg! Zie de foto: nu en 6 maanden terug.
Hele fijne 1ste gesprek gehad. Ik kijk ernaar uit om aan mezelf te werken en mij weer goed te voelen met de hulp van Stephanie!
Na 1 jaar lang getobd te hebben met darm en maagklachten uiteindelijk bij Stephanie terecht gekomen. Zij heeft mij heel goed geholpen. Nog niet volledig klachtenvrij, maar meer goede dagen dan slechte dagen. Heel behulpzaam en staat altijd klaar voor het geven van adviezen. Ik raad haar zeker aan
Al langere tijd had ik last van extreme vermoeidheid. Ik had weinig energie, werd vergeetachtig en voelde mij futloos. Ook had ik veel last van mijn darmen opgeblazen gevoel. Via Google ben ik terecht gekomen bij Stephanie, Pura-voedingscoach. De EMB-test sprak mij gelijk aan. Na het 1e intake gesprek met Stephanie had ik een goed gevoel. Fijn gesprek en gelijk heel vertrouwd. In februari 2021 kreeg ik de uitslag van mijn EMB-test met een persoonlijk advies van Stephanie. Ze kijkt heel goed naar jouw situatie. Het persoonlijke behandelplan werkt heel fijn. Alles wordt super goed uitgelegd. Nu ruim 1,5 maand verder kan ik zeggen dat ik veel beter in mijn vel zit en veel meer energie heb. Ik zou het iedereen aanraden om samen met Stephanie van Pura-voedingscoach gericht te kijken naar wat jouw lichaam nodig heeft. Het heeft mij enorm geholpen en het is de investering zeker waard.
Na lange tijd voel ik me eindelijk weer fit en energiek! Vage buikpijnklachten, vaak hoofdpijn en ontzettend moe... ik ben bij verschillende artsen geweest maar niemand kon iets vinden. Een vriendin raadde me aan om Stephanie in te schakelen een EMB bloedtest te laten doen. Stephanie heeft me deskundig en zeer professioneel uitleg en advies gegeven én handvatten om verder te gaan met een andere eetwijze met aanvullende supplementen. Want zie maar eens uit te vinden wat je nog wél mag wanneer je een gluten-, lactose- en sojaintolerantie hebt en daarnaast ook nog vegetarisch eet ;- Inmiddels ben ik bijna vier maanden verder, en het is een wereld van verschil! Ik voel me weer fit en energiek, heb weer zin in de dag en het belangrijkst: ik heb vrijwel geen klachten meer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid