facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vida Cerveceria Taperia

Vida Cerveceria Taperia
"Twee verschillende locaties, één VIDA. Het gevoel van warmte, gemoedelijkheid en heerlijke Spaanse specialiteiten onder begeleiding van veel verschillende Spaanse bieren en wijnen.VIDA is laagdrempelig en perfect voor alleen een borrel aan de bar, maar absoluut geschikt voor een diner met het beste gezelschap ooit; je vrienden/familie, goed eten en een héél klein beetje ‘Paco’."
Adres: Naarderstraat 7 , Hilversum 1211 AH, NL
Telefoonnummer: 035 760 1800
Stad: Hilversum
Route: Naarderstraat 7
Postcode: 1211 AH


Openingstijden

Maandag: 16:00-23:30
Dinsdag: 16:00-23:30
Woensdag: 16:00-23:30
Donderdag: 16:00-23:30
Vrijdag: 16:00-01:00
Zaterdag: 16:00-01:00
Zondag: 16:00-23:30


op zoek naar gerelateerd: vida menukaart, vida wijnbar hilversum, vida vineria, vida restaurant, vida hilversum, vida naarden menu, vida laren, vida amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Las Tapas Las Tapas 853 meter Super lekker eten in een sfeervol restaurant. Zeer vriendelijke bediening die met je ...
Café 't Tolhuis Café 't Tolhuis 1 km Wau, voor het eerst in een lange tijd weer eens gegeten in het tolhuis. En ik moet z...
Recensies
Super lekker eten, lekkere Sangria met Licor 43 erin, wat ik nog niet eerder had gehad. Super attente en vriendelijke bediening! Ze checkten of alles naar wens was en of we nog iets nodig hadden, maar ook niet tè vaak, dus het was precies goed en niet irritant. Qua prijs was het niet goedkoop, maar ook niet verschrikkelijk duur. Met z’n vijven buikje rond gegeten en gedronken voor zo’n 250 euro. Ik ga hier zeker terugkomen!
Het eten was lekker, de gerechtjes zijn leuke variaties op klassieke tapas. De bediening was vriendelijk, maar alles ging wel echt onwijs traag. In totaal hebben we maar 3 tapas per persoon gegeten en daarvoor hebben we bijna 3 uur aan tafel gezeten. Er waren ook diverse dingen op.
Lekker gegeten, tapas goed klaargemaakt, vriendelijk personeel. Een uitzondering, de patats bravas waren zompig door teveel saus eroverheen. Aanrader als je, zoals wij, niet van de drukte en rumoer van Mout ertegenover houdt.Eten: 4/5
Heel erg lekker gegeten, maar vooral ook hele vriendelijke en gezellige bediening. Mensen werken hier voor hun plezier en doen daadwerkelijk hun best te zorgen dat je een leuke avond hebt. Vegetarische menuopties: Prima vegetarische opties op het menu.
Gisteravond weer spontaan op het terras beland en door de altijd leuke en vlotte bediening verrast met de lekkerste tapasgerechtjes vooral de langoustine en zacht gegaarde lam buiten de kaart om waren echt top. Dat in combinatie met een goed glas wijn die ze serveren maakt het altijd een zeer geslaagd avondje!
Geen slechte tapa's, laat dat duidelijk zijn. Maar het personeel is niet altijd even geïnteresseerd of vriendelijk. Als het toiletpapier op is en je geeft dat door, dan verwacht je niet dat het anderhalf uur later nog steeds op is. Wij hebben bij Vida lekker gegeten, maar hebben wel een paar keer herhaaldelijk moeten vragen waar bestellingen bleven en er zaten aan het eind van de avond wat rare dingetjes op de bon, zoals twee glazen van dezelfde wijn waarvan er één een euro duurder is. Raar. Maar nogmaals, het eten was heerlijk en de lokatie is prima, dus we komen vast wel weer eens terug.
Helaas is de plank volledig mis geslagen de laatste keer dat wij hier aten vorige week. Degene die aan onze tafel kwam wist vrij weinig van de drankjes af. De gerechten die we uitgekozen hadden waren vrij smakeloos, taai of simpel. Het vlees was erg doorbakken, en de pulpo was net rubber. Wat ook heel vervelend is, er staat geen peper en zout op tafel. Dit was wel écht nodig om wat smaak te creëren. Tip: zet dit standaard neer. Niets vervelender dan telkens overal om te moeten vragen. Aangezien we ook al om bestek moesten vragen. Uiteindelijk thuis zagen we op de bon dat er ook nog eens te veel en verkeerde dingen aangeslagen waren. O.a. een totaal andere wijn dan welke er gedronken was, welke nog aardig duurder was ook. Misschien was het een slechte avond. Kan natuurlijk de beste overkomen. Maar voor ons is dit wel de laatste keer geweest.
Echt slechter dan dit kan haast niet. Kwaliteit is zeer laag en de prijzen zeer hoog. Ga liever naar El Mundo in Utrecht, kost veel minder en de keuze/kwaliteit zijn daar niet hier top!
Helemaal super. Gezellige avond, heerlijk eten.
Zelden, nee, nog nooit zulk arrogant en ongeïnteresseerd personeel tegengekomen als in dit restaurant. Kaart wordt zonder iets te zeggen op tafel gegooid. Onverbeterlijke houding gedurende de avond. Wuiven, zwaaien, zelfs naar de bar lopen heeft geen zin. Als je onaangekondigd zomaar ergens in een woonwijk aanbelt en vraagt of je mee kan eten ervaar je meer gastvrijheid dan in dit restaurant. Er is tijdens de lockdown duidelijk geen gebruik gemaakt van de mogelijkheid voor het volgen van een cursus klantvriendelijkheid.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Vida Cerveceria Taperia met het openbaar vervoer


Hilversum, Stationsstraat 100 meter
106
5
6
Hilversum, Schoolstraat 220 meter
5
Hilversum 320 meter
Stopbus i.p.v. trein
Hilversum, Station 320 meter
106
108
109
121
320
5
58
59
6
70
N32
Hilversum, Station 320 meter
1
109
2
3

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid