facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vicus eBusiness Solutions bv

Vicus eBusiness Solutions bv

Info

Vicus is gespecialiseerd in e-commerce en CRM oplossingen al dan niet geintegreerd met back-office systemen. Data driven Commerce.

Geschiedenis

Vicus heeft verstand van zaken. Onze medewerkers zetten hun know-how in voor het opstellen van workshops, implementatieplannen en kostenoverzichten. Daarbij werkt Vicus samen met partners die beschikken over veel kennis van aanvullende componenten, software en processen.

De webshop-activiteiten van Vicus kenmerken zich door het zelf ontwikkelde vijf fasen-model. Via dit gestructureerde model begeleidt Vicus klanten naar een maximaal resultaat uit hun webshop-activiteiten. Het biedt daarnaast een houvast voor de andere diensten die wij leveren.

Adres: Vanadiumweg 22, 3812 PZ Amersfoort
Telefoonnummer: +31(0)33 - 461 1196
Stad: Amersfoort
Route: Vanadiumweg 22
Postcode: 3812 PZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Vicus Vtiger
Recensies
Fijn bedrijf om mee samen te werken. De resultaten zijn super. Het was voor ons een grote stap, maar als wij nu zien hoeveel nieuwe unieke bezoekers en conversies we hebben is het echt een goede keuze geweest.
Vicus is vakkundig en bied super service tegen een goede prijs. Na 1 week stond mijn webshop al online en helemaal naar wens ingevuld aldus een perfecte samenwerking. Wij laten in de toekomst nog een website door Vicus bouwen. Onze dank aan Luuk Roovers is groot!!!
Wij zijn zeer tevreden over de prachtige Magento webshop die Vicus gebouwd heeft. Alle afspraken zijn nagekomen, neemt overal zijn verantwoording in, en gaat geen probleem uit de weg. Helemaal top!
Niet een geweldig programma blijkt. Geef anders eerst een proefperiode. Maar uiteindelijk zit je er een jaar aan vast en kun je tussentijds niet van het abonnement afkomen.
Top uitleg gehad over het gebruiken van een CRM systeem voor de automotive. Erg duidelijk!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Vicus eBusiness Solutions bv.

Amersfoort automatiseringsdienst

openingstijden, locatie, vervoer. Vanadiumweg 22 amersfoort webdesigner kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Vicus eBusiness Solutions bv adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Vicus eBusiness Solutions bv. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Vicus eBusiness Solutions bv delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Horeca van de Kaart Horeca van de Kaart 496 meter Website bouw en online marketing voor horeca!
Neo Polaris Neo Polaris 677 meter Neo Polaris - uw partner voor webdesign, advies, grafische vormgeving & productfotogr...
Next Buzz Next Buzz 2 km Wat een prettig bureau om mee samen te werken. Goed bereikbaar, deskundig, creatief e...
Onstuimig Onstuimig 3 km Hallo! Leuk dat je ons zo ontmoet, bel ons gerust of kom eens langs op de Varkensmar...
Sites51 Sites51 3 km Wij werken vanuit Consigo Online Marketing al geruime tijd samen met Sites51. Zij zij...
Op Maat Bouwen Op Maat Bouwen 4 km Organisatie voor advies en begeleiding van zelfstandig ondernemers zonder personeel i...
Goes & Roos Goes & Roos 4 km Vriendelijk, vlot en altijd bereid om mee te denken. Wij blijven altijd trouw klant
XA XA 4 km Ontzettend fijn bedrijf om zaken mee te doen, hebben mij perfect geholpen met XA Flow...
2 Engineers 2 Engineers 4 km Vriendelijke en vakkundige mannen, die een historie aan kennis hebben op het gebied v...
The Imagineering Suite The Imagineering Suite 4 km Voor onze school DOK12 wilden we graag een soundtrack ter ondersteuning van filmmater...
Kreagraphy Kreagraphy 6 km Luis weet met zijn creativiteit altijd een oplossing te vinden! Ik werk al een hele t...
Revolutionary Design Revolutionary Design 40 km Revolutionary design offers Conscious web design, video creations and evolutionary co...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid