facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Victorius Hoeve - Clinics

Victorius Hoeve - Clinics

Info

De Victorius Hoeve is een klein schalige pensionstal in Swifterbant. Regelmatig organiseren wij clinics!! Combinaties van buitenaf zijn van harte welkom!

Adres: bosweg 10, 8255pl Swifterbant
Telefoonnummer: 0634452740
Stad: Swifterbant
Route: bosweg 10
Postcode: 8255pl


Recensies
Mijn dochter rijdt nu ongeveer twee jaar bij victoriushoeve. Zij vind het heerlijk dat zij alle aandacht krijgt. Bij andere maneges rijden ze altijd met veel in de bak, hier maximaal met twee, maar ook vaak alleen. Zij hebben pony’s voor verschillende niveaus, daarom is het voor alle kinderen leuk! Mijn dochter heeft ook op andere manege gereden, maar zien dat zij hier echt vooruit gaat qua niveau paardrijden.
Fantastische leuke plek, mooie pony’s. Wendy geeft super leuk les. Deze les locatie is zeker een aanrader. Mijn dochter komt altijd met veel plezier thuis. Alles is ook netjes en verzorgd.
Al enige jaren nu geeft Wendy mijn dochters nu alleen de oudste nog les. Ontzettend leuk hoe ze dat als familie met elkaar regelen en het plezier dat Wendy heeft tijdens het lesgeven zichtbaar vreugde in haar werk.
Super leuke en goede manege. Vriendelijke eigenaren en alles is altijd op en top geregeld. Wedstrijden die georganiseerd worden zijn altijd super geregeld. Voor de paarden en pony’s wordt super gezorgd.
Mooie locatie, behulpzaam. Eigenaren ervaar ik als zeer prettige mensen! Stallen zijn ruim en netjes!
Ik sluit mij aan bij de beoordelingen hieronder. Alles lijkt mooi, blijkt te mooi om waar te zijn. Zet hier niet je eigen paard neer! Mensen met 5 sterren zeggen: “overal heb je wat.”, maar dit is niet te vergelijken met meerdere stallen waar ik ben geweest.
Prachtige accommodatie. Schoon en goed onderhouden. Mooie plek zo in het bos.
Een mooie stal op een mooie locatie met mooie faciliteiten. Op het eerste gezicht geeft het een goede indruk met vriendelijke eigenaren, maar pas op… Eenmaal binnen wordt al snel duidelijk dat deze faciliteiten in eerste instantie voor de eigenaren en hun paarden gelden, en pas daarna beperkt gebruikt kunnen worden door de pension klanten. De wekelijkse variërende regels dragen niet bij aan een goede sfeer op deze stal. Als er iets niet duidelijk is en je vraagt het vriendelijk, dan hoef je niet gek op te kijken als je het antwoord verpakt in een onbeschofte snauw terugkrijgt. Het kleinerende gedrag van deze familie haalt het bloed onder je nagels vandaan. Als het je ondanks dit gedrag zelf lukt om toch rustig te blijven, meent de familie je toch weg te kunnen sturen. Een nette financiële afhandeling kun je hierbij op je buik schrijven, de familie is ons nog steeds geld schuldig…..
Ik zie positieve beoordelingen staan van lesklanten. Helaas is het voor de paarden eigenaren wel een ander verhaal. De accommodatie ziet er mooi uit. Erg jammer dat er niet voldoende naar het welzijn van het paard wordt gekeken. Te kleine paddocks, paarden moeten alleen staan, te weinig hooi, te weinig weidegang etc. Je moet een contract tekenen en borg betalen en ze beloven je van alles maar de familie wijzigt de regels zonder enige waarschuwing en je hebt het maar te accepteren als klant. Menig klant wordt ook weggestuurd zonder teruggave van borg. Ik was van te voren gewaarschuwd en dacht .. het zal best meevallen maar helaas bleek hun negatieve reputatie te kloppen.
Niets is perfect en elke stal heeft haar eigen huisregels. Iets onduidelijk? Gewoon vragen! Schroom niet, echt waar, ze zijn de beroerdste niet. Praat niet over elkaar maar met elkaar, toon Interesse en respecteer de ander, geef een glimlach en je krijgt een glimlach terug. Victorius Hoeve ziet er piccobello uit en dat is niet gek, zij steken veel moeite en tijd erin. Vooral Bertus, die naast zijn intensieve fulltime baan de Hoeve onderhoud. Petje af! Ik heb veel gehoord maar anders ervaren. Natuurlijk heeft iemand z'n dag wel eens niet maar goed wees eerlijk, jij ook wel eens niet toch? Wij hebben ongeveer een halfjaar gebruikt gemaakt van de stalling en zijn vertrokken als reden dat we een draver met veel energie hebben die ruimte nodig heeft. Sterker nog, we hebben geen gedoe gehad en de zaken netjes afgehandeld zoals het hoort.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid