facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Victoriabad Weesp

Adres: Basisweg 1, 1383 NC Weesp
Telefoonnummer: 0294-430041
Stad: Weesp
Route: Basisweg 1
Postcode: 1383 NC



op zoek naar gerelateerd: Victoriabad Weesp foto's, Victoriabad weesp vacatures, Zwemles Weesp, Banenzwemmen weesp, Aquajoggen weesp, Baby zwemmen Weesp, Zwembad Diemen, Zwembad Weesp ingestort
Recensies
Mooi bad, helaas beperkt open.
Fijn zwembad net buiten Weesp
Heb met mn moeder gezwommen, samen met een oudere heer een baan gedeeld, geweldigge sfeer, komen zeker terug.
Goede en nette zwembad met zeer kundig personeel
Tegenwoordig zeer vriendelijk personeel alleen zouden er meer tijden/dagen in de avond moeten moeten komen om te kunnen trainen / baantjes zwemmen.
Klein zwembad, leuk peuterbad, wel erg warm, gratis parkeren
Veel te druk doordat er veel te weinig vrij zwemmen tijden zijn. Bijna geen kleedhokjes en kluisjes. Slecht onderhouden. Gemeente Weesp vind het niet nodig om een goed zwembad te hebben.
Ongezellig bad met minimale voorzieningen. In het instructiebad is geen trapje. Je moet je op de kant hijsen. Zeker voor een ouder of minder sterk iemand is dat oncomfortabel. Er wordt wel goed les gegeven.
Onder betaald personeel..niet gek zoveel verloop
Onhygiënisch.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid