facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Victoria Hockey

Victoria Hockey

Info

Hockeyvereniging Victoria is een traditierijke familieclub in Rotterdam. Zowel tophockey als breedtesport krijgen ruim aandacht binnen de club.



"Hockey vereniging in Rotterdam op alle nivo's voor alle leeftijden"
Adres: Kralingseweg 226, 3062 CG Rotterdam
Telefoonnummer: 0102424422
Stad: Rotterdam
Route: Kralingseweg 226
Postcode: 3062 CG



op zoek naar gerelateerd: contributie victoria, studenten hockey rotterdam, leonidas hockey, victoria rotterdam voetbal, rotterdam hockey, victoria rotterdam winkel, victoria tennis, victoria trainingsschema
Recensies
Waardeloze club, scheidsrechters kwamen niet opdagen wedstrijd begint half uur later en wordt door de tegenstander zelf gefloten. Wedstrijd was klaar en de club ging gelijk dicht waardoor er 8 teams niks meer konden halen aan de bar.
Groot clubhuis, groot complex. Genoeg te doen als je van sporten houdt
Mooie ruime locatie, gratis WIFI
Alleen veld 4 is ook wel bekend als de 'sahara'. Zand en versleten. Dus zeer hard toe aan vervanging. Je knieën gaan ervan kapot, en de bal word enorm vertraagd. Leuk zo'n zandbak
Begin met we hebben gewonnen.. Om te kunnen winnen moest ons team een kortstondige intensieve en negatieve omgeving van kansloze homofobe over het paard getilde bralballen die het hele team voor rotte vis uitmaakte doorstaan. Niets mooier dan die bralballen een toontje lager te laten zingen. Scheidsrechters waren actief aan het internetten, zelfs toen het team van de club in de cirkel stond te wachten op de fluit werd er niet gefloten. Niets gezien. Voor wie is de bal? Geen idee, niets gezien. Pak die dikzak, pak die dikzak! Stijlloze vatjes. Scheids intimideren om een punt te laten tellen welke niet goed was. ... Walgelijk. Jammer.
Prima club, fijn clubhuis, maar je kan de velden niet echt goed zien, moet alsnog langs de lijn staan. Maar dat is ook wel weer n leuk sfeertje.
Rustig ademhalen en dan goed blijven kijken.
Gesellige hockeyvereniging met ook nog tennisbanen en een squash centrum. Grote kantine in eigen beheer goeie keuken
Altijd gezellig en steeds genieten langs de lijn!
Altijd prettig om hier te komen. Alleen parkeren is soms beetje druk.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Victoria Hockey. Kralingseweg 226 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Victoria Hockey adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Victoria Hockey. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Victoria Hockey delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid