facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Victor Webdesign

Victor Webdesign

Info

VICTOR WEBDESIGN
Websites tot in de puntjes...

Geschiedenis

VICTOR WEBDESIGN
Websites tot in de puntjes...



"Jouw website tot in de puntjes...In de tijd van inbelverbindingen fascineerden websites mij al. Er is sinds die tijd veel veranderd. Gelukkig ben ik meegegroeid.Vanaf 2010 maak ik websites als Victor Webdesign. Ik doe het professioneel, maar vind het persoonlijke vlak minstens net zo belangrijk.Interactie met jou vind ik erg belangrijk. Samen brainstormen we over jouw website.Ik breng de sfeer van je bedrijf over naar een unieke website. Geen massaproduct, maar jóuw product.Bekijk mijn portfolio en laat je overtuigen.Of neem contact op voor een prijsopgaaf."
Adres: Oldengaerde 28, 9301WS Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0507078010
Stad: Roden
Route: Oldengaerde 28
Postcode: 9301WS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Adrian Design Adrian Design 2 km Responsive website design, developement and maintainance. Build a new Joomla! CMS web...
Project90 Roden Project90 Roden 2 km Snelle communicatie, duidelijke uitleg en eventuele problemen worden meteen opgelost,...
Wned.nl Webhosting en domeinnamen Wned.nl Webhosting en domeinnamen 2 km Niet duur maar wel een zeer betrouwbare hoster. Reageren altijd snel op vragen en den...
TripleMotion Media TripleMotion Media 2 km TripleMotion Media is een jong softwarebedrijf die zich bezighoudt met het maken van ...
Recensies
Vanwege een nieuwe naam voor onze kerk hebben we Victor gevraagd voor het maken van een nieuwe site en een nieuw logo. Dit heeft geresulteerd in een prachtig logo en een frisse, duidelijke website waar we erg blij mee zijn! De communicatie verliep snel en prettig. Bedankt voor het mooie eindresultaat!
Victor heeft zeer veel kennis en goed gevoel voor design. Ik ben zeer tevreden over de goede communicatie, het ontwerp en snelheid waarmee de site gerealiseerd is. Ben heel trots op de website van mijn eenmanszaak. Kan iedereen, die zijn/haar website wil professionaliseren Victor Webdesign aanraden.
Victor is een vakspecialist die weet wat hij doet. Wij vertelden wat we graag wouden zien qua site, kleuren en gevoel en Victor schoot in één keer raak. Als je iemand zoekt die snel en secuur te werk gaat en echt begrijpt wat jij wilt, ga dan voor Victor :.
Onze reclame borden geplaatst. Stickers gemaakt door Victor Bakker. Victor Webdesign. Wederom prachtig eindresultaat.
Victor, heeft de gave om flexibel om te gaan met veranderende input, nieuwe ideeën en aanpassingen aan mijn website. Hij is een geduldig vakman die de kunst verstaat om in te spelen op behoeftes en wat er gevraagd wordt in de markt. Het resultaat is een prima website met de nodige functionaliteiten. Ik ben meer dan tevreden met de uitkomst en kijk uit naar de volgende projecten met hem. Zoek je iemand die betrouwbaar is, kwaliteit bovenaan heeft staan en een prettige persoonlijkheid heeft, dan ben je bij Victor aan het juiste adres.
Is erg flexibel in afspraken maken, legt duidelijk uit wat we kunnen verwachten. Blijft ook continue in overleg over de stappen in het proces. Uiteindelijk zijn we erg tevreden met het resultaat. Zou bij een nieuw project zeker weer in zee gaan met Victor!
Victor heeft een website gemaakt voor ons strategisch advieskantoor waarbij we relatief veel technische en grafische eisen hadden. Tijdens het proces was hij communicatief en transparant. Ik ben erg tevreden met het resultaat en zou hem zeker aanraden wegens zijn persoonlijke aanpak en inhoudelijke kennis.
Heel blij met de fijne, degelijke service van Victor Bakker, van Victor Webdesign. Niet alleen is hij een betrouwbare en meedenkende zakenpartner, maar hij heeft ook nog eens maatschappelijk meegevoel! Ik ken hem en zijn diensten inmiddels al ruim acht jaar?! Dus ja, warm aanbevolen door mij persoonlijk en door mij als ambassadeur voor Pact voor Samenredzaamheid! Victor, bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid