facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vicini Rotterdam

Vicini Rotterdam

Info

Welkom bij Vicini: de huiskamer van Kralingen!

Geschiedenis

Vicini (wat uit het Italiaans vertaald ‘Buren’ betekent) is dé ontmoetingsplek voor bewoners van Kralingen en omgeving. In een ongedwongen atmosfeer kunt je hier genieten van huisgemaakt Italiaans eten en drinken. Bij Vicini kun je ’s ochtends terecht voor een cappuccino met een taartje en een krantje, ’s middags voor een lekkere lunch en ‘s avonds voor een borrel of een hapje eten met vrienden of familie. Vergeet ook niet onze pizza te proeven!

Onze delicatessenwinkel is het kloppend hart van Vicini. Hier zullen wij naar oud Italiaans recept diverse pasta’s en anti-pasta’s gaan maken. En dat proef je direct terug op je bord! Uiteraard zijn onze producten in onze delicatessenwinkel ook mee te nemen voor thuis. Daarnaast zijn we voor je bij lokale boeren in Italië op zoek gegaan naar de lekkerste wijnen en olijfoliën en die bieden we tegen aantrekkelijke prijzen aan in onze winkel. Maar ook voor de laatste nieuwe Italiaanse ‘hebbedingen’ op het gebied van eten en drinken ben je hier aan het juiste adres. Handig toch? Als je op zoek bent naar een leuk kado of je keuken eens wilt opvrolijken?

Onze benedenverdieping zal een multifunctionele ruimte worden, waar we voor klein en groot leuke activiteiten - uiteraard Italiaans georiënteerd - zullen aanbieden. Op dit moment zijn we druk bezig met de invulling hiervan. Heb je suggesties? Reageer dan hier op onze Facebook.


Adres: Kortekade 63, 3062 GN Rotterdam
Telefoonnummer: 010 890 05 55
Stad: Rotterdam
Route: Kortekade 63
Postcode: 3062 GN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 23:30
Dinsdag: 08:30 - 23:30
Woensdag: 08:30 - 23:30
Donderdag: 08:30 - 23:30
Vrijdag: 08:30 - 23:30
Zaterdag: 09:30 - 23:30
Zondag: 09:30 - 23:30


op zoek naar gerelateerd: fratelli da vicini rotterdam, fratelli di vicini rotterdam, fratelli vicini rotterdam, vicini broertje, fratelli di vicini, italiaan rotterdam, fratelli rotterdam, vicini betekenis
Recensies
Heel erg leuk restaurant waar je prima met kinderen heen kan gaan. Kleurplaten en boekjes beschikbaar. Menukaart vonden we wel matig. Weinig keuze maar wat we hadden was heerlijk. Vuurwerk voor de jarige heel leuk gedaan.Eten: 4/5
Besteld lunch: salade met octopus met tapenade van pittige puntpaprika, krokante venkel, walnoten, granaatappel en rucola Qua smaak is het erg lekker, het is een creatieve combinatie en de ingrediënten passen goed bij elkaar. Ook de octopus was goed; krokant van buiten, zacht van binnen. Echter is de portie wel aan de kleinere kant het is eerder een voorgerecht dan een volwaardige lunch. Een stukje brood erbij zou het wat aanvullender maken. Vriendelijke bediening en een leuk restaurant!
Genoten van de hapjes en de wijn. Volgens mij kun je er niets verkeerds bestellen. Lijkt me inspirerende omgeving. Wil graag terugkomen. Alleen eten is leuk MAATREGELEN lijkt me beter
Al een paar keer in de zomer hier op het terras gezeten en genoten van heerlijke wijnen, hapjes, pizza en aperol spritz. Nu ook in de winter 's avonds genoten van een heerlijke pizza. We zijn dol op deze crispy pizza's! Best in town ; Bediening ok, al is het vervelend als je tegen de tafel aan zit waar ook het bestek gepoleerd wordt. Ik was lekker samen uit eten met mijn vriend, maar kreeg vooral veel mee van het privé leven van het personeel. Ik maakte een paar keer oogcontact maar dit maakte geen indruk..
Mooie zaak en lekker eten! Tafeltjes zijn wat te klein en te krap, je eet niet comfortabel. De prijzen slaan nergens op, en pizza en een broodje met wat drankjes hebben wij €60 afgerekend. Ik snap dat de energie en gas duur geworden is, maar we kunnen ook overdrijven, en overdrijven kan Vicini in dat geval heel goed.
Heerlijk gegeten! Punt van verbetering: de bediening is nogal onoplettend. We hebben meerdere keren de aandacht proberen te vragen hand opsteken/zwaaien etc etc, maar we werden continu voorbijgelopen.
Osteria Vincini is een van mijn favoriete restaurants in Kralingen! Je kunt er zowel binnen als buiten op het terras zitten. De sfeer is prettig en onbedwongen. Het eten is altijd goed en met een constante kwaliteit bereid. We hebben deze keer 3 gerechten besteld: 1 salade van gegrilde rib eye 100 gram, gegrilde aubergine, courgette, asperges, zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas. 2 linguine met gamberetti en pistacchio in scampisaus en 3 gegrilde kippendijen, basilicummayonaise, zongedroogde tomaten, cranberries en rucola. En zoals altijd hebben we er heerlijk van genoten! De bediening was uiterst vriendelijk. Ja het is zeker een aanradertje om een keer daar te gaan lunchen, avondeten of terrasje pakken bij mooi weer.
Wij hadden een tafeltje op het terras gereserveerd. De ontvangst was vriendelijk en we mochten zelf een tafeltje uitzoeken. De bediening is behulpzaam en attent. We hebben heerlijk genoten van een panini en pasta met gamba's. Hier kom ik zeker nog eens terug!
Best groot restaurant, maar voelt alsnog knus en gezellig wat ik knap vind. Ik had de spaghetti met gehaktballen die ik lekker vond. Mijn vriend de pizza met kip en pesto, hij vond het ook lekker alleen iets te weinig topping. Degene die ons bediende was heel leuk, op een nonchalante manier. Ik complimenteerde het brood, en krijg extra van het huis :
Lang niet geweest op dit adres. Maar wat hebben wij een goede avond gehad; echt lekker eten, goed advies over zalige volle rode wijn, lieve bediening. Een Irish coffee met room zonder suiker, zelden nog ergens zo geserveerd, maar zo lekker. Prijs kwaliteit verhouding klopt. En gewoon goede service en sfeer. Complimenten! En bedankt! Kiek en Mirjam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid