facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vice Versa uw kapster in de regio Hoeksche Waard

Vice Versa uw kapster in de regio Hoeksche Waard
Vice Versa uw kapster in de regio Hoeksche Waard heeft een eigen kapsalon bij ‘Alerimus de Buitensluis’ in Numansdorp.
Adres: Molendijk 58, 3286BH Klaaswaal, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 085 301 3160
ln.whasreveciv@ofni
Stad: Klaaswaal
Route: Molendijk 58
Postcode: 3286BH


Openingstijden

Maandag: X
Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zondag: X


op zoek naar gerelateerd: Kappers in Numansdorp, Enjoy kapper
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
By Daisy By Daisy 192 meter Ik ga al mee vanaf de tijd dat Daisy nog eerst aan huis kwam inmiddels alweer 8 jaar ...
Recensies
Patricia is een gezellige en spontane meid. Altijd erg gezellig als ze weer langs komt. Ze is op de hoogte van alle nieuwste haartrends . Geeft altijd een eerlijk advies. Heb je een feestje dan weet ze altijd een prachtig kapsel te creeeren zodat je heel de dag verzekerd bent van een geweldige look. Oftewel een top kapster!
Vice Versa uw thuiskapster in de regio Hoeksewaard is een kapster die echt kennis heeft van haar vak, zeer klantvriendelijk is en je voorziet van de juiste informatie. Ze is tevens prijstechnisch erg goedkoop.
Vorige week voor het eerst geknipt door deze thuiskapster. Wat een topper zeg! Als je nog niet geknipt wordt door Vice Versa uw thuiskapster in de regio Hoeksewaard, raadt ik zeker aan om dat zo snel mogelijk alsnog te doen.
Vice Versa uw thuiskapster in de regio Hoeksewaard is vriendelijk, service gericht en komt altijd op tijd en afspraken na. Top thuiskapper! kapster
Zijn werkt rustig , secuur en met oog voor detail. Ze neemt de tijd en controleert het nauwkeurig met als eindresultaat een werkelijk perfect kapsel. Dit alles in een vriendelijke en positieve sfeer. Ben vaak verhuisd van thuiskapper/thuiskapster. Maar zij heeft zonder twijfel goud!
Ik ben erg tevreden! Deze mevrouw weet echt wat ze doet en blijft ook bij de tijd door de nodige opleidingen en vakbeurzen te blijven volgen. Dat geeft mij een erg positief gevoel!
Super kapster! Vandaag mijn haar laten knippen en verven en ben super tevreden.
Geweldige service. denken mee en heerlijke sfeer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid