facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vice Versa

Vice Versa
Adres: Roersingel 5 , Roermond 6041 KX, NL
Telefoonnummer: 0475 332 333
Stad: Roermond
Route: Roersingel 5
Postcode: 6041 KX



op zoek naar gerelateerd: vice versa betekenis, vice versa english, vice versa afkorting, vice versa riemst, vice versa synoniem, vice versa meaning, vice versa engels, vice versa transport
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Damianz Damianz 409 meter Fantastische beleving! Samen met vrienden genoten van een heerlijk diner @damianz. We...
Recensies
Ik ate asperges soep. Het is echt heel lekker. Tortellini is ook heerlijk. De obers zijn hee aardige mensen. Ik dronk huiswijn wit. Het is ook lekker.
Heel lekker gegeten, met personeel, die erg vlug en behulpzaam waren, gewoon een leuk spontaan praatje komen maken en daardoor een leuke ongedwongen gezellige sfeer creëren, topEten: 5/5
Zeer lekkere soep en sliptong! Ook was de bediening zeer vriendelijk.Eten: 5/5
Altijd gastvrij altijd, altijd flexibel en altijd bereid om het de gast naar de zin te maken.
Heerlijk gegeten! Echt een aanrader! De gastheer was erg vriendelijk!Eten: 5/5
Catch of the day en wat was het weer lekker. Genieten op het terras en verwend worden door vriendelijk en behulpzaam personeel. Een aanrader op de Roerkade!
Prima gegeten. Goede bediening. Standaard gerechten, weinig vernieuwends op de kaart maar voor nieuwe hippe gerechten kom je hier ook niet. De prijs is aan de maat: 27,25 voor een biefstukje, 21,25 voor zalm. Lekkere rode huiswijn.
Super, je voelt je welkom! Herkennen je zelfs als je maar 1x bent geweest! Das top! En super lekkere sate! Ik kom zeker terug!! Speciale dieetwensen: Houden rekening met je dieet wensen als je ernaar vraagt! Echt top!
Heerlijk gegeten met een goed glas wijn of een pilsje. Je voelt je altijd zeer welkom en wordt super bediend door het personeel.
Heerlijk goed eten en fijne bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid