facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vicair

Vicair

Info

Wij zijn de fabrikant van Vicair rolstoel zit- & positioneerproducten. We are the manufacturer of Vicair wheelchair seating and positioning products.



"Iedere rolstoelgebruiker heeft recht op optimale bescherming & maximale vrijheid in hetdagelijks leven. Met onze rolstoelkussens bieden wij een veilige, comfortabele en gebruiksvriendelijke zitoplossing voor in de rolstoel.De Vicair O2 rolstoelkussens - gevuld met honderden luchtgevulde SmartCells - geven hoogwaardige huidbescherming, extra stabiliteit en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Volledig machinewasbaar en 100% ademend. Hierdoor zijn ze minder warm in gebruik en wordt ook vocht gemakkelijk afgevoerd. Ons ultieme doel is dat iedere rolstoelgebruiker volop kan genieten van het leven zonder enig risico voor hun gezondheid."
Adres: Bruynvisweg 5, 1531 AX Wormer
Telefoonnummer: 310756429999
Stad: Wormer
Route: Bruynvisweg 5
Postcode: 1531 AX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zorgcirkel Torenerf Zorgcirkel Torenerf 1 km Slechte site ik zoek voor bloedprikken maar vind dat niet
Recensies
Vertaald door Google Geweldige producten om de stabiliteit te verbeteren, het leven te verbeteren en het risico op weefselafbraak te verminderen voor mensen in een rolstoel of bed! Ik hou van Vicair! Origineel Great products to improve stability, enhance life and reduce the risk of tissue breakdown for people in a wheelchair or bed! I love Vicair!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid