facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VIB Netwerken B.V.

VIB Netwerken B.V.

Info

VIB Netwerken is een full-service installatiebedrijf dat telecommunicatienetwerken ontwerpt en realiseert.

Geschiedenis

VIB Netwerken is een full-service installatiebedrijf dat complete kabeltelevisie-, data en telecommunicatienetwerken. Dit doen we door het ontwerpen en realiseren van koper- en glasvezelverbindingen.

Daarnaast verzorgt het bedrijf het onderhoud van de netwerken, ontvangststations, datacenters, versterkersystemen en technische installaties. Een helpdesk en een professionele 24-uurs storingsdienst maken het dienstenpakket compleet.

VIB Netwerken bedient haar klanten vanuit twee vestigingen: VIB Netwerken Groningen in Zuidbroek, en VIB Netwerken Friesland in Drachten.

Adres: Beneluxweg 38, 9636HV Zuidbroek, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: +31 598 394374
Stad: Zuidbroek
Route: Beneluxweg 38
Postcode: 9636HV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: VIB vacatures
Recensies
Er wordt gevraagd om contact op te nemen binnen 3 dagen tussen 8 en 16.30. Ik ben om 8.30 bij jullie in de lijn gekomen met 2 wachtenden voor mij, totaal 3 mensen dus. Om 8.55 werd ik de eerst volgende in de wachtrij. Nu om 10.30 sta ik dus al 1,5 uur als eerste in de wachtrij. Na 2 uur en 5 minuten wordt de verbinding simpelweg verbroken.
Heel vriendelijk en super service
Tijdens herstelwerkzaamheden voor Ziggo bij mijn buurman hebben ze mijn coaxkabel geraakt met als gevolg dat er bij ons geen tv en internet meer is. Onzorgvuldig gewerkt!
Goed bedrijf snelle service! Vooral een leuke glasvezel monteur uit emmen werkt hier :p
Zeer professioneel aannemer en je kan er voor veel dingen bij terecht eigenlijk voor alles met een snoer
Zeer professioneel personeel. Werk wordt altijd netjes uitgevoerd en snel.
Goed bedrijf.waar samenwerking heel belangrijk is
Vertaald door Google Dit bedrijf ligt bij ons voor Duitse glasvezel. Zeer onvriendelijk personeel. Origineel Diese Firma verlegt bei uns für deutsche Glasfaser. Sehr unfreundliche Mitarbeiter.
Vertaald door Google Chauffeurs moeten verkeerstraining krijgen, roekeloos rijden en zich verdringen op Duitse snelwegen. Origineel Fahrer sollten mal eine Verkehrsschulung erhalten, fahren auf deutschen Autobahnen rücksichtslos und drängeln.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid