facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Viattence

Viattence

Info

Viattence : de zorg en ondersteuning die u wenst!
Ouderenzorg in Wezep, Heerde, Epe en Vaassen.
Bel Uw Viattence Consulent 0578 - 668 449

Geschiedenis

U bent bij Viattence aan het juiste adres wanneer u meer verzorging nodig heeft bijvoorbeeld in de vorm van thuiszorg of wanneer u niet langer in uw eigen woning kunt wonen. U ontvangt van ons de zorg waar u behoefte aan heeft.

Van thuiszorg tot intensieve verpleeghuiszorg.
Viattence is er vanzelfsprekend voor verzorging en verpleging, maar ook voor bijvoorbeeld activiteiten, specialistische zorg, behandeling of thuiszorg.

Bovendien kunt u voor diverse gemaksdiensten als wasverzorging, reparaties in uw woning, maaltijden aan huis en boodschappen doen, bij ons terecht.

Graag laten wij u kennis maken met de vele manieren van zorg en ondersteuning die wij bieden.

Tussen Zwolle en Apeldoorn
U vindt ons met diverse locaties op het gebied van kleinschalig wonen en verzorgings- en verpleeghuiszorg in Epe, Heerde, Vaassen en Wezep.

Viattence locaties:
In Heerde:
- Verpleeghuis Wendhorst
- Kleinschalig wonen Korteslag
- Dagbehandeling Wissel

In Wezep:
- Kleinschalig wonen in Turfhorst
- Kleinschalig wonen in Weidebeek
- Kleinschalig wonen in Veldheem

In Epe:
- De Klaarbeek in Epe
- D

In Vaassen:
- De Speulbrink in Vaassen
- Dagbesteding in Vaassen

In en vanuit deze locaties worden diensten aangeboden.

Daarnaast zijn er 24 uur per dag 7 dagen per week Thuiszorgteams en een Verpleegkundig team om cliënten thuis zo goed mogelijk van dienst te zijn.


U behoudt de regie
U houdt bij ons zoveel mogelijk de regie over uw eigen leven. Waar nodig bieden wij u professionele ondersteuning zoals u dat wenst. Deze zorg en ondersteuning komt het best tot haar recht in uw eigen vertrouwde omgeving of daar zo dicht mogelijk bij.

Wij staan voor u klaar en staan u graag te woord.

U kunt ons bellen op 0578- 668 449.

Uw Viattence Consulent helpt u graag de juiste zorg en ondersteuning te regelen en begeleidt u bij het aanvragen van deze zorg in uw eigen woonomgeving.

Immers; zorgen doen we samen.

Viattence is daarmee de oplossing voor uw zorgvraag!

Onze taak

Wij willen mensen die om welke reden dan ook afhankelijk zijn geworden van anderen ondersteunen en helpen met passende zorg, dienstverlening en/of huisvesting. We willen daarbij aansluiten bij hun levensloop en ondersteuning bieden om de eigenwaarde zoveel mogelijk te behouden.

Daarbij proberen we zoveel mogelijke ‘het goede’ te doen en ongewenste effecten te vermijden.

Viattence wil het met het zorgaanbod zoveel mogelijk aansluiten bij de situatie van de cliënt en de cliënt zoveel mogelijk de regie en verantwoordelijkheid over het eigen leven laten behouden. Dat doen we op basis van een in overleg opgesteld zorgleefplan en vullen dat in met een kwalitatief hoogwaardig zorg- en dienstverleningsaanbod, vanuit dienstbaarheid en betrouwbaarheid en met respect voor ieders eigenheid en levensovertuiging.

Label

Dit is de Facebookpagina van Viattence. Voor meer informatie kijk op www.viattence.nl of volg ons op Twitter @Viattence, de bedrijfspagina op Linkedin of Instagram.

Producten

Viattence Zorg - Thuiszorg
Viattence Wonen - Verpleeg- verzorgingshuis
Viattence Vitaal - Behandeling en preventie
Viattence Comfort - Gemaksdiensten en ondersteuning
Viattence Actief - Dagbehandeling, activiteiten en clubs
Viattence Logeren - Tijdelijk verblijf

Adres: Eperweg 33, 8181 Heerde (gemeente)
Telefoonnummer: 0578 - 668 449
ln.ecnettaiv@ofni
Stad: Heerde
Route: Eperweg 33
Postcode: 8181



op zoek naar gerelateerd: viattence heerde, viattence vacatures, viattence wezep, viattence p&o, viattence vaassen, viattence visie, viattence epe, viattence heerde nieuwbouw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Viattence Hofje Wendakker Viattence Hofje Wendakker 81 meter Viattence : de zorg en ondersteuning die u wenst! Ouderenzorg in Wez...
Hanzeheerd Brinkhoven Hanzeheerd Brinkhoven 773 meter Fijn en gezellig verzorgings huis met nog eigen keuken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid