facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Viatnamese Loempiakraam Wormer

Viatnamese Loempiakraam Wormer
"Indonesisch specialiteiten afhaal restaurant"
Adres: Faunastraat 79-109 , Wormer 1531 WD, NL
Stad: Wormer
Route: Faunastraat 79-109
Postcode: 1531 WD



op zoek naar gerelateerd: Loempiakraam culemborg, Vietnamese loempia Stein, Vietnamese loempia Leeuwarden, Loempia Berghuizen, Loempia Appingedam, Loempiakraam Borne, Loempia Groningen, Loempia aalanden Zwolle
Recensies
Eindelijk weer een goede toko in de buurt. Vandaag 2x bami rames met een paar loempia's afgehaald. In één woord, heerlijk. Bereid met verse, echte Indonesische kruiden zoals sereh en djeroek poeroet . Dat zie je maar heel weinig. Wij zijn enorme liefhebbers van de Indonesische keuken en daardoor bijzonder kritisch. Maar deze toko heeft onze kritische smaak ruimschoots doorstaan. Parkeren: Pal naast de toko
Heerlijk gegeten bij/van Loempia’s enzo. Ook zonder loempia’s super lekker. Ruime porties, oprecht en authentiek Indonesische eten. Afhalen met een goud randje!
A u t h e n t i c I n d o n e s i a n F o o d in Wormerveer! Een verrijking in de regio! Smaakvolle gerechten! Goede porties! Schat van een gastvrouw! P l a c e t o b e
Het lekkerste indonesisch eten dat ik tot nu toe at in Nederland. Ik had de Rames speciaal. Ruime portie, overheerlijk en ook nog eens halal. Super!
Vorige week had ik per mail gevraagd of ik een cadeaubon kon laten maken voor de verjaardag van mijn broer. Hier kreeg ik heel snel bericht op en uiteraard kon het. Bij het ophalen kon ik het niet weerstaan om niet ook wat van het heerlijke eten van loempia enzo mee te nemen. Met een tas vol ging ik weg. Wederom genoten er van!! Echt een aanrader!
Bij Loempia's enzo merk je dat het eten met zorgvuldigheid en passie worst bereidt.De dame die er staat heeft het zaakje mooi op orde. Ik haal dan ook graag een maaltijd! Deze mag je niet overslaan!
Tijdje geleden voor het eerst geweest. Echt heel, heel erg lekker. Echt Indisch als je voor pedis gaat. Benadert de smaak van mijn moedertje zaliger. Ga er zeker vaker naar toe. Parkeren: Altijd plaats.
Lekkerste eten van Kartini
Eten goed van smaak & kwaliteit. Wel teleurstellend dat je bij 3 stokjes saté extreem weinig pindasaus krijgt. De saté wordt in een groot frikandelbakje gedaan met daaroverheen een klein laagje pindasaus. Niet eens pindasaus genoeg voor 1 stokje saté. Ook de loempia's zeer weinig saus. Echt jammer!!!
Heerlijk eten en super klantvriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid