facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ViaTim Servicepunt Wendy

Info

Openingstijden: maandag tm vrijdag van 16.00-21.00u



"ViaTim Punten zijn buurtgenoten die pakketten ontvangen en retour zenden voor hun wijk. Binnen openingstijden kan je bij deze afhaalpunten terecht voor het ophalen, retourneren of verzenden van al je pakketten."
Adres: J.Kruijverstraat 74, 1507WK Zaandam
Stad: Zaandam
Route: J.Kruijverstraat 74
Postcode: 1507WK


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:00
Dinsdag: 16:00 - 21:00
Woensdag: 16:00 - 21:00
Donderdag: 16:00 - 21:00
Vrijdag: 16:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: ViaTim Punten, ViaTim DHL, ViaTim klachten, ViaTim contact, DHL Buurtpunt ViaTim, ViaTim review, ViaTim België, DHL Buurtpunt ViaTim Hengelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Despatch BV Despatch BV 2 km Als je pakket moet retouren moet je zeker hier niet komen. Ik bel vandaag of ze geope...
Recensies
3 dagen om mijn pakketje tussen 16u en 20u af te halen vooraleer het teruggestuurd wordt? Serieus? En dan een DPD briefje waar 0 info op staat in de bus. Dat DPD het eens gewoon in het afleverpunt achter laat. Dat is ten minste open op degelijke uren en moet een mens niet constant achter pakketjes zitten rijden om zeker te zijn dat ze niet worden teruggestuurd... Wat een grap...
Super slecht afhaalpunt. Op woensdag zou mijn pakket bezorgd worden. Maar vandaag dinsdag bijna een week later, eindelijk mijn pakket ergens anders op kunnen halen. Het viatim punt deed de deur gewoon niet open… DHL kon geen pakketjes afleveren bij het viatim punt. Al 6 dagen niet… ze zijn nooit thuis, ook niet op openingstijden, of doen gewoonweg de deur niet open…. Wat een slecht service.
Het afgeven van een pakket hier is niet zo succesvol. Voor het eerst hier mijn pakket afgegeven, omdat dit de "snelste" optie zou zijn om tussen de bedrijven door het pakket weg te brengen. Het pakket is zonder problemen ingenomen, netjes een bevestiging per sms gehad en twee uur later wonderbaarlijk al weer aangemeld om terug te sturen naar mij als afzender. Er gaat intern behoorlijk iets mis.
Wat een slechte Kk service wat ze hier leveren, er zou al 4 dagen een pakketje klaar liggen, al 4 dagen is het daar niet geleverd omdat er niemand thuis is. ViaTIM paar keer gebeld Maar kunnen mijn vraag niet beantwoorden wanneer ik mijn pakketje wel op Kan halen. DHL net zo een slechte Kk service.
Waardeloos afhaalpunt. Ze doen de deur niet open. Mijn retourtje is 1 maand geleden bij hun aangemeld en is nog steeds niet retour gestuurd. Nu doen ze de deur niet open. Heb het maar moeten afhandelen met de leverancier… Zelfs 1 ster is teveel.
Bij proberen bezorgen van pakket krijg ik de melding via tim punt is gesloten. Paar dagen later pakket geprobeerd te verzenden, weer gesloten. Dit alles zonder dat er een vermelding is, dat het punt gesloten is. Leuk idee het via tim, maar ze missen de professionaliteit.
Blijft spam sturen via mail of je een pakketpunt van ze wilt worden. Nooit aangemeld en je kan je hiervoor ook niet afmelden.
Ongelooflijk slecht bedrijf dat geen normale pickup points heeft, alleen normale huizen waar bewoners pakketten aannemen van bedrijven als DHL en DPD. Bewoners zijn echter nooit thuis en wanneer ze er op een uitzonderlijke dag wel zijn dan zijn ze “geopend” van 4 tot 5. Zou 0 sterren geven als ik dat kon.
Het pakketpunt waar mijn pakketje zou worden afgegeven bestaat niet meer. Na een belletje en 40 ! minuten in de wacht ging men met frisse tegenzin aan het werk om te zien waar het dan afgeleverd zou kunnen zijn. Op mijn vraag of dat niet direct ingezien zou kunnen worden werd de hoorn op de haak gegooid.
Ik eis mijn geld terug voor het hele pakket dus inhoud en bezorgkosten.Of je komt het nu maar netjes bezorgen op mijn adres, want ik heb NOOIT toestemming gegeven om mijn pakket elders af te leveren, waarom is het niet gewoon bij de buren af gegeven?? Die waren gewoon thuis!!! Ben nu al voor de zoveelste keer naar het opgegeven afleveren geweest en er is gewoon steeds niemand thuis. Het ziet er tevens erg verwaarloosd uit daar. Lekker makkelijk zo om er vandoor te gaan met andermans spullen.. Evenaar 261 in Rotterdam!!!! Ik ga hier echt aangifte voor doen van verduistering!! Stel dieven..Dhl heeft waarschijnlijk duistere afspraken met Via Tim!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid