facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ViA Miek

ViA Miek

Info

Als Virtueel Assistent help ik adviseurs, coaches en trainers door allerlei zaken te regelen, zodat zij tijd hebben om aan hun groei te werken!



"Als virtueel assistent help ik ondernemers met diverse office werkzaamheden, zoals design en versturen van nieuwsbrieven, bouwen en onderhouden van maatwerk-websites wordpress, ondersteuning bij social media etc."

"Als virtueel assistent help ik ondernemers met het bouwen van een website wordpress, onderhouden en beheren van hun website, maken van designs in Canva, opstellen van nieuwsbrieven en mailings en andere office werkzaamheden."
Adres:
Telefoonnummer: 0620343374
Stad: Boekel


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verhuurservice van Doren Verhuurservice van Doren 1 km Verhuur van machines & gereedschappen Verkoop van machines, gereedschappen, ladders, ...
Kornuiten Kornuiten 2 km Resultaatgerichte direct marketing met een optimale inzet van off- en online. Gemidde...
Boekelse Kwis organisatie Boekelse Kwis organisatie 2 km De Boekelse Kwis
Bare Metal Bare Metal 2 km Bare Metal is een ervaren metaalbewerkingsbedrijf gevestigd in Boekel. Ontwikkeld maa...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid