facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VHC Jongens BV

VHC Jongens BV

Info

Als bezorggroothandel bedienen wij de volle breedte van de horeca in (groot) Noord-Holland en dat is wel zo makkelijk: 24 uur per dag, 7 dagen per week.



"Als bezorggroothandel bedienen wij de volle breedte van de horeca in groot Noord-Holland en dat is wel zo makkelijk. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bij VHC Jongens bestellen. Op afgesproken dagen komen wij uw producten vervolgens brengen met eigen koeltransport. Daarnaast heeft u rechtstreeks contact met uw eigen vertegenwoordiger met wie alles bespreekbaar is. Ons streven is het u zo gemakkelijk mogelijk te maken zodat u zich kunt focussen op uw gasten en bedrijfsvoering. VHC Jongens staat daarmee aan de basis van elke succesvolle horecaonderneming. Of zoals wij het zelf graag omschrijven:'Eindelijk één ingrediënt als basis voor al uw gerechten. Ontdek het gemak!'"
Adres: Ambacht 3, 1511 JZ Oostzaan
Telefoonnummer: 075 684 3055
Stad: Oostzaan
Route: Ambacht 3
Postcode: 1511 JZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:15
Dinsdag: 08:30 - 16:15
Woensdag: 08:30 - 16:15
Donderdag: 08:30 - 16:15
Vrijdag: 08:30 - 16:15
Zaterdag: 08:30 - 12:00
Zondag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: VHC Kreko, VHC ActiFood inloggen, VHC Kreko inloggen, VHC koffie, VHC kerstpakketten, VHC vestigingen, VHC assortiment, VHC horeca
Recensies
Misschien jullie chauffeurs nog even op herhaling sturen wat rijvaardigheid betreft. Wil bij deze ook even de hartelijke groeten doen aan jullie chauffeur vanmorgen op de a8. Eerst je met je vrachtwagen een idiote invoeg aktie maken en dan vervolgens ook nog je middelvinger opsteken. Goede reclame voor je bedrijf. Je werkgever mag trots op je zijn.
Mooie groothandel, super service naar klanten. Indrukwekkend.
Fijn dat jullie chauffeurs met hun vrachtwagen je gaan bumperkleven op een drukke weg. Voel ik me zo veilig bij, heb het hier over de chauffeur die op 6 augustus om 12:50 in de vrachtwagen met het kenteken 72-bfk-3 reed.
Wegpiraten, rechts inhalen bij een rood kruis op de A5
Aardig personeel!
Erg geschokt over het niveau van een chauffeur van VHC Jongens. Tijdens het uitrijden van de vrachtwagen glasbak omgereden. Kan gebeuren. Vervolgens even bekeken en besloten deze bak zo te laten liggen. Schokkerend en beneden elk niveau. Wij zijn een groot bedrijf die altijd op zoek zijn naar goede amsterdamse partners, maar VHC zullen wij zeker niet als partner kiezen als zij hun personeel zo opvoeden. Ook zeker niet aanraden als we om advies worden gevraagd. Kijk en leer van partijen als MOOS, de Kweker.
Fijn bedrijf, aardige bezorgers en iedereen heeft altijd begrip voor onverwachte horeca gerelateerdesituaties
Bijna nooit op tijd, vergeten altijd wat.
Geweldig vriendelijke mensen als wij er komen lossen!
Found ur van in Bulgaria!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid