facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VH Signing

VH Signing

Info

Dé specialist in het maken van uw reclame-opdrachten tegen scherpe prijzen!

Geschiedenis

VH Signing is een uitvoerend bedrijf voor al uw reclameopdrachten!

Wij leveren alles van gevel- interieurbestikkering, spanframes, verlichtte displays tot nieuwe inhoud van bestaande displays. Carwrapping, windowtinten en autobelettering etc.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Let's talk!



"VH Signing ontwerpt, realiseert, produceert en monteert uw reclamebelettering met veel zorg en oog voor detail. Of het nu gaat om één bedrijfsauto, een compleet wagenpark, een reclamebord of complete gevelreclame, VH Signing maakt het.Vrijblijvend sparren?Let's talk!"
Adres: Willemstraat 16, 5761BE Bakel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0492-390.390
Stad: Bakel
Route: Willemstraat 16
Postcode: 5761BE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Echt een top team om mee te werken! Luisteren goed naar je wens, zijn realistisch en zullen alles uit de kast halen voor het beste resultaat! Met trots onze wagen ge-wrapt. Met trots onze reclame geregeld. Met trots door gegeven aan potentiele klanten voor hun. Wij als Team XS Zullen reclame maken voor VH Signing!
Een tijd geleden heb ik mijn auto laten wrappen bij dit bedrijf. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. De eigenaar van het bedrijf vertelt van tevoren duidelijk wat de mogelijkheden zijn en de bijkomende kosten. Samenvattend een zeer professioneel bedrijf waarbij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat.
Wat doe je als je opzoek bent naar een motor maar niet de juiste kleur kunt vinden, precies VH-Signing raadplegen naar de mogelijkheden . De mogelijkheden lagen voor VH-Signing voor het oprapen we gaan de motor wrappen, zo gezegd zo gedaan met een super eind resultaat helemaal tevreden!
Zeer tevreden over het resultaat van mijn gewrapte tractor. VH signing bedankt en tot de volgende klus
Het ontwerp dat ik heb aangeleverd is heel mooi en kleurrijk geprint. Super strak geplakt en netjes gemonteerd! Ben er heel tevreden mee!
Gaan zeer snel en professioneel te werk. Tevens een goed oog voor detail!
Hele fijne samenwerking. Tevreden over het eindresultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid