facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VEVA - ROC Midden Nederland

VEVA - ROC Midden Nederland

Info

VEVA - ROC Midden Nederland

Geschiedenis

Je bent 15 of 16 jaar, hebt (bijna) je vmbo-diploma gehaald en twijfelt nog wat je hierna wilt doen? Dan hebben wij de oplossing voor je: Veiligheid & Vakmanschap.

Deze mbo-opleiding van Defensie laat je kennismaken met de marine, de landmacht en de luchtmacht en bereidt je voor op je eerste functie bij Defensie. Je kunt de opleiding volgen op twee niveaus: niveau 2 duurt 18-24 maanden en bereidt je voor op een functie als soldaat/matroos/marinier of korporaal, niveau 3 duurt 30-36 maanden en bereidt je voor op de functie van onderofficier.

Tijdens de opleiding krijg je je training op de plek waar je mogelijk komt te werken: op een kazerne of aan boord van een schip. Je bent praktijkgericht bezig, doet veel aan sport en bent verzekerd van een uitdagende stage bij één van de krijgsmachtdelen. Op dit moment zijn er ruim 30 ROC's waar je de opleiding kunt doen, dus vast ook eentje bij jou in de buurt!

De opleiding
Na het algemene gedeelte van de opleiding specialiseer je je in een van de verschillende vakrichtingen. De één kiest een meer operationele vakrichting, de ander een ondersteunende operationele vakrichting om bijvoorbeeld binnen de techniek of logistiek te werken. Hier leg je de basis voor het vakmanschap dat nodig is voor je uiteindelijke functie binnen de krijgsmacht. Voor iedere vakrichting krijg je een volwaardig mbo-diploma waar je ook buiten Defensie alle kanten mee op kunt. Je bent bezig met een vak en wordt voorbereid op het militair-zijn, bijvoorbeeld tijdens je stage bij één van de krijgsmachtonderdelen. In het schema hieronder zie je in welk werkterrein je bij elke vakrichting aan de slag kunt. Klik op een vakrichting voor meer informatie.



"Het Veiligheid & Defensie College is een landelijk toonaangevend college. Met onze opleidingen kun je alle kanten op!Wil jij je inspannen voor een veiligere wereld? En heb jij de ambitie om burgers bij een natuurramp te helpen, bedrijven te bewaken of criminelen op te pakken? Grote kans dat een baan bij defensie, in de beveiliging, in handhaving en toezicht of bij de politie jou goed bevalt. Als dat zo is, kies je voor het Veiligheid & Defensie College. Met onze opleidingen leer je jouw grenzen verleggen en ga je een belangrijke bijdrage leveren aan een veiliger en leefbaarder Nederland."
Adres: Dasseweide 3, 3437 WN Nieuwegein-Zuid, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 0307542100
Stad: Nieuwegein-Zuid
Route: Dasseweide 3
Postcode: 3437 WN



op zoek naar gerelateerd: VeVa-opleiding locaties, VEVA Breda, ROC Midden Nederland Amersfoort, Veva Goes, Open dag ROC Nieuwegein, ROC Midden Nederland Utrecht, Veva Den bosch, VEVA Roermond
Recensies
Slechtste instantie die er is alles slecht geregeld als je een vraag stelt krijg je geen reactie krijg een boek van 223 blz 1 week voor het examen en zo zijn er nog meer dingen zeer zeer ontevreden
Een school waar leerlingen top onderwijs krijgen van docenten en vakspecialisten uit het toekomstig vakgebied van de leerlingen. Beveiligers, politie, defentie en natuur en milieu specialisten zorgen met de docenten voor top onderwijs. Er is veel aandacht voor praktijk onderwijs zoals natuurtoezicht.
Eigenlijk toch niet zo'n leuke opleiding. Ik moest zelensky vermoorden wat niet zo leuk was maar ewa ja hou van markie ruttie de puttie
Ik was daar bij mn fysiotherapeute Manon ,die heel goed is ik ben zeer tevreden over haar,we bereiken samen het goede echter zeer pijnlijke resultaat. Zij Manon is echt een aanrader,als je naar een fysiotherapeut moet. Vriendelijke groet.
No nonsens goede school waar kleine jongens grote mannen worden.
Goede school, duidelijk docenten en instructeurs. Goede sport training en veel structuur en dicipline bij studenten.
Komen afspraken niet na. Geven kinderen onder de 18 de gelegenheid om te roken en verstrekken kinderen onder de 18 jaar alcohol dat hoort bij de militaire opleiding volgens het ROC.
Hele mooie en goede school als vooropleiding voor defensie. Echt een aanrader
Goede school waar veel er ze veel moeite doen voor de leerling.
Ik had nog liever installatietechniek gedaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid