facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VeurOE.nu

VeurOE.nu

Info

VeurOE.nu: Samenlevingsmakelaar

Communicatiehulp, Bemiddeling, Onderzoek & Advies bij participatie- en leefbaarheidsprojecten in dorpen, wijken en steden.



"Diensten:* Inkoop / Verkoop* Verhuisservice* Woningontruiming / huisontruiming* Dagbesteding* Springkussen verhuur* Aanhanger verhuurDe gezelligste Kringloop van de regio."
Adres: Eikenlaan 88, 7151 WS Eibergen
Stad: Eibergen
Route: Eikenlaan 88
Postcode: 7151 WS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Harteknuffel Harteknuffel 396 meter Onze zoon heeft bij Anne inzicht gekregen in zijn eigen manier van werken en leren en...
Fade away clinic Fade away clinic 521 meter "De specialist voor:Tattooverwijderen, tandenbleken ,carbonpeeling , pigment beh...
Verhuisservice Oost Verhuisservice Oost 546 meter Prima verhuizers. Het ging bij ons om twee kasten die met een verhuislift naar de twe...
De Helende Tuin De Helende Tuin 1 km Zeer goed uitgevoerd werk!
Elibra Elibra 1 km Elibra is een hypnose pratijk. Doormiddel van hypnose kan ik verschillende technieken...
DHL Buurtpunt Homerr Monique DHL Buurtpunt Homerr Monique 2 km Info
DHL Buurtpunt Homerr Monique
Recensies
Als kringloop fan ook deze kringloop bezocht. Gratis parkeren voor de deur. Er is niet veel ruimte maar het was er niet druk ! Binnen is de kringloop verdeeld over meerdere ruimtes. Als nieuwe klant ben je daardoor snel het overzicht kwijt. Het is er niet duur en genoeg aanbod van diverse spullen. Boeken aanbod was zeer beperkt en het personeel stond buiten te roken waardoor ik een ster minder geef dan de kringloop eigenlijk waard is.
Prima winkel, netjes... Alleen de openingstijden mogen wel wat uitgebreider voor een post nl service punt vind ik
Als het personeel je niet onderste rijd is het leuk om daar iets goedkoops aan te kopen.
Nette overzichtelijk kringloop. Duidelijke kamers waar alles staat. Netjes gesorteerd neergezet. Maar nog steeds een kringloop zoals die hoort te zijn. Een beetje rommelig. Prijzen zijn netjes.
Prima kringloop winkel, vriendelijke verkopers die met plezier hun werk doen en bovenal zeer redelijke prijzen. Met onze aankopen zijn we tevreden en we komen, als we in de buurt zijn, zeker weer eens terug, groetjes aan de mevrouw die van het koude weer houdt.
Schone, netjes geordend en artikelen zijn kringloop geprijsd.
Dure winkel, voor sommige oude producten betaal je een godsvermogen, niet gek, de eigenaar moet ten slotte zijn dure auto ergens van kunnen betalen. Tevens onvriendelijk personeel. Kan nog geen goedendag/tot ziens vanaf.
Grote keus, prima gesorteerd, redelijke prijzen.
Zeker NIET aan te raden!! Als je wilt bedot zijn, moet je zeker langs gaan bij deze BEDRiEGER! 0 sterren waard of voor grootste bedrieger krijgt hij wel de volle 5 sterren!!!!
Een erg leuke maar vooral overzichtelijke winkel. Alles is geprijsd dus geen vervelende prijsverrassing aan de kassa. Was er afgelopen week voor het eerst en tot 3x opnieuw naar binnen gegaan om echt alles te kunnen bekijken. Sympathieke eigenaar. Een aanbeveling!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid