facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vets Place Horst

Vets Place Horst

Info

Vets Place Horst Dierenarts staat voor u klaar voor de medische zorg van uw huisdier.

Geschiedenis

Ons team in Horst, bestaande uit Dierenarts Yvonne en paraveterinairen Luc en Leontien, staan voor u klaar voor de medische zorg van uw huisdier!

Wij zijn gevestigd in de winkel van Pets Place en Boerenbond Horst en hebben ook dezelfde openingstijden. Hierdoor is er altijd een dierenassistent aanwezig voor advies, verkoop of het maken van afspraken bij onze trimster of dierenarts. U kunt ons ook telefonisch bereiken op T: 077-2061641.

Kom gerust vrijblijvend langs voor een kennismaking en rondleiding! Onze dierenarts is aanwezig op maandag, woensdag en elke 1e zaterdag van de maand.





"Vets Place dierenarts Horst is een eerstelijns dierenkliniek waar u terecht kunt voor adviezen, afspraken, medicijnverkoop, vaccinaties, bloedonderzoek en operaties.Vets Place Horst is gevestigd in de winkel van Boerenbond - Pets Place Horst. U kunt bij ons gratis parkeren.Bij dierenarts Vets Place Horst zit in de dierenwinkel een trimsalon."
Adres: Bremweg 2a, 5961 NE Horst
Telefoonnummer: 077-2061641
Stad: Horst
Route: Bremweg 2a
Postcode: 5961 NE


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 19:00
Dinsdag: 09:30 - 19:00
Woensdag: 09:30 - 19:00
Donderdag: 09:30 - 19:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Vets Place Tilburg, Pets Place Horst, Boerenbond Horst, Welkoop Horst, Dierenarts Horst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenartsenpraktijk Horst e.o. Dierenartsenpraktijk Horst e.o. 2 km Oer gezellig van binnen vriendelijke medewerkers allemaal .Vanwege corona langere wa...
Dierapotheker.nl Dierapotheker.nl 2 km Dieetvoer besteld, was op voorraad stond erbij. Pas vier dagen later bevestigingsmail...
Recensies
Liegen glashard tegen mensen over het verzorgen en controleren van dieren die bij Pets Place worden verkocht. Maandenlang laten ze zieke dieren aan hun lot over. Denk een paar keer goed na voordat je hierheen gaat, mensen... Ik gun mijn beestjes iets beters
Jarenlang goed geholpen, iedereen even vriendelijk. En ineens binnen afzienbare tijd diverse dierenartsen. Dan maak je ruim een maand tevoren een afspraak, die vervolgens doodleuk 1 dag van tevoren om 14.30u wordt afgebeld. De dierenarts komt niet want u bent de enige die dag.....ik voel me geen klant meer bij Vetsplace en ben over naar een andere dierenarts.
De medewerkers 2 dames bij de supplementen afdeling hebben ons heel goed geholpen. Enorm bedankt jullie zijn toppers!
Super goed geholpen. Uiterst behulpzaam, duidelijk en attent in communicatie in voortraject en in de nazorg. Kunnen veel bedrijven en gezondheidszorg iets van leren.
Zeer goed en vriendelijke geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid