facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veterinaire orthopedie en chirurgie

Veterinaire orthopedie en chirurgie

Info

Dierenarts N.A. Dijkshoorn is de orthopeed van Zeist. Samen met zijn team kan bij elke denkbare operatie het beste resultaat voorspellen en bereiken.

Geschiedenis

Dierenkliniek Dijkshoorn Dierenartsen

Diergeneeskundige Kliniek Dijkshoorn is twee maal daags spreekuur en worden specifieke onderzoeken op afspraak geregeld. Operatieve behandeling vindt plaats nadat de diagnostiek is voltooid en op verwijzing van anderen. Bij screenend onderzoek telefonische afspraak m.b.t. meenemen van benodigde documenten verstandig.
Voor specifieke indicaties (zoals spoedgevallen, loosheidcontrole, herhalingscontrole) kunt u ook in het weekend terecht. In alle gevallen is het verstandig van te voren telefonisch (tel.: 030-6954264) een afspraak te maken zodat onderzoek en eventuele (chirurgische) behandeling goed op elkaar afgestemd kunnen worden.

Adres: Utrechtseweg 50, 3704HE Zeist
Telefoonnummer: 030 69 54 264
Stad: Zeist
Route: Utrechtseweg 50
Postcode: 3704HE



op zoek naar gerelateerd: Fysiotherapie hond Zeist, Dierenarts aan huis Zeist, Paul van der Heijden dierenarts, Dijkshoorn Zeist Openingstijden, DierenDokters, TECA hond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenkliniek Dijkshoorn Dierenkliniek Dijkshoorn 0 meter Na anderhalf jaar van de kast naar de muur te zijn gestuurd bij Dierenkliniek Rotterd...
Dierenkliniek Zeist Dierenkliniek Zeist 1 km Super lief voor onze hond bo de dierenarts legt alles goed uit wat ze gaan doen en st...
Veterinair Centrum Zeist Veterinair Centrum Zeist 1 km 4 jaar geleden onze rottweiler laten opereren aan ed in beide voorpoten. Alle andere ...
DierenDokters Zeist DierenDokters Zeist 1 km Lief en zorgzaam personeel, en heel klantvriendelijk. Ik ben blij dat ze voor onze li...
Dierenartsenpraktijk Kerckebosch Dierenartsenpraktijk Kerckebosch 3 km Chico onze pomeriaan is hier geweest voor zijn castratie. Rustig en behulpzaam. Een a...
Recensies
4 jaar geleden onze rottweiler laten opereren aan ed in beide voorpoten. Alle andere dierenartsen wilde hem laten inslapen maar vzc zeist zei dat laten we niet gebeuren we gaan eerst kijken wat we kunnen doen voor hem. En zijn inslaap datum werd zijn operatie datum. laatst om een andere reden foto's van hem laten maken. En de dierenarts kreeg een mega compliment dat het er na 4 jaar nog ZO mooi uitzag. Hij heeft zooooo weinig artrose dat het bijna niet te zien is. Mocht ik ooit weer zn operatie moeten doen bij 1 van mijn honden ga ik zonder er ook maar even over na te moeten denken terug naar vcz zeist !
Onze hond diesel, bijna 11 jaar oud begon steeds slechter te lopen, en de eerste diagnose bij de eigen dierenarts was niet echt positief. Via een andere specialist, vanwege de complexheid doorverwezen naar Veterinair Centrum Zeist. Veel aandacht voor de hond. Goed advies gekregen en uiteindelijk gekozen voor een operatie. Het lopen gaat steeds beter en onze hond is weer veel actiever en vrolijk.
wij zijn nog steeds superblij met de resultaten van de operatie bij onze hond, nu ruim 1 jaar geleden. In mensen termen had zij een afgescheurde “achillespees “ en was volledig kreupel. wij werden naar de orthopeed verwezen door onze “eigen” dierenarts . Al meteen na de operatie kon zij weer langzaam aan lopen met spalk en laarsje. Nu moeten wij haar afremmen omdat ze als vanouds best snel kan rennen. contact tijdens behandeling en nazorg was steeds duidelijk, liefdevol en conform de financiële afspraak. Nog steeds dankbaar !!
Onze Duitse herder Yara was er zonder Monique niet meer geweest. Toen Yara 6 maanden oud was bleek dat ze ernstige HD had in beide heupen waardoor ze zonder pijnstilling niet meer kon lopen. Monique heeft met haar deskundigheid en twee ingrepen ervoor gezorgd dat Yara weer een kans kreeg om van het leven te genieten! We zijn haar hiervoor ontzettend dankbaar. Onderhand is Yara bijna 8 jaar en zorgt Nicole ervoor door middel van fysiotherapie dat Yara soepeltjes kan blijven lopen. We hadden niet durven dromen dat Yara deze leeftijd mocht bereiken en het lijkt erop dat ze nog jaren bij ons mag blijven met behulp van Veterinair Centrum Zeist. Naast de deskundigheid van de mensen die hier werken wil ik ze ook heel graag bedanken voor de ervaring in zijn algemeen. Yara komt blij naar binnen en gaat nog vrolijker van alle lieve aandacht en met een volle maag van de snoepjes de deur uit. De communicatie naar jou als baasje is ontzettend vriendelijk en duidelijk. Je weet waar je aan toe bent. Wij rijden voor iedere behandeling een uur naar Zeist vanuit Breda omdat wij dat echt waard vinden. Ik kan deze praktijk alleen maar aanraden.
Nadat onze Puck uit onze handen was gevallen, is hij meerdere keren in Duitsland geopereerd. Na thuiskomt bleek het rechterpootje niet oké. Het ijzeren plaatje had er niet uitgemogen en Puck zijn pootje was opnieuw gebroken. We zijn toen bij VetCz gekomen. Monique heeft een nieuwe operatie uitgevoerd. Dit heeft een prima resultaat opgeleverd. We zijn Monique en haar team erg dankbaar voor het goede resultaat en de zeer goede zorg.
Wij zijn Monique Schwencke zeer erkentelijk voor haar deskundige adviezen en medische interventie. Onze Duitse herder van precies één jaar oud heeft sinds een half jaar ernstige problemen aan beide voorpoten. Na verschillende adviezen, van diverse “deskundigen” zijn wij uiteindelijk bij Monique terecht gekomen. Monique wist ons in korte tijd uit te leggen wat er op de foto’s zichtbaar was en het nieuws was niet goed. Onze Duitse herder heeft aan beide voorpoten een ernstige vorm van elleboogdysplasie. Monique heeft er door een medische interventie voor gezorgd dat onze hond weer normaal kan lopen, spelen, rennen en zwemmen. Wij zijn het Veterinair Centrum Zeist ontzettend dankbaar voor het luisterend oor en de bereidwilligheid om ons altijd te woord te willen staan.
Heel vakkundig team, waar niet alleen mijn hond in prima handen was maar, ook ik heel goed en nauwkeurig begeleid ben, hetgeen voor zijn herstel heel belangrijk wasen voor mijn gemoedsrust.
Met dank aan mijn dierenarts die me heeft doorverwezen bij deze hele kundige kliniek terecht gekomen. Hebben gezorgd dat mijn jonge kat weer onbezorgd kan genieten, zonder pijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid