facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veterinair Mobiele CT-scan

Veterinair Mobiele CT-scan

Info

Veterinair Mobiele CT-scan is een truck voorzien van een CT-scan. Dierenartsen kunnen 24/7 gebruik maken van onze dienst voor snelle diagnose van uw dier.



"Bij ons kunt u terecht voor zowel eerstelijns zorg voor uw huisdier zoals de jaarlijkse controle of vaccinatie én tweedelijns zorg zoals gecompliceerde orthopedische operaties, een CT-scan of gebitsbehandelingen, alles onder één dak en uitgevoerd door onze eigen medewerkers.Dierenartsen Thijs Wiegmann, Nathalie Leenheer-Schigt en Marjolein Vogel-Godijn"
Adres:
Telefoonnummer: 0682295577
ln.nacsnereideleibom@ofni
Stad: Heerhugowaard


Recensies
Een hele fijne praktijk, alle medewerkers weten waar ze over praten. Zeer transparant in de kosten. Vooraf een bedrag afgesproken voor de gehele behandeling voordat deze werd uitgevoerd. Onze Borrel is geopereerd door Natalie nadat hij zijn achillespees had afgescheurd.. slagingskans was 85% en lasertherapie werd aangeraden. Borrel mocht 2x per week langs komen voor de therapie en 1x in de 2 weken een spalkwissel onder narcose. Uiteindelijk heeft Borrel tijdens de behandeling thuis 7 weken in de bench gezeten. De combinatie van operatie, lasertherapie en tijdelijk leven in de bench heeft ervoor gezorgd dat Borrel nu weer kan genieten van buiten spelen en leven zonder pijn Elke keer is Borrel met zorg en liefde geholpen tijdens de keren dat hij mocht terug komen op de praktijk. Wij raden deze praktijk dan ook ten zeerste aan.
100 % tevreden over deze prachtige kliniek en de mensen die er werken!! Zowel voor als achter de schermen wordt er met zoveel liefde en zorg aandacht besteed aan het welzijn van de dieren! Naast de ruime kennis en vakkundigheid, is de betrokkenheid voelbaar voor zowel dier als baasje. Deze kliniek wordt met veel passie en inzet gerund. We komen er heel graag met onze herderpup. Daarnaast kun je hier voor bijna alles terecht! Een echte aanrader!!
Één van onze twee konijntjes hebben we helaas moeten laten inslapen. Onze dochter was heel verdrietig. Vlekkie heeft een waardig afscheid gehad. Wat een surprise dat er vandaag een kaart op de mat lag. Heel attent en ontzettend bedankt voor jullie persoonlijke aandacht.
Beste Dierenkliniek, team. Als bijsluiter stuur ik u een paar foto's van de prachtig herstelde operatiewond bij onze hond Yodie Wijnhoff, Tervuerense herder. Yodie heeft een sterilisatie meegemaakt uitgevoerd​ door Dr. Thijs Wiegmann, bij uw kliniek 13-12-'22 en deze is perfect uitgevoerd, zij is 100% hersteld. Zij lijkt wel gezonder/levendiger en speelser dan voor deze operatie. Ook de fantastische en liefdevolle aandacht/zorg van de assistentes hebben ons geraakt. Nogmaals onze dank voor uw perfecte werk en alvast voor u allen de allerbeste wensen voor 2023. Vriendelijke groet en tot ziens. Arend & Hanneke Yodie, Ringo, Von Blofeld, Wanda
Echt een hele fijne dierenartsenpraktijk waar wij met volle tevredenheid en vertrouwen met onze Golden Retrievers komen. Hoe gek dat misschien ook klinkt staat het dier hier echt centraal. Onze hond was erg bang op de behandeltafel dus werd dus werd het consult voortgezet op de grond. Ook qua faciliteiten erg tevreden over de diagnostiek en behandelingen welke in "eigen huis" kunnen worden verricht. Prijzen zijn concurrerend met andere praktijken.
Mijn lieve Lady poeswas van het balkon gevallen waardoor ze haar kaak had gebroken. Vanaf dag 1 terecht gekomen bij dierenkliniek Heerhugowaard. De Artsen en de assistentes waren allemaal 1 voor 1 zeer deskundig en professioneel. Ze hebben hun uiterste best gedaan en ons gerust gesteld met alle handelingen die ze uitgevoerd hebben. Nathalie en haar team hebben ons door deze moeilijke periode geholpen. Ik wil jullie allemaal namens Lady en ik uiteraard persoonlijk bedanken voor de goede zorgen. Hartelijke groet, Ilhan Yilmaz.
Offerte gevraagd voor operatie, kwam op 2000 euro en bij andere dierenarts 950 euro en heel goed geholpen daar. en hond heeft nergens last meer van.. Hoe kan het dat zij meer dan 50 % duurder zijn ? Nieuwe reactie :Wat heeft kruisbandletsel te maken met een maagoperatie of sterilisatie? Ga uw prijslijsten vergelijken met andere dierenartsen
Met spoed konden wij terecht met onze hond voor een operatie. Wat een fijne dierenkliniek. Het personeel was betrokken, begripvol en ervaren. Tijdens de voorbereiding is er nog met ons gebeld, voor een kort overleg. Aan het einde van de dag konden wij onze hond weer ophalen. Ze communiceren duidelijk en namen echt de tijd. Ook de nazorg was uitstekend. Het is dat we niet uit de buurt komen, anders had dit onze vaste dierenkliniek geweest. Een dikke aanbeveling!
Vanmorgen voor het eerst geweest met Wolf voor een buik echo. Zeer vriendelijk en vrolijk personeel. Mooie schone kliniek, licht en fris. Dierenarts deed het super leuk met Wolf, assistente ook hoor . Goed geholpen en duidelijke uitleg en vooral een goed advies. Wat niet nodig is doen ze dus ook niet. Ik raad deze kliniek iedereen aan
Met spoed mochten we komen met onze doodzieke hond Zoes. Dierenarts Thijs heeft ons geweldig geholpen. Professioneel, maar zeker ook oog voor het persoonlijke aspect. Ook de assistentes waren allemaal even lief en kundig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid