facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vetera oldtimerverzekeringen

Vetera oldtimerverzekeringen

Geschiedenis

Verzekeringsmaatschappij

Adres: Langewijk 47, 7701 AB Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: (0523) 28 23 28
Stad: Dedemsvaart
Route: Langewijk 47
Postcode: 7701 AB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Mijn Vetera, Vetera polisvoorwaarden, Vetera verzekering opzeggen, Oldtimer verzamelpolis, Verzamelpolis oldtimers motoren, Goedkoopste oldtimerverzekering, Oldtimer brommer verzekering, Ervaringen Vetera verzekeringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gerrie Okken Assurantiën & Hypotheken Gerrie Okken Assurantiën & Hypotheken 223 meter Prima! En snel geholpen met de hypotheek aanvraag.
Evidens Financieel Advies Evidens Financieel Advies 373 meter Er wordt goed geluisterd naar je wensen en vragen. We kregen een goed advies en er we...
Recensies
Plezierig bedrijf. Ik ben er nu meerder jaren verzekerd en het persoonlijke contact is prettig, er wordt meegedacht en de zaken worden vlot afgehandeld.
Bij overname van een motorfiets werd ik getipt door de verkoper over Vetera over de oldtimer polis waar 7 motorfietsen op kunnen. Uiteraard zitten er de nodige voorwaarden aan als vaste bestuurder, leeftijd motorfietsen, recreatief gebruik etc. Maar tot op heden een heel fijn contact met dit bedrijf gehad, je kunt merken dat er liefhebbers/kenners werken die met veel plezier andermans hobby verzekeren. Ik kan weinig zeggen over schade afhandeling of andere zaken, maar intake, persoonlijk contact, snelheid van reageren maar ook prijs is echt een verademing in vergelijk met andere maatschappijen. Heb je meer dan één oldtimer, dan zou ik ze zeker even bellen en vragen naar de mogelijkheden !
Bij Vetera is het niet mogelijk om een verzekering af te sluit als je jonger bent dan 25 jaar. Volgens Vetera gebruiken mensen onder de 25 jaar hun oldtimer vaak niet hobbymatig. Dit wil zeggen dat ze hun oldtimer dagelijks gebruiken en meer dan 7500 km per jaar rijden. Vanuit dit oogpunt heeft Vetera het beleid opgemaakt om geen verzekering te verschaffen aan mensen onder de 25 jaar. Tijdens mijn contact met Vetera is mij echter wel vertelt dat ze willen meedenken met hun jonge klanten. Dit wil zeggen dat, wanneer je dicht tegen de 25 aan zit, bijvoorbeeld als 24 jarige, het zo kan zijn dat je wel in aanmerking komt voor een verzekering. Vooralsnog is het jammer om te zien dat jongeren benadeelt worden omdat ze gewoonweg niet vertrouwd worden om eerlijk zaken te doen. Hiermee loopt Vetera ongetwijfeld een hoop klandizie mis. Ook wil ik wel graag erbij vermelden dat mijn contact met Vetera erg goed was en uiterst professioneel. Voor mensen boven de 25 zeker aan te raden dus. PS: Mocht je dit lezen terwijl je jonger dan 25 jaar bent en wil je toch een oldtimerverzekering? Dan kun je prima terecht bij de ANWB.
Ik heb nooit een schade geclaimd. Dus niet bekend hoe afhandeling gaat plaatsvinden. Mijn ervaring is beperkt tot betalen van premie en ontvangen van de polis.
Altijd keurig en correct geholpen door een zeer enthousiast team
Mijn vorige verzekeraar ging over/op naar Vetera. Dit jaar viel me op dat er een diefstalverzejering op dat wrak van mij zat.... Ik gaf aan dat dat niet nodig was en vreesde dat ik dat nog wel een jaar zou betalen. Maar binnen 1 week polis aangepast en geld terug gestort. Netjes!
Zeer vriendelijk geholpen en ze zijn meedenkend en begripvol en menselijk een dikke 10
Prima product. En lage kostprijs ;- . Ik ben tevreden !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid