facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VET Voeding En Training

VET Voeding En Training

Info

Je kunt bij ons terecht voor personal training, small group trainingen, yoga- en pilates lessen, bootcamp en bedrijfstrainingen.

Meer informatie? Kijk op onze website of mail ons naar [email protected]

Geschiedenis

Wij bieden personal training, small group trainingen, yoga- en pilates lessen, bootcamp en bedrijfsbootcamp aan. Onze vaste locatie is op de Kwikstaartlaan 30 in Zeist en onze bootcamp lessen vinden plaats in Zeist, Bilthoven, Odijk en Bunnik.

|| SMALL GROUP ||
Wij bieden 7 dagen in de week small group trainingen, twee verschillende soorten lessen. Dit is een les waar je aan de slag gaan met een groepje van maximaal 8 personen. Elke dag in de week bieden wij een HIIT les - High Intensity Interval Training. Een training waarbij je hartslag varieert van hoog naar laag. Dit is de perfecte les om je conditie en spier- uithoudingsvermogen te trainen. Elk niveau kan aan deze les deelnemen.
Ook bieden wij KRACHT small group training. Deze les is niet geschikt voor beginners.
In deze les ga je aan de slag met een trainingsschema waarbij je je herhalingen en gewichten van een bepaalde oefening bijhoud. Elke week probeer je jezelf te verbeteren en sterker te worden! Je houdt dit bij in een schema en je zal zien dat je je sterker zal voelen!

|| YOGA EN PILATES ||
Op onze locatie op de kwikstaartlaan in Zeist bieden wij ook verschillende soorten yoga- en pilates lessen aan. Wij hebben een hele ruime, lichte en rustgevende zaal op de eerste verdieping in het pand. Deze lessen bieden wij 5 dagen in de week aan. Aan deze lessen kan iedereen deelnemen.

|| BOOTCAMP ||
Wat begon met één bootcamp training in de week, is uitgegroeid met het grootst aanbod bootcamp in zowel Zeist als Bilthoven. Deze trainingen doen wij op vaste locaties en tijden, 7 dagen in de week bootcamp aanbod, maar wij zijn ook in te huren op andere locaties of aan huis.

|| LIFESTYLE COACHING ||
V.E.T. staat voor Voeding En Training. Naast kennis en ervaring in training beschikken wij ook over kennis van voeding. Hier besteden wij aandacht aan tijdens de personal training sessies, wanneer daar interesse in is, door middel van voedingsadvies. Wil je liever gecoacht worden omtrent voeding en mindset? Dan sturen we je graag door naar onze lifestyle coaches van Change Your Lifestyle.
Wij staan voor professionele begeleiding, uitdagende en gevarieerde trainingen en vinden het vooral belangrijk dat je met plezier bij ons sport!

Wil je meer informatie? Stuur ons dan een privé berichtje, kijk op onze website www.trainenbijvet.nl of www.bootcampvet.nl of mail naar [email protected]. Je bent altijd welkom voor een GRATIS proefles!

Adres: Kwikstaartlaan 30, 3704 GS Zeist
Telefoonnummer: +31307857149
Stad: Zeist
Route: Kwikstaartlaan 30
Postcode: 3704 GS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Health Works Fitness Zeist Health Works Fitness Zeist 2 km Altijd prettig om daar binnen te komen. Heel vaak wordt ik zeer enthousiast welkom ge...
Les Cailloux, Koelaan 1 Zeist Les Cailloux, Koelaan 1 Zeist 2 km Gezellige club.
Vv Jonathan Vv Jonathan 2 km Mooi complex. De koffie was echt niet te drinken en de bewegwijzering naar de parkeer...
Me is More Kinderyoga Me is More Kinderyoga 2 km Vind de yogastijl die bij je past. Iedere dag van de week is er keuze uit veel versch...
Zcs Patria Zcs Patria 2 km Veld helemaal vernieuwd en heel leuke vereniging!
Sport Dojo Otoshi - Judo Club Zeist Sport Dojo Otoshi - Judo Club Zeist 2 km Sinds een aantal weken, samen met mijn vriendin, lid van deze vereniging geworden op...
Authentic Yoga Authentic Yoga 2 km Relaxing yoga retreats, private yoga classes (unique to your personal needs) and corp...
FZO Zeist FZO Zeist 2 km Spelers van diverse teams zijn redelijk agressief. Ellebogen en duwen vindt ik niet b...
I AM WOMAN I AM WOMAN 3 km Fijne studio met personal training voor vrouwen door vrouwen. Train hier nu zo'n 6 we...
Aikidocentrum Zeist Aikidocentrum Zeist 3 km Een Aikidoschool waarbij de leraar persoonlijk aandacht heeft voor elke leerling. Hog...
AV Fit AV Fit 3 km Leuke atletiek vereniging met een uitdagende survivalbaan ernaast. Iedereen is welkom...
Sv Zeist Jo19-2 Sv Zeist Jo19-2 3 km S.V. Zeist 19-2
Phoenix Hockey Zeist Phoenix Hockey Zeist 4 km Drukke club, wel wat verouderd. Bankjes bij velden en bij het clubhuis zijn kapot, ze...
Geeresteingroep locatie PROfit Geeresteingroep locatie PROfit 4 km Zeer ervaren fysiotherapeuten waar je ook als topsporter terecht kan voor specifieke ...
Yoga Sincera Yoga Sincera 4 km Judith geeft op een hele fijne manier les, je voelt je meteen thuis in de mooie sfeer...
Shot Zeist Shot Zeist 4 km Schitterend tennis park, goed onderhouden banen.
ZSV Schaerweijde ZSV Schaerweijde 4 km Het golfen was wel leuk maar wel jammer dat sommige banen gesloten waren :
Schaerweijde Hockey Schaerweijde Hockey 4 km Leuk zaalhockeytoernooi. Ik mocht tijdens mijn dienst vrij drinken en eten. Goed gere...
Recensies
Zeer professionele sportschool waar je onder ervaren begeleiding en in kleine groepen kan trainen en je je eigen schema kan volgen zodat je werkt aan spiergroepen die jij belangrijk vindt. Als je op een meer persoonlijke manier wilt trainen dan zou ik VET zeker aanraden.
Ik heb 6 maanden personal training gehad van Larissa van VET. Larissa en Marcel staan voor persoonlijke aandacht, doelgericht en het maximale uit jezelf halen. Nu de PT is gestopt volg ik 2x per week bootcamp. Geen les hetzelfde, altijd uitdagend en ook hier persoonlijke aandacht. Ik kan VET van harte aanbevelen.
Leuke en kleinschalige sportschool. De groepen zijn klein, waardoor er veel aandacht/begeleiding voor je is. Lessen en schema's worden aangepast op jouw niveau, waarbij er rekening wordt gehouden met eventuele blessures.
Mooie, kleinschalige trainingslocatie met trainers die weten waar ze het over hebben. In een 12 weken personal training traject ben ik veel fitter geworden, kilo's/centimeters kwijt geraakt en heb ik veel geleerd. Daarnaast was het nog heel gezellig ook. Bedankt Marcel en Larissa!
Mooie lokatie en persoonlijke aandacht gedurende je gehele trainingstraject. Zeer vakkundige begeleiding. Aanrader!
De trainingen zijn afwisselend, professioneel en dagen je uit het beste uit jezelf te halen. Echt een aanrader, zowel de indoortraining als de bootcamp buiten!
Sportieve & leuke aanwinst voor Zeist! Fijne sfeer en veel persoonlijke aandacht. Wekelijks twee yoga lessen verzorgen bij VET is de kers op de taart.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid