facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VerzuimSupport Brabant

VerzuimSupport Brabant

Info

VerzuimSupport Brabant laat zien dat verzuimbegeleiding ook anders kan. Praktischer en efficiënter. Het idee is om bij ziekte geijkte procedures los te laten. Met persoonlijke aandacht kijken we wat wél kan. Daar wordt iedereen beter van!



"VerzuimSupport Brabant BV is een lokale verzuimbegeleidingsdienst.Onze manier van werken is persoonlijk en oplossingsgericht. De kracht zit hem in het vermijden van onnodige kosten en procedures.Het verzuimdossier moet op orde zijn, maar meer profijt heb je van het écht in gesprek geraken met medewerker en diens leidinggevende om zo te zoeken naar de voor beide partijen meest acceptabele en werkbare oplossing.Er is er een aanleiding voor elke ziekmelding en het daarover in gesprek geraken, is het begin van de aanpak van VerzuimSupport Brabant.Onze bedrijfsarts houdt spreekuur in Bladel. Onze mensen bezoeken zieke medewerkers aan huis. De terugkoppeling geschied mondeling. Bij voorkeur in een driegesprek, zodat er geen ruis ontstaat."
Adres: Raambrug 36, 5531 AG Bladel
Telefoonnummer: +31630003111
Stad: Bladel
Route: Raambrug 36
Postcode: 5531 AG



op zoek naar gerelateerd: De Kort verzuim bladel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonmaakbedrijf Roefs Schoonmaakbedrijf Roefs 686 meter Mooi en goed bedrijf
Recensies
Wat een fijne mensen en wat een goede begeleiding. Ik kan VerzuimSupport Brabant van harte aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid