facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verzorgingshuis De Rijp

"De Rijp ligt in een prachtig bosrijk stuk Bloemendaal, om de hoek van de gezellige winkelstraat met zijn vele winkeltjes en restaurantjes. De Rijp zelf beschikt ook over een goed restaurant waar dagelijks lunch en diner worden geserveerd. En De Rijp beschikt over een uitstekende maaltijdservice voor mensen in de buurt."
Adres: Bloemendaalseweg 134, 2061 SC Bloemendaal (Noord-Holland)
Telefoonnummer: +31235414700
Stad: Bloemendaal
Route: Bloemendaalseweg 134
Postcode: 2061 SC



op zoek naar gerelateerd: De Rijp Kennemerhart, Appartement De Rijp Bloemendaal, Verzorgingshuis Bloemendaal, Wachtlijst De Rijp Bloemendaal, Verzorgingshuis Haarlem, Overspaarne Zorgcentrum, Verzorgingshuis Molenberg, Molenburg Zorgcentrum Haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Villa Duinstaete Villa Duinstaete 2 km Inderdaad een prachtige locatie met fijn personeel en aandacht voor de menselijke maa...
Recensies
Hele fijne sfeer, leuk restaurant, gezellig personeel, kortom, de place to be als je verzorging nodig hebt! Mijn moeder gaat er wonen
Ik ben er nu 2x geweest om een creatieve workshop te doen. Niets vermoedende bewoners werden verrast met een nooit verrichte handeling. Ouderen mochten een voor getekend schildersdoek uitzoeken en op eigen wijze inkleuren. Menig oudje had nog nooit zo iets gedaan en waren dol enthousiast. Het gebouw is in de verbouwing, dus een vaste frutsel en knutsel ruimte is nog een beetje lastig.
De Rijp heeft een eigen restaurant dat ook voor niet bewoners is te gebruiken. Lekkere lunchkaart voor - ik zou bijna zeggen in deze tijd - vooroorlogse prijzen. Soms staat er maar 1 medewerkster in de bediening tijdens de lunch. Dat is - vind ik - een beetje slecht geregeld. Jammer !
Net verzorgingstehuis. Ik vindt alleen dat het personeel veel en veel te hard moet werken en zeer goed voor de bewoners zorgen. Alleen wat ik er van gezien en gehoord heb, wordt er voor het personeel erg weinig terug gedaan vanuit kennemerhart zelf. Wees zuinig op jullie personeel er zijn er al zo weinig !
Kom hier soms om te lunchen. Kaart met veel opties. Ook nu met meerdere salades. Prijs is laag, eten basic maar goed, meubilair oud maar zit goed.
Hele fijne plek om te werken
Prachtige ligging met een redelijk restaurant.
Rustig huis voor mensen die het in eigen huis niet meer redden, hier is eten en zorg, en een aangename omgeving, om te wandelen bos en winkelstraat.
Leuk optreden meegemaakt.
Mooi gelegen, goed restaurant en zitjes buiten. Prachtige plek om oud te worden.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Verzorgingshuis De Rijp met het openbaar vervoer


Bloemendaal, De Rijp 60 meter
481
Bloemendaal, De Rijp 80 meter
481
Bloemendaal, Vijverweg 230 meter
481
Bloemendaal, Vijverweg 260 meter
481

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid