facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verzamelaarsmarkt

Verzamelaarsmarkt

Info

De grootste webwinkel in de verzamelbranche. Als verzamelen je hobby is! Bestel nu online & Bezoek onze website op www.verzamelaarsmarkt.nl!

Geschiedenis

Grootste webwinkel in de verzamelbranche! Alles op het gebied van verzamelen.



"Al decennia lang is VerzamelaarsMarkt online actief in de verzamelbranche. Alle specialistische kennis die in deze jaren is opgebouwd concentreert zich in VerzamelaarsMarkt.nl, inmiddels de grootste verzamelwebwinkel van Nederland. Het bedrijf biedt de mogelijkheid voor aankoop als de verkoop van verzamelobjecten. Voor persoonlijk contact of fysiek de verzamelobjecten bekijken en beoordelen is in de showroom in Klaaswaal de volledige collectie te bekijken. Op werkdagen zijn specialisten beschikbaar voor taxatie of wellicht verkoop van verzamelstukken. Met meer dan 80 locaties in Nederland en België komen we bij de verzamelaar in de buurt."
Adres:
Telefoonnummer: (+31) 0186-572732
Stad: Klaaswaal


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Munten verzamelen waarde, 2 euromunten verzamelaars, Nederlandse munten verkopen, Munten verkopen online, Euromunten verzamelaars, Munten verzameling taxeren, Beginnen met munten verzamelen, Munten verzamelaars winkel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pawsome Pawsome 503 meter Pawsome is een webwinkel waar je allerlei handgemaakte artikelen kan vinden voor je t...
Recensies
Munt besteld via MA shops munt stond daar perfect beschikbaar maar niet met originele foto bij , gevraagd naar originele foto, geen antwoord , toch de gok gewaagd en gekocht, nu email dat de munt niet meer beschikbaar is , ineens niet meer beschikbaar, rare dingen daar .
Professioneel en zeer kundig bedrijf. Heb nu al enkele malen wat besteld, kroonkurkenalbums en aanvullingen. Duurde wel even voordat die albums beschikbaar waren, was iets vertraging, maar dat stond netjes vermeld op de website. Paar keer ook moeten bellen met hun klantenservice en altijd netjes te woord gestaan. Hoop nog vaak in de toekomst weer albums te mogen bestellen.
Een officiële munten verkoop punt waar ze nog EERLIJK ZIJN
Woensdag maakte ik een lijstje op met Jaarsets Nederland en uitgaves Mooi Nederland die ik wou bestellen aan zeer aantrekkelijke prijzen en zeer concurrentieel. Vandaag , amper 3 dagen later wil ik de bestelling plaatsen en zie dat de prijzen allemaal met meer dan 10% gestegen zijn, en dit op enkele dagen tijd. Daar waar het 3 dagen geleden nog goedkoop was is het nu zeer duur tegenover andere winkels.
De verzamelaarsmarkt, verzamelwinkel, muntenhandel, antieke voorwerpen, goudwisselkantoor en veilinghuis, het is allemaal van één eigenaar en het hoofdkantoor zit in Klaaswaal met vele filialen het hele land door. Ik kom er al jaren, maar het ging mij om verzamelobjecten, vooral munten en penningen. Ook heb ik er wat antieke dingen weggehaald, allemaal tot tevredenheid. Maar het bedrijf is alsmaar groter gegroeid en ik heb sterk de bedenking dat men andere takken van het bedrijf zoals het goud opkopen en de veilingen, ook sieradenverkoop, belangrijker is gaan vinden. Dat heeft zich al een enkele keer vertaald in veel minder aandacht voor de andere, mijn keuze, artikelen. En als bestellingen dan niet worden nagekomen, ja dan ga je elders kijken. Er zijn vele van dit soort bedrijven in het land en zoals al elders opgemerkt, vergelijk goed de prijzen, ik ben nu voordeliger uit.
Vandaag mijn bestelling ontvangen en alles in orde zoals gevraagd. Ik ben zeer tevreden over het materiaal bedankt en als ik nog iets moet hebben zal ik terug bij jullie kopen. Hans
Geachte heer, Mijn grootste frustratie met verzamelmarkt is de hooghartigheid waarmee ik werd geconfronteerd mbt een postzegelverzameling die ik wilde inbrengen. 15 complete boeken van Nederland, Duitsland etc. Mij werd verteld dat jullie er niet op zaten te wachten want er was een meer dan 20 meter lengte van verzamelwerken. Jullie waren bereid om 5 euro per boek te geven. Ik weet uit ervaring dat voor veel zegels in de albums al meer dan 5 euro per stuk worden gevraagd. Wat een arrogantie en misplaatst gevoel voor handel drijven en klantvriendelijke communicatie. Dat wilde ik even kwijt.
Inderdaad erg duur bij de munten. Vergelijkbare Wilhelmina munten meestal wel voor een derde of de helft van de prijs kopen elders. Laatst 1 gulden 1910 gekocht, scheelde 800-170 = 630 euro goedkoper gekocht dan bij verzamelaarsmarkt. Daarna 1 gulden 1911 gekocht 350-140 = 210 euro goedkoper gekocht dan bij verzamelaarsmarkt. Dit zijn slechts een paar voorbeelden. De verschillen lopen tussen enkele tientjes tot wel honderden euros per munt. Met name bij de duurdere Wilhelmina munten scheelt het soms wel meer dan 200 euro. Advies van mij: alleen bij ze kopen als het echt niet anders kan. Ze zijn erg erg duur. Vergelijk goed de prijzen met andere aanbieders. Je kan ervoor kiezen voor de toch wel zeer goede service en leuke nette presentatie, maar je betaalt wel het volle pond.
Een van de duurste partijen in de muntenmarkt. Vergelijk de prijzen van hun met catawiki, ebay, nomisma en marktplaats....Meestal liggen die veel lager. Wel goede service. Scheelt soms meer dan 100 of 200 euro bij de duurdere munten. Ik heb bijv. een echte rijksdaalder 1898a gekocht in de P-staat voor 230 euro.. kijk eens bij verzamelaarsmarkt....
Volgens de site worden er ook postzegels ingekocht, maar in de praktijk is daar geen interesse voor. Erg jammer dat dit pas blijkt nadat je langs komt op een afspraak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid