facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verweij, De Echte Bakker

Adres: Dorpstraat 25, 3461CN Linschoten, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 0348413358
Stad: Linschoten
Route: Dorpstraat 25
Postcode: 3461CN


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Verweij taarten, Bakkerij Verweij Bodegraven, Bakker Echt, Echte Bakker Eindhoven, Echte Bakker Veenendaal, Echte Bakker Hoogeveen, De Echte Bakker Kampen, Echte Bakker Leiden
Recensies
Uitstekende bakkerij, brood om voor om te rijden
Lekkere broodjes voor onderweg! en vast ook al de andere lekkernijen die lagen uitgestald.... Voor een andere keer dan maar. Op een mooie plek in het toch echt heel schilderachtige oude centrum van Linschoten.
Leuke nostalgische Warne Bakker met lekker vers brood. Ook gebak en andere bij producten zijn er erg lekker.
Sinds een half jaar halen we hier altijd ons brood. Brood is vers, goed van smaak. Winkel personeel is klantvriendelijk en is altijd in voor een praatje!
Lekker brood en bakkersprodukten
Kleine sfeervolle bakkerswinkel, waarachter ook de oude bakkerij zelf is gelegen. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Mooi ruim assortiment aan brood, koekjes en andere heerlijkheden. De saucijzenbroodjes zijn een aanrader! Naast de bakkerij zijn een aantal parkeerplaatsen voor klanten beschikbaar gesteld, ideaal!
Prima broodjes
De echte bakker, daar verwacht je kwaliteit, dat krijg je dan ook. Goed brood wordt gewaardeerd en kwaliteit van overige producten zijn gewoon bijzonder goed.
In Linschoten zijn we erg verwend met deze fantastische bakker. Heerlijk brood.
Superlekker brood!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid