facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vervloed Aanhangwagens & Trailers

Vervloed Aanhangwagens & Trailers

Info

Vervloed voor trailers, aanhangwagens, en paardentrailers



"Vervloed aanhangwagens & trailers bv heeft dankzij een snel groeiende groep trouwe klanten in 35 jaar een sterke groei doorgemaakt. Een breed scala aanhangwagens, paardentrailers en opleggers vult nu het terrein aan de Venneperweg waar wij gevestigd zijn. In de 4.000 m2 grote hal bevindt zich de showroom en werkplaats. En we bieden u ook een ruime keuze occasions. Alles onder één dak én overdekt."
Adres: Venneperweg 1037, 2152 MD Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252-622440
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Venneperweg 1037
Postcode: 2152 MD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Aanhangwagen huren Nieuw Vennep, Böckmann 1 5 paards trailer, Imanse, Aanhangwagen huren Aalsmeer, Imanse trailer huren, Aanhangwagen huren Bleiswijk, Paardentrailer huren Westland, Venneperweg 1037
Recensies
Zeer slecht. Vrachtwagen gehuurd om mijn nieuwe paard op te halen. De vrachtwagen zat om te beginnen al onder de schades de wagen was nog geen jaar oud op dat moment. Twee weken na de verhuur kreeg ik zonder aankondiging de rekening gepresenteerd van meer dan €700,- omdat er door mijn toedoen een kleine schade zou zijn ontstaan aan de wagen. Geen uitleg, niet eens een normale groet via whatsapp. Alleen foto's van de 'schade' en of ik dat 'even' kon betalen. Het bijzondere is dat bij deze vermeende kleine schade de wagen GELIJK gerepareerd moest worden, maar ik om te beginnen wél een vrij nieuwe wagen mee kreeg waar al allemaal grotere krassen en deuken in zaten. Heel bijzonder. Ik kreeg al snel het gevoel; dit klopt gewoon niet. Opmerkelijk vind ik dat dit bij een jonge vrouw gebeurd voor wie dit duidelijk nieuw en spannend is. Bij een zelfverzekerde kerel met ervaring op dit vlak + fotocamera bij de hand zou dit niet zijn gebeurd. Vervolgens heb ik ook mijn €500,- euro borg niet teruggekregen. Oplichterij en absoluut geen aanrader. Als je het wel doet; maak vooral foto's van de aanhanger/wagen die je huurt waar de eigenaar bij is.
Door omstandigheden op laatste moment huur reservering moeten cancelen. Alle begrip vanuit Vervloed en geen annuleringskosten in rekening gebracht. Wat een vriendelijke behandeling en top service! Chapeau en ik kom zeker terug!
Vandaag mijn aanhangwagen opgehaald. Netjes geholpen vanaf de verkoop tot levering. Nemen echt de tijd voor je als klant. Denken ook mee aan oplossingen voor het vast te kunnen zetten van de lading.
Voor een vakantie een tweepaards trailer gehuurd. Alles keurig en vlot geregeld, met een heel nette prijs voor een volle week. Prima trailer, schoon en goed onderhouden. Zeker een aanrader om hier te huren!
Vriendelijke mensen goede en snelle service, ook op de zaterdag.
Super leuk bedrijf en weer een fijne aanhangwagen mee gekregen netjes en verzorgd top
Top geregeld, goede service en een hele handige aanhanger gehuurd!
Super aardig ontvangen ,prima service Ambulance netjes aangekoppeld ,spanbanden erbij gekregen zonder extra kosten Ook de verloopstekker kreeg ik erbij Kom zeker terug
Perfect geholpen. En, je kan goed onderhandelen
Aanhanger gebracht ter reparatie, kundig en vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid