facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VerTruckelijk

VerTruckelijk

Info

Heerlijk authentiek eten, af te halen op locatie

Geschiedenis

Verse, gezonde en vooral lekkere maaltijden om af te halen op locatie. Op woensdag, na vooraf bestellen, op de Kerkstraat in Panningen. Op vrijdag op de Markt in Panningen, ter plekke opeten of meenemen naar huis. hoe dan ook: altijd genieten!



"Op locaties waar onze VerTruckelijke bus staat, kun je aan de foodtruck een maaltijd eten. Eet je liever thuis? Wij bezorgen ook!Op vrijdag, zondag en maandag vind je ons bij station Oostvaarders in Almere-Buiten. Op donderdag bij de Vomar in de Stripheldenbuurt. met diverse broodjes en verse smoothies. Je kunt ook kleine gerechtjes warm en/of gekoeld afhalen. Bestellen hoeft niet, mag natuurlijk wel.Onze VerTruckelijke foodtruck is een bijzondere verschijning die overal de show steelt. Je kunt ons ook boeken voor verschillende evenementen!"
Adres: Kerkstraat 84, 5981CH Panningen
Telefoonnummer: 06 48 94 60 99
Stad: Panningen
Route: Kerkstraat 84
Postcode: 5981CH


Recensies
Titel: Geweldige service en heerlijk eten! Review: Ik heb onlangs besteld bij VerTruckelijk en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van hun service en het heerlijke eten. Hoewel de bezorging iets langer duurde dan verwacht, moeten we ook rekening houden met het feit dat we tijdens de lunchtijd bestelden, wat vaak een drukke periode is. Wat echter echt opviel, was de geweldige communicatie van VerTruckelijk. Ze hielden ons voortdurend op de hoogte van de status van onze bestelling en verontschuldigden zich zelfs voor de vertraging. Dit niveau van klantgerichtheid en transparantie is zeldzaam en het toont aan dat ze echt om hun klanten geven. En dan het eten! Het was absoluut heerlijk. De smaken waren perfect in balans en de gerechten waren vers en zorgvuldig bereid. Ik bestelde een wrap pulled chicken en mijn partner had de nacho's en we waren allebei zeer tevreden met onze keuzes. Het was duidelijk dat er veel aandacht werd besteed aan de kwaliteit van de ingrediënten en de presentatie van de gerechten. Al met al was mijn ervaring met VerTruckelijk fantastisch. Ja, de bezorging duurde iets langer, maar de uitstekende communicatie en het heerlijke eten maakten dat ruimschoots goed. Ik zou VerTruckelijk zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar geweldige service en smakelijk eten.
Heerlijke broodjes en de smoothies zijn ook lekker. Altijd vriendelijke mensen die bezorgen. Heb al vaak dingen bestelf hier en ben nooit teleurgesteld geweest
Met eerste Paasdag een box besteld bij vertruckelijk. Super tevreden over! Alles was aanwezig voor een geslaagde paas-brunch; vers en luxe beleg/broodjes, sapjes, paaskoekjes en paaseieren. Ook perfect op tijd bezorgd. Zeker een aanrader!
Gezellige heren met heerlijk eten. Zeker een aanrader als je feestvreugde met lekker eten wil verhogen. Komen op locatie en stellen niet teleur.
Zag er erg veelbelovend uit, veel goede recensies. Een broodje gezond besteld en nacho's. De nacho's waren koud en dus zonder gesmolten kaas. Het broodje gezond zat op een Italiaanse bol misschien handig om dit te vermelden in het keuzemenu en omdat het broodje zo veel smaak van zichzelf had proefde je bijna niet wat er op zat. Omdat we niet tevreden waren en dus niet de kwaliteit kregen die we verwachten door de goede recensies, een minder goede recensie achtergelaten op thuisbezorgd waarna we een appje kregen dat we een €20,- luch kregen maar of we dan wel de slechte recensie zouden willen verwijderen. Hier natuurlijk niet mee akkoord gegaan en vandaar ook nog deze recensie. Weet dus waar je aan begint.
Heerlijke broodjes en smoothies En aardige jongelui. Top ook voor catering of evenement.
Heerlijke broodjes. Door de drukte bij de marathon van Egmond waren er problemen met de pin. Dit heeft Robin opgelost door op goed vertrouwen later betaal verzoekjes te sturen. Helemaal top!!!
Heerlijk broodje tonijn gegeten na supporteren bij de halve marathon van Egmond. Pin werkte niet, maar super opgelost door later een betaalverzoekje te sturen!
De heerlijke geur van VerTruckelijk kwam ons al tegemoet tijdens de Egmond Halve Marathon. Het broodje beenham smaakte heerlijk! Precies wat je nodig hebt op zo’n moment.
Super lekkere eten en personeel is super aardig je krijgt waar voor je geld en stellen je nooit teleur. Ik zeg bestel een keer en maak het zelf mee ik vind het een top tent
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid