facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vertelstenen & Kidsstuff

Vertelstenen & Kidsstuff

Info

Vertelstenen: bevorderen de ontwikkeling van taal, denkvermogen, fantasie en creativiteit van het kind.

Geschiedenis

Wat zijn Vertelstenen?
Vertelstenen, ook wel story stones genoemd, bevorderen de ontwikkeling van taal, denkvermogen, fantasie en creativiteit van het kind. Ook kunnen ze helpen om gevoelens en emoties te uiten.
Ze kunnen zowel individueel als in een groep gebruikt worden.
De stenen kunnen op diverse manieren gebruikt worden.
- Vanuit het zakje een steen laten pakken, de eerste begint met:
"Er was eens......, nu mag het kind een stukje van het verhaal verzinnen wat met de gekozen afbeelding te maken heeft, hierna mag er een 2de steen gepakt worden. Met deze 2de steen wordt er een vervolg gemaakt. Ga hierna door tot de laatste steen.
- Laat het kind zelf de stenen kiezen en er een verhaal van maken.
- De vertelstenen kunnen ook gebruikt worden om gewoon mee te spelen. Kan eventueel in combinatie met speelgoed, poppenhuis, een bak met zand,.....

Kinderen reageren heel positief op de vertelstenen, zelf mogen ervaren met mijn eigen dochter. Daarnaast ook getest in de klas, ook hier waren de kinderen erg enthousiast.

Leeftijd vanaf 3 jaar

De keien zijn bewerkt met een speciale coating en worden geleverd in een handig opbergzakje. Ideaal om ergens mee naar toe te nemen.

Adres:
Stad: Zwijndrecht


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid